Lahjakortti  Glory for You Spa Salonkiin koskettaa henkilökohtaisuudellaan!

Lahjakorttikauppaan pääset tästä

 

 

Etsitkö sujuvaa lahjaa, joka ilahduttaa varmasti?

Palautteesta tiedämme, että lahjakortti ylellisiin rentouttaviin Spa-hoitoihin kauneushoitolaan on paras lahja monelle. Hoitolahjakortti  on elämyslahja, joka lämmittää sydäntä pitkään, josta jää ihana muisto mieleen, eikä se täytä lahjansaajan kaappeja turhalla tavaralla.

Ajanmukainen aineeton lahja lämmittää yhtälailla miehiä kuin naisia, äitiä,  puolisoa, ystävää, isovanhempia kuin henkilökuntaasi tai asiakkaitasi. Puolisoa tai ystävää voit piristää esimerkiksi lahjakortilla kuumakivihierontaan tai jalkahoitoon.

Meille voitte aina tulla myös kahdestaan, jolloin ilahdutat lahjansaajaa rentoutumisen lisäksi yhteisellä ajalla, jonka arvoa on vaikea mitata! Lahjakortti parihoitoon on myös mieleenpainuva lahja häälahjaksi tai hääpäivänä.

Voitte valita lahjakortille lahjansaajan näköisen hoidon laajasta valikoimastamme tai tietyn arvon. Saisiko olla esimerkiksi rentouttava bambuhieronta, kuninkaallinen jalkahoito tai uudistava kasvohoito? Hoitopakettimme, joissa yhdistellään useita eri hoitoja hemmottelevaksi kokonaisuudeksi, ovat myös todella suosittuja.

Jos valitsemasi hoito ei miellytäkään lahjansaajaa, hän voi aina käyttää sen arvon myös paremmin sopivaan hoitoon: lahjakortti on siis riskitön vaihtoehto!

 Ostoksille tästä         

 Lahjakorteistamme:

– Lahjakortin voi hankkia tiettyyn hoitoon tai valitsemalleen arvolle.

-Lahjakortti on voimassa 14 kk ostopäivästä

-Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä.

Voimme poikkeustilanteessa myöntää lisäaikaa lahjakortin voimassaoloaikaan, jos pyyntö tulee hyvissä ajoin ennen kortin umpeutumista ja syy on painava. Kortin umpeutumisen jälkeen emme myönnä lisäaikaa.

Lahjakorttien toimitus:

PDF-Lahjakortti sähköpostiin:

Lahjakortin voi tilata lahjakorttikaupasta kätevästi tulostettavana ja edelleen lähetettävänä PDF- lahjakorttina suoraan sähköpostiisi. Lahjakortti lähtee matkaan automaattisesti heti tilauksen jälkeen. Suosittelemme juhlavan kortin saamiseksi väritulostusta hieman paksummalle paperille. Taittele kortti kahteen tai kolmeen osaan kauniiseen kuoreen.

pdf glory for you lahjakorttisähköinen lahjakortti

Perinteinen lahjakortti:

Kauniin perinteisen lahjakortin kultakuoressa, voi tilata myös suoraan lahjakorttikaupastamme, 6 euron toimitusmaksulla. Perinteisen lahjakortin saat myös noutamalla  Glory for You Spa Salongista, Kampista tai Pasilan Mall of Triplasta (asemalla). Kirjeitse toimitettavat lahjakortit lähetämme postin Plus-kirjeinä, jotka jaetaan yleensä toisena työpäivänä postittamisesta (huomioithan, että emme vastaa Postin toimitusajoista).  Perinteiset lahjakortit toimitamme postiin 24 tunnin sisällä tilauksestasi (ma-pe). 

lahjakortti hemmotteluun

lahjakortti kauneushoitola

 

 

 

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä tilauksen suuremmasta määrästä lahjakortteja, voimme palvella sinua parhaiten Lahjakorttikaupan asiakaspalvelussa 050 3011 350 tai [email protected]

Vinkit:

Katso Parihoitomme

Kun haluat antaa lahjaksi erityisen hemmotteluhetken katso Pakettihoitomme.


Glory for You Spa Salongille on myönnetty Menestyjät -sertifikaatti!

Talousanalytiikan ammattilaiset ovat todenneet Glory for You Oy:n suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä -yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 6% suomalaisista osakeyhtiöistä! Menestyjä -merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstöäkin.

Lue lisää täältä.

KL-Menestyjät