Kaunis, viisas & vahva -tapahtuma

Olet lämpimästi tervetullut itsetuntoa vahvistavaan tapahtumaan sunnuntaina 3.12.2017 klo 12-15! Tapahtuman hinta on 49 euroa ja se järjestetään Glory for you Salongin viihtyisissä kurssitiloissa Helsingin Kampissa.

Kaunis, viisas & vahva -tapahtuma rohkaisee sinua rakastamaan itseäsi ja iloitsemaan omasta elämästäsi! Se pitää sisällään puheita, keskustelua, videoita, musiikkia ja itsenäisiä tehtäviä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan maksamalla osallistumisesi Glory for you Salongin verkkokaupassa viimeistään perjantaina 1.12.  Huom. Paikkoja on rajoitetusti!

Tapahtuman järjestää Glory for you Salonki ja sen vetäjänä toimii Carita Liukkonen.

Tervetuloa mukaan!

 

Kurssille ilmoittautuminen: TÄSTÄ 

Jos kurssi ei toteudu vähäisen osallistujamäärän takia, saat rahasi tietenkin takaisin. Jos perut osallistumisesi kurssille muun syyn kuin sairauden (josta todistuksena lääkärintodistus) tai jonkun muun painavan syyn tähden, emme valitettavasti voi maksaa rahojasi takaisin.

Kurssin vetäjänä toimii Carita Liukkonen, joka on ammatiltaan lähihoitaja, mutta on jo usean vuoden ajan tehnyt tyttö- ja naistyötä eri puolilla Suomea.

Carita Liukkonen on naimisissa ja kahden tyttären äiti. Hän rakastaa rohkaista tyttöjä ja naisia näkemään heidän arvonsa, kauneutensa ja voimallisuutensa.

Palautteita Caritan itsetuntoa vahvistavalta verkkokurssilta:

”Jokaisen tytön/naisen olisi hyvä käydä tällainen kurssi. Tämä rohkaisi ja nosti, toivottavasti luetut ja kuullut asiat pysyvät pitkään mielessä tämän kurssin päätyttyäkin. Upposi ihan täysillä sydämeen. Ihana kurssi, ihana Carita.”

”Koin kurssin aivan käsittämättömän voimaannuttavana. Monen vuoden itsesäälissä räpiköinti tuntui ainakin hetkellisesti jääneen taakse aivan käsittämättömän helpon tuntuisesti. Enhän tiedä unohdanko asiat viikon tai kuukauden kuluttua, mutta silloin ainakin osallistun samalle kurssille uudestaan. Jos 20v on elänyt huonon ja erittäin huonon itsetunnon kanssa, eihän se kolmessa viikossa takaisin tule, mutta tästä positiivisen mahtavasta flowsta on mahtava jatkaa.”

”Olen tykännyt kurssista kokonaisuudessaan todella! Caritan puheet on ollut ihania ja jokainen kurssikerta on rakennettu niin hienosti… Ihanaa tekstiä, Caritan puhetta, musiikkia. Kiitos! Näitä lisää!”

”Hei Carita! Kiitos kurssista! Se on antanut paljon ajateltavaa, ja hyviä oivalluksia itsestäni. Sinulla on myös aivan ihanan lämmin tapa viestiä asiasi, sitä on helppo kuunnella ja ottaa vastaan. Kiitos!”

”Kiitos paljon ihanasta kurssista!
Huomasin tän kurssin aikana, että en ole arvostanut itseäni tarpeeksi enkä ole pitänyt omasta ulkonäöstäni. Nämä kaikki rohkaisevat sanat oli kuin lääkettä mulle. Ymmärsin kuinka tärkeää on pitää itsestään koska olen äiti ja olen mun lapsille “roolimallina”. En ole vähäpätöinen eikä se mitä teen ole vähäpätöistä! Kiitos!”

Caritan blogi: mamacitanmatkassa.blogspot.fi ja Facebook: Sinä olet kaunis