Henkilökuntamme

Me Glory for You Salongissa haluamme antaa sinun, perheesi ja yhteistyökumppaneidesi hyväksi kaiken asiantuntemuksemme, kokemuksemme, intomme ja palomme työhömme. Olet lämpimästi tervetullut, odotamme sinua!

Palvelemme teitä Autotaloa vastapäätä, Runeberginkatu 4b Kamppi, Helsinki.

Nina KurkelaSalonkijohtaja
On kunnia olla salonkijohtaja Glory for you Salongissa. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1986. Ohessa olen saanut tehdä myös seurakuntatyötä vuosia. Visioni on tarjota asiantuntijoista koostuva keidas asiakkaillemme ja unelmien työpaikka henkilökunnallemme, jossa jokaisen ainutlaatuinen luovuus ja lahjat saavat puhjeta täyteen loistoonsa. Edellisen lisäksi oma intohimoni on jalkahoidot.
Julia Liljakari
Julia LiljakariPalveluvastaava, Estenomi
Ruth-Julia Norrgård
Ruth-Julia NorrgårdHoitolavastaava, Stylisti, Kosmetologi
Olen taiteellinen ja visuaalinen persoona. Jo lapsena nautin suunnattomasti saadessani luoda käsillä kaikkea kaunista ympärilleni. Maalasin, koristelin ja askartelin paljon. Olen empaattinen, avulias ja luotettava. Olen järjestelmällinen ja periksiantamaton työssäni. Teen työni tunnollisesti ja haluan palvela asiakkaitani ammattitaitoisesti heidän tarpeitaan kuunnellen. Perushoitojen lisäksi palven mielelläni sinua kampauksissa ja meikeissä( myös meikkiopastusta ja pukeutumis- ja tyylineuvontaa) Teen myös bambukeppihierontaa, joka avaa tehokkaasti lihaskireyksiä. Olen kiitollinen kun saan tehdä työtä josta nautin.
Melina Lehtonen
Melina LehtonenKouluttaja, Kosmetologi
Olen huolellinen ja tarkka esteetikko. Kauneus on minulle enemmän sisäsyntyistä kuin opittua. Kädentaidot ovat lahjani, kouluarvosanani käsitöissä oli aina kymppi. Tuloksellinen ihonpuhdistus ja hoito on intohimoni. Sokeroinnit saat minulta helläkätisesti. Asiakaskuntani koostuu kaiken ikäisistä ihmisistä ja olen iloinen asiakaspalvelusta saamastani hyvästä palautteesta. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla Glory for you Salongissa jo ennen valmistumistani kosmetologiksi.
Olen opiskeluaikanani erikoistunut Jalkojenhoitoon ja tehnyt lopputyöni ikääntyneiden ihmisten jalkojenhoidosta.
Palvelen asiakkaitani myös ruotsiksi ja englanniksi.

Jag betjänar mina kunder också på svenska och engelska.
I serve my clients also in swedish and english.

Petra Luukkainen
Petra LuukkainenKosmetologi, Ripsiteknikko
Jasmiina Färm
Jasmiina FärmKosmetologi, ripsiteknikko
Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut kauneuden hoidosta. Vartuin kolmen isosiskon kanssa ja he hoitivat minua lapsena Kun kasvoin vanhemmaksi halusin tuoda muille samanlaista iloa mitä minä koin, kun siskoni lakkailivat kynsiäni, pesivät hiuksiani tai meikkasivat minua. Tiesin pitkään mitä haluan, pääsin kosmetologi kouluun ja seurasin unelmaani. Nautin joka hetkestä jo koulussa ollessani ja tiesin, että haluan tehdä tätä aina.
Olen ystävällinen ja tulen toimeen ihmisten kanssa. Minulle asiakkaan kanssa olo ja toiselle hyvän mielen tuominen on tärkeintä. Hoito ei ole vain hoito, johon tulet kerran kuussa, vaan se on myös lepohetki josta saat hyvän olon tunteen. Lämpimästi tervetuloa minulle hoitoon.
Liisa Sinkari
Liisa SinkariSKY-kosmetologi
Hyvinvointi, terveellinen ruokavalio ja urheilu ovat minulle tärkeitä tyttäreni ja kauneudenhoitoalan ohella. Uskon että kauneus tulee sisältä, mutta myös hoidoilla ja tuotteilla pystyy ihmeisiin! Iho on ihmisen suurin elin ja mielestäni sitä tulee hoitaa hellävaraisesti ja huolellisesti. Tunnen olevani kutsumusammatissani, kun saan olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, ja antaa hemmotteluhetkiä niin arkeen kuin juhlaan. Olen helposti lähestyttävä ja empaattinen, auttavainen ihminen. Jo pienestä asti olen ollut kiinnostunut ihonhoidosta ja lapsena tein itselleni kasvonaamioita hunajasta ja jugurtista. On hauska huomata miten myös oma tyttäreni on omaksunut näitä piirteitä. Kosmetiikan suurkuluttajana olen koko ikäni rakastanut kokeilla eri tuotteita ja suositella niistä parhaita ystävilleni. Haluan oppia lisää ja luen paljon kauneudenhoitoalaan liittyvää. Uskon että kauneutta on joka puolella, pitää vaan opettaa mieli näkemään ne pienetkin hetket ja nauttia elämästä.

I serve my clients in english as well.

Anna-Kaisa Piispanen
Anna-Kaisa PiispanenCidesco-kosmetologi
Minulla on takana jo kymmenen vuoden ura spa-kosmetologina. Olen kutsumustyössäni hoitolakosmetologina. Rakastan monipuolista hoitolatyötä erilaisten hoitojen parissa. Jokainen päivä on erilainen. Olen luonteeltani iloinen ja ystävällinen.
Emmi Salo
Emmi SaloKosmetologi
Anni Kurkela
Anni KurkelaSpa -palveluvastaava, koulutettu hieroja
Minulle on tärkeää, että asiakas tulee palvelluksi tarpeidensa mukaisesti. Haluan hieronnan avulla olla tuottamassa ihmisille hyvänolontunnetta ja apua vaivoihin. Rentouttavat hemmotteluhetket ovat kaikille tarpeellisia ja tärkeitä. Haluan kannustaa ihmisiä panostamaan näihin asioihin elämässään. Muun muassa edellä mainittujen asioiden vuoksi pidän työskentelystä juuri Glory for you Spa Salongissa, jossa olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin Spa-hoitoihin. Minulle on ilo palvella sinua, tervetuloa.
Hannu Määttä
Hannu MäättäKoulutettu hieroja, klassinenhieronta, hermoratahieronta
Olen toiminut 12 vuotta terveyden ja hyvinvoinnin alalla, koulutettuna hierojana / hermoratahierojana. Lisäkoulutuksena osteopatian mobilisoivanhieronnan kursseja. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja annan kaiken mahdollisen osaamiseni juuri asiakkaan tarpeisiin. Tukihoitoina tarjoan ravitsemusneuvontaa ja kotihoitoohjeita. Parasta työssäni on asiakkaat, jotka eivät ole yrityksistä huolimatta saaneet apua, kuin vasta vastaanotollani. Onnistumisen tunteita ja auttamisen iloa työstäni saan, kun asiakas pääsee eroon moninaisista ongelmista esim. migreeni lääkityksestä, vatsavaivoista, iskiaskivuista, hormonaalisista ongelmista ja hermosäryistä, lista on pitkä. Ilokseni asiakaskuntani koostuu nuorista ikäihmisiin.