Lahjakortti Spa Salonkiin!

Lahja, joka on erityinen ja henkilökohtainen arvostuksen osoitus.

Lahjakortti-verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä:

Asiakaspalautteesta tiedämme, että lahjakortti kauneushoitolaan on paras lahja monelle! Lahjakortti lämmittää yhtälailla äitiä, puolisoa, ystävää, isovanhempaa, henkilökuntaasi, esimiestäsi ja yhteistyökumppaneitasi.

Lahjakorteistamme:

  • Lahjakortin voit hankkia tiettyyn hoitoon tai valitsemallesi arvolle. Lahjakortti on voimassa 10 kuukautta ostopäivästä.
  • Voit tilata lahjakortin Spa Salonkiin verkkokaupasta  suoraan sähköpostiisi. Kaikki sähköpostitse toimitettavat, tulostettavat lahjakortit saatte viimeistään 24 tunnin sisällä tilauksestasi (ma-pe tilatut).
  • Perinteisten, kirjeitse toimitettavat lahjakortit lähetämme postin seurattavilla Plus-kirjeinä, jotka jaetaan vastaanottajille nopeutetusti, toisena työpäivänä postittamisesta (huomioithan, että posti vastaa kirjeen perille saapumisesta).
  • Perinteisen lahjakortin saat myös noutamalla sen suoraan Glory for You Spa Salongista Helsingin Kampista, Runeberginkatu 4b katutaso tai Pasilasta Mall of Tripla 5.kerros (asemalla). (kartta).

VINKKI: Sähköisesti toimitetun kauneushoitolan tulostettavan lahjakortin suosittelemme tulostamaan väritulostimella hieman parempi laatuisemmalle paperille ja käärimään sen vaikka kauniiksi kirjekääröksi, jonka ympärille voi kietoa juhlanauhasta rusetin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä tilauksen suuremmasta määrästä lahjakortteja, voimme palvella sinua parhaiten verkkokaupan asiakaspalvelussa  050 3011 350 tai [email protected]

Suosittuja lahjakortteja kauneushoitolaan:

Jalkahoidot:

Täydellinen jalkahoito 60 min 84,- (lakkaus+lakkapullo +10,-)

Sis. virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä kevyen hieronnan hoitovoiteella.

Kuninkaan tyttären jalkahoito 90 min 118,- (lakkaus+lakkapullo +10,-)

Sis. virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen. Hoidon viimeistelee elvyttävä ja puhdistava suolakuorinta, luonnonöljy-savi-naamio sekä pidennetty hieronta jaloille ja säärille.

Kuumakivi jalkahoito 80 min 118,- (lakkaus+lakkapullo +10,-)

Ihanan rentouttava jalkahoito sisältäen Täydellisen jalkahoidon ja jalkojen hieronnan kuumilla kivillä polveen asti.

Kuumakivijalkahieronta ja varpaiden kynsien kaunistus 35 min 52,-

Jalat rentoutetaan kuumakivihieronnalla polveen asti ja varpaan kynnet hoidetaan ja lakataan.

Jalkojen pienet hemmotteluhoidot alkaen 36 euroa katso tästä lisää:

Kasvohoidot:

Klassinen kasvohoito 50min  89,-

Perinteinen, klassinen oman ihotyypin mukaisilla tuotteilla tehtävä kasvohoito, joka sopii niin nuorelle kuin ikääntyvällekin iholle. Tähän hoitoon voit halutessasi valita lisäpalveluita.

Kultakollageenikasvohoito 50 min 99,- (käsi- ja hartiahieronnalla 125,- 75min)

Ylellinen ja tehokkaasti kosteuttava hoito. Sis. puhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kultanaamio, hieronta, voide. Kiinteyttää ja kosteuttaa tehokkaasti.

Kauneusuni-kasvohoito 80 min 105,-

Erittäin rentouttava kasvohoito oman ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Lisänä runsaasti klassista ja kuumakivihierontaa, kasvojen, pään, decolteen, hartioiden ja käsien alueelle.

Kuninkaan tyttären kasvohoito 100 min 160,-

Elvyttävä kasvohoito, joka räätälöidään ihon tarpeiden mukaiseksi. Sis. timanttihionta ja mekaaninen tai ultraäänipuhdistus, tehoaineiden imeytys sähköstimulaatiolla ja runsaasti hierontaa.

Hieronnat:

Kuumakivi & Klassinen hieronta 50 min 84,-

Ihanan rentouttava ja lämmittävä hierontahoito, jossa kuumat kivet liukuvat luonnonpuhtaan öljyn avulla iholla avaten lempeästi lihaskireyksiä.

