Project Description

Aroma Touch – Aromahieronta

Aroma Touch -aromahieronta on hieronta, joka auttaa stressin purkuun ja rentouttaa. Tässä tekniikassa hyödynnetään kahdeksaa eri sertifioidusti puhdasta ja tehokasta eteeristä öljyä, joilla hoidetaan stressiä, vahvistetaan vastustuskykyä, hoidetaan tulehdustiloja ja palautetaan kehon tasapaino.

Aromahieronta Aroma touch Helsinki Kamppi

Hinnasto:
Aroma Touch stressin purku ja rentoutus puhtailla eteerisillä öljyillä (1h) 84,-
Kysy sarjahoitoa
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Saat meiltä Aroma Touch -hoitoja hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin Kampista, Autotaloa vastapäätä. Tervetuloa.

Aroma Touch -aromahieronnassa maataan vatsallaan hoitopöydällä ja hoito tehdään selkärangan/ selän alueelle ja jalkapohjiin, joihin molempiin levitetään laadukkaita eteerisiä öljyjä. Hoito on kliininen lähestymistapa puhtaiden eteeristen öjyjen levittämiseen, joka on tarkkaan suunniteltu läpivietäväksi tietyllä tavalla. Hoito kestää n. 45 min, joten siihen on hyvä varata tunti aikaa.

Ottamalla Aroma Touch aromahieronnan osaksi terveysfilosofiaasi voit vahvistaa vastustuskykyäsi ja vähentää stressiä. Hoito on yksinkertaisesti koettava ja se soveltuu kaikille, myös allergikoille. doTerra on maailman suurin eteerisiä öljyjä tuottava yritys, joka on vihkiytynyt maailman puhtaimpien ja tehokkaimpien eteeristen öljyjen ja niihin perustuvien tuotteiden tuottamiseen sekä hyvinvointikokemusten synnyttämiseen.

Saat meiltä Aroma Touch -aromahierontaa hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustasta Kampista, Autotaloa vastapäätä. Tervetuloa.