Henkilökuntamme

Me Glory for You Salongissa haluamme antaa sinun, perheesi ja yhteistyökumppaneidesi hyväksi kaiken asiantuntemuksemme, kokemuksemme, intomme ja palomme työhömme. Olet lämpimästi tervetullut, odotamme sinua!

Palvelemme teitä Autotaloa vastapäätä, Runeberginkatu 4b Kamppi, Helsinki.

Nina KurkelaSalonkijohtaja
On kunnia olla salonkijohtaja Glory for you Salongissa. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1986. Ohessa olen saanut tehdä myös seurakuntatyötä vuosia. Visioni on tarjota asiantuntijoista koostuva keidas asiakkaillemme ja unelmien työpaikka henkilökunnallemme, jossa jokaisen ainutlaatuinen luovuus ja lahjat saavat puhjeta täyteen loistoonsa. Edellisen lisäksi oma intohimoni on jalkahoidot.
Julia
Julia Palveluvastaava, Estenomi
Anni
Anni Spa -palveluvastaava, koulutettu hieroja
Minulle on tärkeää, että asiakas tulee palvelluksi tarpeidensa mukaisesti. Haluan hieronnan avulla olla tuottamassa ihmisille hyvänolontunnetta ja apua vaivoihin. Rentouttavat hemmotteluhetket ovat kaikille tarpeellisia ja tärkeitä. Haluan kannustaa ihmisiä panostamaan näihin asioihin elämässään. Muun muassa edellä mainittujen asioiden vuoksi pidän työskentelystä juuri Glory for you Spa Salongissa, jossa olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin Spa-hoitoihin. Minulle on ilo palvella sinua, tervetuloa.
Emmi
Emmi Kosmetologi, hoitolavastaava, Kynsiteknikko
Ruth-Julia
Ruth-Julia Hoitolavastaava, Stylisti, Kosmetologi, Ripsiteknikko, Kynsiteknikko
Olen taiteellinen ja visuaalinen persoona. Jo lapsena nautin suunnattomasti saadessani luoda käsillä kaikkea kaunista ympärilleni. Maalasin, koristelin ja askartelin paljon. Olen empaattinen, avulias ja luotettava. Olen järjestelmällinen ja periksiantamaton työssäni. Teen työni tunnollisesti ja haluan palvela asiakkaitani ammattitaitoisesti heidän tarpeitaan kuunnellen. Perushoitojen lisäksi palven mielelläni sinua kampauksissa ja meikeissä( myös meikkiopastusta ja pukeutumis- ja tyylineuvontaa) Teen myös bambukeppihierontaa, joka avaa tehokkaasti lihaskireyksiä. Olen kiitollinen kun saan tehdä työtä josta nautin.
Rachel
RachelCidesco kosmetologi
Melina
Melina Kouluttaja, Kosmetologi (äitiyslomalla)
Olen huolellinen ja tarkka esteetikko. Kauneus on minulle enemmän sisäsyntyistä kuin opittua. Kädentaidot ovat lahjani, kouluarvosanani käsitöissä oli aina kymppi. Tuloksellinen ihonpuhdistus ja hoito on intohimoni. Sokeroinnit saat minulta helläkätisesti. Asiakaskuntani koostuu kaiken ikäisistä ihmisistä ja olen iloinen asiakaspalvelusta saamastani hyvästä palautteesta. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla Glory for you Salongissa jo ennen valmistumistani kosmetologiksi.
Olen opiskeluaikanani erikoistunut Jalkojenhoitoon ja tehnyt lopputyöni ikääntyneiden ihmisten jalkojenhoidosta.
Palvelen asiakkaitani myös ruotsiksi ja englanniksi.

Jag betjänar mina kunder också på svenska och engelska.
I serve my clients also in swedish and english.