Bambuhieronta 60 min 84,-

Elämyksellinen hieronta, jossa lihaskireyksiä avataan bambukeppien rullaavilla liikkeillä.

Klassinen hieronta 90 min 98,-

Hoitopaketit:

Manikyyri & Täydellinen jalkahoito 95 min 125,-

Jalkahoito sisältää virkistävän ravitsevan jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja kevyen rentouttavan hieronnan hoitovoiteella. Tähän jalkahoitoon saa lisähintaan 10,- kynsien lakkauksen ja hoidon päätteeksi lakkapullon saa kotiin. Perusmanikyyriin sisältyy kynsinauhojen hoito, viilaus, lakkaus tai puleeraus sekä käsien hieronta.

Glory for You Hemmottelupaketti 90 min 169,-

Tässä hoitokokonaisuudessa kehosi lämmitetään ja rentoutetaan kuumien kivien ja klassisen hieronnan yhdistelmällä sekä ihosi mukaisesti valittava kasvohoito auttaa puhdistamaan, elvyttämään tai kosteuttamaan kasvojesi ihoa. Kasvohoidonkin kruunaa hemmotteleva hieronta, johon voidaan vielä halutessaan käyttää kuumia kiviä mukana.

Kuninkaan tyttären lepo -hoitopaketti 1 h 40 min 159,-

Tämän hoitopaketin Kuninkaan tytär ottaa uudistuakseen arjen haasteiden keskellä. Hoito vie Kuninkaan tyttären ylelliseen ulottuvuuteen, jossa häntä hoitavat ammattilaisten kädet, joihin hän voi luottaa. Hoito sisältää ihanalla luonnonpuhtaalla öljyllä ja kuumilla kivillä tehtävän kokovartalohieronnan, klassisen jalkahoidon ja 24-karaatin kultakollageenisilmänalusnaamion.

Soturin taisteluhuuto -hoitopaketti 1 h 40 min 152,-

Tässä hoidossa Soturi elvytetään päästä varpaisiin. Hän vaipuu kokeneiden hoitajien käsittelyssä syvään lepoon ja rauhaan. Soturin verenkierto, lymfakierto ja elintoiminnot uudistuvat kuin kotkalla ja hän nousee saavuttaen yhä suurempia voittoja!  Hoitoon sisältyy puhtaalla piparminttuöljyllä ja  kuumilla kivillä tehtävä klassinen hieronta koko vartalolle ja soturin karkealle päänahalle sekä perinteinen jalkahoito.

Kuninkaan tyttären pieni lepohetki 40 min 49,

&

Soturin pieni lepohetki 40 min 49,-

Pää-, niska-, hartiaseudun-, käsi- ja jalkahieronta

Lisää hoitopaketteja voit katsoa täältä:

Parihoidot:

Kuninkaallinen jalkahoito kahdelle 90 min 118,-/hlö

Ylellisen hemmotteleva jalkahoito, joka sisältää virkistävän ravitsevan jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon. Hoidon kruunaa virkistävä ja ihoa pehmentävä kuorinta, ihoa hoitava luonnonöljysavinaamio sekä pidennetty hieronta jaloille ja säärille. Hoito sisältää myös varpaankynsien lakkauksen haluttaessa.

Kuninkaallinen parihoitopaketti 2 h 20 min 198,-/hlö

Hoitokokonaisuuteen sisältyy Aromaattinen kokovartalohieronta luonnon eteerisillä öljyillä, joiden rauhoittavat ja rentouttavat vaikutukset imeytyvät koko olemukseen vaikuttaen niin kehoon kuin mieleenkin. Lisäksi tehdään ihoa kirkastava kasvohoito sekä Klassinen jalkahoito, jonka jälkeen on kevyempi askeltaa.

Romanttinen kasvohoito ja kokovartalohieronta kahdelle 90 min 118,-/hlö

Tässä hoitopaketissa rentoudutaan ihanan hemmottelevalla kasvohoidolla sekä kokovartalohieronnalla, jossa lempeästi avataan lihaskireyksiä.

Kuninkaallinen pieni lepohetki kahdelle 40 min 49,- /hlö

Pää-, niska-, hartiaseudun-, käsien ja jalkojen hieronta

Katso täältä lisää parihoitoja

Häälahjaksi suosittelemme Parihoitoja.

Kun haluat antaa lahjaksi erityisen hemmotteluhetken katso Pakettihoitomme.