Lahjakortti Spa Salonkiin!

Lahja, joka on erityinen ja henkilökohtainen arvostuksen osoitus.

Lahjakortti-verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä:

Asiakaspalautteesta tiedämme, että lahjakortti kauneushoitolaan on paras lahja monelle! Lahjakortti lämmittää yhtälailla äitiä, puolisoa, ystävää, isovanhempaa, henkilökuntaasi, esimiestäsi ja yhteistyökumppaneitasi.

Muistathan vastavalmistuneita ja hääpareja

Lahjakorteistamme:

  • Lahjakortin voit hankkia tiettyyn hoitoon tai valitsemallesi arvolle. Lahjakortti on voimassa 10 kuukautta ostopäivästä.
  • Voit tilata lahjakortin Spa Salonkiin verkkokaupasta  suoraan sähköpostiisi. Kaikki sähköpostitsetoimitettavat, tulostettavat lahjakortit saatte viimeistään 24 tunnin sisällä tilauksestasi (ma-pe tilatut).
  • Perinteisten, kirjeitse toimitettavat lahjakortit lähetämme postin seurattavilla Plus-kirjeinä, jotka jaetaan vastaanottajille nopeutetusti, toisena työpäivänä postittamisesta (huomioithan, että posti vastaa kirjeen perille saapumisesta).
  • Perinteisen lahjakortin saat myös noutamalla sen suoraan Glory for You Spa Salongista Helsingin Kampista, Runeberginkatu 4b katutaso tai Pasilasta Mall of Tripla 5.kerros (asemalla). (kartta).

VINKKI: Sähköisesti toimitetun kauneushoitolan tulostettavan lahjakortin suosittelemme tulostamaan väritulostimella hieman parempi laatuisemmalle paperille ja käärimään sen vaikka kauniiksi kirjekääröksi, jonka ympärille voi kietoa juhlanauhasta rusetin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä tilauksen suuremmasta määrästä lahjakortteja, voimme palvella sinua parhaiten verkkokaupan asiakaspalvelussa  050 3011 350 tai [email protected]

Häälahjaksi suosittelemme Parihoitoja.

Kun haluat antaa lahjaksi erityisen hemmotteluhetken katso Pakettihoitomme.