Henkilökuntamme

Me Glory for You Spa Salongissa haluamme antaa sinun, perheesi ja yhteistyökumppaneidesi hyväksi kaiken asiantuntemuksemme, kokemuksemme, intomme ja palomme työhömme. Olet lämpimästi tervetullut, odotamme sinua!

Palvelemme teitä:

  • Autotaloa vastapäätä, Runeberginkatu 4b Kamppi, Helsinki
  • Mall of Tripla, 5. Hyvinvointikerros (asemalla), Helsinki
Nina KurkelaSalonkijohtaja
On kunnia olla salonkijohtaja Glory for you Salongissa. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1986. Ohessa olen saanut tehdä myös seurakuntatyötä vuosia. Visioni on tarjota asiantuntijoista koostuva keidas asiakkaillemme ja unelmien työpaikka henkilökunnallemme, jossa jokaisen ainutlaatuinen luovuus ja lahjat saavat puhjeta täyteen loistoonsa. Edellisen lisäksi oma intohimoni on jalkahoidot.
Anni
Anni Spa -palveluvastaava, koulutettu hieroja
Minulle on tärkeää, että asiakas tulee palvelluksi tarpeidensa mukaisesti. Haluan hieronnan avulla olla tuottamassa ihmisille hyvänolontunnetta ja apua vaivoihin. Rentouttavat hemmotteluhetket ovat kaikille tarpeellisia ja tärkeitä. Haluan kannustaa ihmisiä panostamaan näihin asioihin elämässään. Muun muassa edellä mainittujen asioiden vuoksi pidän työskentelystä juuri Glory for you Spa Salongissa, jossa olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin Spa-hoitoihin. Minulle on ilo palvella sinua, tervetuloa.
Emmi
Emmi Kosmetologi, hoitolavastaava, Kynsiteknikko
Ruth-Julia
Ruth-Julia Hoitolavastaava, Stylisti, Kosmetologi, Ripsiteknikko, Kynsiteknikko
Olen taiteellinen ja visuaalinen persoona. Jo lapsena nautin suunnattomasti saadessani luoda käsillä kaikkea kaunista ympärilleni. Maalasin, koristelin ja askartelin paljon. Olen empaattinen, avulias ja luotettava. Olen järjestelmällinen ja periksiantamaton työssäni. Teen työni tunnollisesti ja haluan palvela asiakkaitani ammattitaitoisesti heidän tarpeitaan kuunnellen. Perushoitojen lisäksi palven mielelläni sinua kampauksissa ja meikeissä( myös meikkiopastusta ja pukeutumis- ja tyylineuvontaa) Teen myös bambukeppihierontaa, joka avaa tehokkaasti lihaskireyksiä. Olen kiitollinen kun saan tehdä työtä josta nautin.
Rachel
RachelCidesco kosmetologi
Melina
Melina Kouluttaja, Kosmetologi (äitiyslomalla)
Olen huolellinen ja tarkka esteetikko. Kauneus on minulle enemmän sisäsyntyistä kuin opittua. Kädentaidot ovat lahjani, kouluarvosanani käsitöissä oli aina kymppi. Tuloksellinen ihonpuhdistus ja hoito on intohimoni. Sokeroinnit saat minulta helläkätisesti. Asiakaskuntani koostuu kaiken ikäisistä ihmisistä ja olen iloinen asiakaspalvelusta saamastani hyvästä palautteesta. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla Glory for you Salongissa jo ennen valmistumistani kosmetologiksi.
Olen opiskeluaikanani erikoistunut Jalkojenhoitoon ja tehnyt lopputyöni ikääntyneiden ihmisten jalkojenhoidosta.
Palvelen asiakkaitani myös ruotsiksi ja englanniksi.

Jag betjänar mina kunder också på svenska och engelska.
I serve my clients also in swedish and english.

Jasmiina
Jasmiina Kosmetologi, Ripsiteknikko, Make up vastaava
Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut kauneuden hoidosta. Vartuin kolmen isosiskon kanssa ja he hoitivat minua lapsena Kun kasvoin vanhemmaksi halusin tuoda muille samanlaista iloa mitä minä koin, kun siskoni lakkailivat kynsiäni, pesivät hiuksiani tai meikkasivat minua. Tiesin pitkään mitä haluan, pääsin kosmetologi kouluun ja seurasin unelmaani. Nautin joka hetkestä jo koulussa ollessani ja tiesin, että haluan tehdä tätä aina.
Olen ystävällinen ja tulen toimeen ihmisten kanssa. Minulle asiakkaan kanssa olo ja toiselle hyvän mielen tuominen on tärkeintä. Hoito ei ole vain hoito, johon tulet kerran kuussa, vaan se on myös lepohetki josta saat hyvän olon tunteen. Lämpimästi tervetuloa minulle hoitoon.
Ninni
Ninni Kosmetologi
Annika
AnnikaKosmetologi
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa Cidesco-kosmetologi, Dermalogica tuotevastaava
Olen työskennellyt toista kymmentä vuotta spa-kosmetologina. Koko urani ajan olen kouluttautunut ja käyttänyt työssäni Dermalogica tuotesarjaa. Dermalogica kasvohoitoja tehdessäni olen saanut valtavasti tyytyväisiä asiakkaita. Olen kutsumustyössäni hoitolakosmetologina. Rakastan asiakaspalvelua ja monipuolista hoitolatyötä erilaisten hoitojen parissa. Jokainen päivä on erilainen. Olen luonteeltani iloinen ja ystävällinen sekä uskollinen siinä mitä teen. Työpaikan hyvä ilmapiiri, iloinen yhdessä tekeminen, toistemme rohkaisu ja kannustus ovat minulle tärkeitä arvoja elämässä. Glory for you Spa Salongissa olen saanut omalta osaltani olla vahvana vaikuttajana hyvään tiimihenkeen persoonani kautta. Tästä minulle on annettu myös kunniamaininta.
Mila
MilaKosmetologi
Annamari
AnnamariKosmetologi
Ida
IdaKosmetologi
Nelly
NellyKosmetologi
Glory for You Spa Salonki 2019
Glory for You Spa Salonki 2019