Glory for You Spa Salongin tilat ja kuvat

Tutustu Glory for You Spa Salongin tiloihin kuvien kautta.  Meillä on kolme toimipistettä: Kamppi, Mall of Tripla Pasilassa sekä Hakaniemi. Kampin toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja näköyhteyden päässä Kampin metro- ja bussiasemalta (Runeberginkatu 4).

Toinen toimipisteemme sijaitsee Triplassa 5. kerroksessa, aivan asemahallin yläpuolella. Olet lämpimästi tervetullut pieneen, mutta tunnelmalliseen Triplan Salonkiin!

Uusin toimipisteemme, Glory for You Spa Salonki Hakaniemi avattiin kesäkuussa 2021. Hakaniemen toimipisteemme sijaitsee Hakaniemen torin kupeessa osoitteessa Sörnäisten rantatie 6. Paikalle pääsee helposti kaikilla julkisilla kulkuvälineillä, jotka pysähtyvät Hakaniemessä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kuvat ovat linkkejä joita klikkaamalla näet ne isompina.

glory for you spa salongin tilat ulkoapäin kuvattuna  glory for you spa näyteikkuna  glory for you spa salongin tilat, kampin aula

Viihtyisät hoitotilat kauneudenhoitoon ja rentoutumiseen

Glory for You Spa Salongin Kampin kauneushoitolassa palvelemme sinua kahdessa kerroksessa yli 300 neliön avarissa tunnelmallisissa tiloissa. Tule ja viihdy niin pitkään kuin haluat, valiten itsellesi hoitoja vaikka koko päiväksi. Aulatiloissa voit levätä hoitojen välillä, nauttia kupin kahvia tai teetä. Haluamme panostaa hoitavaan ja rauhalliseen ilmapiiriin, jossa voit levähtää hetkeksi arjen kiireiden keskellä.

glory for you kampin alakerta  glory for you spa salongin tilat kampin alakerta  glory for you spa salongissa on 2 kerrosta  glory for you spa salongin portaat kamppi

Hemmotteluhoidot ryhmille

Kampin toimipisteessämme on kaksi suurempaa tilaa ryhmien palvelua varten. Iso ryhmätilamme on kaari-ikkunallinen  rauhallinen ja seesteinen tila, joka toivottaa tervetulleeksi niin pieniä kuin isompiakin ryhmiä. Pieni ryhmätilamme on lämminhenkinen tila, joka sopii pienemmille ryhmille rentoutumiseen ja hoitojen lomassa seurusteluun.  Toteutamme rentouttavat hoidot ryhmille moniin tilaisuuksiin, esimerkiksi työhyvinvointipäivään, ystävysten tapaamiseen, polttariryhmille tai syntymäpäiväjuhlahoitoihin. Pieni ryhmätila on myös äitien ja tyttärien kohtaamispaikkana suosittu.

Tervetuloa lämpimästi ystävällisen henkilökuntamme hoiviin!

 

glory for you kuvat kahvitarjoilueteinen sohva kahvitarjoilu

Hieronta tai jalkahoito kahdelle

Meillä voit levähtää salonkimme hoidoissa yksin, yhdessä ystävän tai rakkaan kanssa tai suuremmalla ryhmällä. Olette sydämellisesti tervetulleet!

Manikyyrisalissa teemme rakennekynnet, geelilakkaukset, erilaisia manikyyrejä ja pidempiä käsihoitoja. Voimme palvella myös useita henkilöitä samaan aikaan. Vietä ihana hetki tyttäresi, äitisi, sisaresi tai ystävättären kanssa!

glory for you kuva triplakoristekukka manikyyrisali

Hierontahuoneessa sinua palvelee koulutettu hieroja. Saat Helsingin keskustassa Kampissa klassista hierontaa, klassisen ja kuumakivihieronnan yhdistelmää, aromahierontaa ja eksoottista ja tehokasta bambukeppihierontaa. Näitä kaikkia toteutamme vartalohoitohuoneessamme myös kahdelle samaan aikaan, yhteisessä tunnelmallisessa tilassa. Mikä ylellinen ja rentouttava häälahja tai huomionosoitus!

 hierontahuone kamppi  Kasvohoitohuone kamppi

Kasvohoitohuoneissamme tapahtuu ihmeitä: kansainvälisestikin tunnetut laitteemme HydraFacial ja Zoner -laitteet ovat suosittuja, eivätkä suotta, sillä näillä laitteilla saadaan aikaan huikeita tuloksia. Erityisesti HydraFacial on myös nopea, sillä hoito kestää vain 30-60 minuuttia. Se on siis helppo yhdistää vaikkapa pidempään lounastuntiin! Kasvohoitomme, niin kuin muutkin hoitomme, sopivat sekä miehille että naisille.

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille tärkeää. Glory for You Spa Salongissamme kosmetologit työskentelevät viihtyisissä hoitohuoneissa. Viihtyvyyttäsi lisää myös palvelualtis ja aina ystävällinen asiakaspalvelu: henkilökuntamme on useana vuonna palkittu erityisen hyvästä ystävällisestä palvelusta!

Ripsienpidennyksiä tehtäessä saat ottaa kauneusunet mukavasti pehmeällä hoitopedillä, jossa selkä ei kipeydy. Samassa tilassa saat myös ripsien kestotaivutuksen sekä ylelliset pitkät tai lyhyemmät pakettihoidot.

Hemmotteluhoito helsingissä  Romanttiset kauneushoito tilat

Glory for You Spa Salongissamme panostamme kaikkiin hoitoihin. Tästä pääset katselemaan tarkemmin kauneushoitolamme palveluita ja hintoja.

pikkujoulu helsingissäripsihuolto Helsingissä

Glory for you Spa Salonki Tripla kuviin ja tarinaan pääset TÄSTÄ

Olet lämpimästi tervetullut!

Kauneushoitola Glory for You Spa Salonki Kamppi, Runeberginkatu 4 B, Helsinki.

Glory for You Spa Salonki Mall of Tripla, asemahallin 2. kerros, Pasila, Helsinki

Glory for You Spa Salonki Hakaniemi, Sörnäisten rantatie 6, Helsinki