Petra
Petra Kosmetologi, Ripsiteknikko, Kynsiteknikko
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa Cidesco-kosmetologi, Dermalogica tuotevastaava
Olen työskennellyt toista kymmentä vuotta spa-kosmetologina. Koko urani ajan olen kouluttautunut ja käyttänyt työssäni Dermalogica tuotesarjaa. Dermalogica kasvohoitoja tehdessäni olen saanut valtavasti tyytyväisiä asiakkaita. Olen kutsumustyössäni hoitolakosmetologina. Rakastan asiakaspalvelua ja monipuolista hoitolatyötä erilaisten hoitojen parissa. Jokainen päivä on erilainen. Olen luonteeltani iloinen ja ystävällinen sekä uskollinen siinä mitä teen. Työpaikan hyvä ilmapiiri, iloinen yhdessä tekeminen, toistemme rohkaisu ja kannustus ovat minulle tärkeitä arvoja elämässä. Glory for you Spa Salongissa olen saanut omalta osaltani olla vahvana vaikuttajana hyvään tiimihenkeen persoonani kautta. Tästä minulle on annettu myös kunniamaininta.
Erika
Erika Kosmetologi, Koulutettu hieroja, Make up Artist
Olen tehnyt alalla töitä jo pitkään. Pidän erityisesti työni monipuolisuudesta ja palvelen asiakkaitani aina iloisesti ja ihmisläheisesti. Olen koulutukseltani myös Koulutettu hieroja ja erilaiset hierontahoidot ovatkin lähellä sydäntäni. Haluan tehdä töitä juuri Glory for You Spa Salongissa, koska saan tehdä kokonaisvaltaisia hoitoja tunnelmallisessa ympäristössä.

Jag betjänar mina kunder också på svenska och engelska.
I serve my clients also in swedish and english.

Alisa
AlisaKosmetologi, Kynsiteknikko
Olen unelmieni ammatissa. Parasta työssäni on, kun saa nähdä omien käsiensä jäljen, korostaa ja tuoda asiakkaiden luonnollista kauneutta esiin yksilöllisesti. Haluan tarjoamallani hoitokokemuksella vaikuttaa positiivisesti asiakkaideni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työtapaani voisi kuvailla sanoilla pikkutarkka, rauhallinen ja siisti. Intohimoni ovat kasvohoidot, kulmien muotoilu ja värjäys, meikkaukset sekä kynsien laitot. Ihmisläheinen työskentely asiakkaan tarpeita kuunnellen on aina ollut lähellä sydäntäni. Tärkein tavoitteeni on nähdä asiakkaani hymy huulilla hoidon jälkeen. Glory for You -kosmetologina pystyn toteuttamaan omaamiani kädentaitoja ja luovuutta upeassa ympäristössä, sekä haastamaan itseäni kehittymään jatkuvasti kauneudenhoidon ammattilaisena.
Jasmiina
Jasmiina Kosmetologi, Ripsiteknikko, Make up vastaava
Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut kauneuden hoidosta. Vartuin kolmen isosiskon kanssa ja he hoitivat minua lapsena Kun kasvoin vanhemmaksi halusin tuoda muille samanlaista iloa mitä minä koin, kun siskoni lakkailivat kynsiäni, pesivät hiuksiani tai meikkasivat minua. Tiesin pitkään mitä haluan, pääsin kosmetologi kouluun ja seurasin unelmaani. Nautin joka hetkestä jo koulussa ollessani ja tiesin, että haluan tehdä tätä aina.
Olen ystävällinen ja tulen toimeen ihmisten kanssa. Minulle asiakkaan kanssa olo ja toiselle hyvän mielen tuominen on tärkeintä. Hoito ei ole vain hoito, johon tulet kerran kuussa, vaan se on myös lepohetki josta saat hyvän olon tunteen. Lämpimästi tervetuloa minulle hoitoon.
Laura
Laura Kosmetologi
Ninni
Ninni Spa -hoitaja
Annika
AnnikaSpa -hoitaja, kynsiteknikko
Hannu
Hannu Koulutettu hieroja, klassinenhieronta, hermoratahieronta
Olen toiminut 12 vuotta terveyden ja hyvinvoinnin alalla, koulutettuna hierojana / hermoratahierojana. Lisäkoulutuksena osteopatian mobilisoivanhieronnan kursseja. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja annan kaiken mahdollisen osaamiseni juuri asiakkaan tarpeisiin. Tukihoitoina tarjoan ravitsemusneuvontaa ja kotihoitoohjeita. Parasta työssäni on asiakkaat, jotka eivät ole yrityksistä huolimatta saaneet apua, kuin vasta vastaanotollani. Onnistumisen tunteita ja auttamisen iloa työstäni saan, kun asiakas pääsee eroon moninaisista ongelmista esim. migreeni lääkityksestä, vatsavaivoista, iskiaskivuista, hormonaalisista ongelmista ja hermosäryistä, lista on pitkä. Ilokseni asiakaskuntani koostuu nuorista ikäihmisiin.
Glory for You Spa Salonki 2019
Glory for You Spa Salonki 2019