Project Description

Anti-age -kasvohoito Zoner-laitteella

Zoner on Anti-age -kasvohoito, jolla voidaan tehokkaasti kiinteyttää kasvojen ja vartalon veltostuneita alueita. Zonerin kolmivaikutteinen teknologia tukee ihon omaa kollageenituotantoa ja estää ihon veltostumista ja ikääntymisen merkkejä.  Zoner on italialainen laite, joka on niittänyt mainetta maailman ympäri.​

Zoner Anti-age -kasvohoitoon kuuluu 3 vaihetta:

Infrapuna Biostimulaatio – Madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja kudoksen hapenottokykyä ja aineenvaihduntaa. Biostimulaatiolla on antibakteerinen vaikutus ja se aktivoi kuona-aineiden poistumista. Biostimulaatio myös ehkäisee couperosan syntyä ja vaalentaa mahdollista olemassa olevaa punoitusta.

Radiolift Radiofrekvenssi– Radiofrekvenssihoito täyttää ja liftaa ihoa välittömästi. Vaikutus jatkuu hoidon jälkeen progressiivisesti 4-6 kuukauden ajan. Radiofrekvenssin täyttävä ja liftaava vaikutus perustuu tieteellisesti todistettuun kollageenisäikeiden uudistumiseen.

Mesoporaatio – aktiiviaineiden tehokas imeytys mesoporaation avulla. Mesoporaatio mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä parantamalla väliaikaisesti solukalvon läpäistyvyyttä.

Anti-age zoner-laitehoito tulokset ennen ja jälkeen

Zoner-laitehoito. Tulokset kasvoissa ennen-jälkeen.

Anti-age Zoner on miellyttävä ja hellä, mutta tehokas anti-age -kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Zoner -kasvohoito 60 min./140 e

Tutustu kauneusbloggaajan ensimmäiseen Zoner-kokemukseen täältä!

Zoner-hoidon jälkeen koet tulokset välittömästi: iho näyttää kimmoisemmalta ja kirkkaammalta. Parhaat tulokset saavutat  sarjahoitona: 4-6 hoitokertaa noin 10 päivän välein jopa kymmenkertaistaa hoitotulokset! Sarjahoidon jälkeen tuloksia voidaan ylläpitää  esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Hyödynnä sarjahoitoetusi: meillä saat sarjahoidoissa aina kuudennen kasvohoidon täysin veloituksetta, kun olet käynyt sarjahoidoissa viisi kertaa korkeintaan kuukauden välein.

Zoner -kasvohoidon esteenä ovat:

  • Raskaus
  • Sydämentahdistin tai muut sähkölaitteet
  • Metalliset proteesit
  • Vakavat sairaudet
  • Kasvaimet ja etäpesäkkeet
  • Muutokset kipu- tai lämpöherkkyydessä
  • Tulehdukset
  • Ihovauriot
  • Couperosa (vain radiotaajuudessa)

Katso myös vartalon laitehoitohinnastoa

Glory for You Spa Salongit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä: Runeberginkatu 4b katutaso, noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa, Pasilan aseman puolella Mall of Triplassa 5. kerroksessa sekä Hakaniemessä osoitteessa Sörnäisten rantatie 6.