Project Description

Järjestätkö Baby Shower -kutsuja Helsingissä?

Meillä voi viettää Baby Showerit eli vauvajuhlat yhdessä odottavaa äitiä ja koko seuruetta hemmotellen! Odottavalle äidille olemme räätälöineet valmiita hoitokokonaisuuksia, joista voitte valita sopivimman. Muulle seurueelle tarjoamme äidin hoidon aikana porrastetusti erilaisia minihoitoja, kuten minimanikyyrejä, jalka- tai niska-hartiahierontaa ja pikakasvohoitoja alk. 37,-/hlö, tai halutessanne perusteellisempiakin hoitoja palveluvalikoimastamme.

Tulevaa äitiä ja ystäviä hemmottelevat hoitokokonaisuudet sopivat erinomaisesti Baby Shower -kutsuja täydentämään! Odottavat äidit ansaitsevat hieman omaa aikaa, rentoutusta ja hemmottelua. Yllättäkää hänet hemmottelevalla Baby Shower -juhlalla, joka on räätälöity juuri odottavan äidin uudenlaisiin hoitotarpeisiin ja osoittakaa, että rakastatte häntä. Raskaana olevalle hoidot tehdään puolimakaavassa asennossa, jotta äidillä ja vauvalla molemmilla on mukavat oltavat.

Kysy lisää ja varaa vauvajuhlat sähköpostilla [email protected] tai soittamalla 045 841 4242.

 

lahja raskaana olevalle äidille Baby Shower-juhlassa

 

Glory for Mama -hoitopaketti (110 min) 180,-

Tässä hoitokokonaisuudessa vauvajuhlien tähdelle eli odottavalle äidille tarjotaan hetki omaa aikaa ammattilaisen hellissä käsissä, jonka jälkeen hän voi nauttia elämänsä ainutkertaisista hetkistä. Hänelle tehdään klassinen kasvohoito, jossa pääpaino voi olla joko ihon puhdistuksessa tai rentoutuksessa. Mikäli hän kaipaa iholleen puhdistusta, käytetään hoidossa apuna ultraäänilaitetta mekaanisen puhdistuksen rinnalla, jotta hoito on mukavampaa herkemmälle hipiälle. Rentouttavaa kasvohoitoa toivovalle mamalle tehdään hellittelevää hierontaa kasvohoidon aikana hieromalla kasvojen lisäksi dekoltee, niska-hartia-seutu, pää sekä kädet. Odottavan jaloille tehdään ihastuttava, klassinen jalkahoito, jonka jälkeen äidin askel on huomattavasti kevyempi ja jalat ovat kauniin huolitellut.

Tämän hoitopaketin avulla annatte odottavalle kokonaisvaltaisesti kaunistavan Baby Shower-kokemuksen!

Äidin ylellinen lepohetki (60 min) 125,-

Ihana hemmotteluhetki odottavalle, jossa hän pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan, kun ammattilaisen kädet hoitavat ja hellivät häntä. Hänelle tehdään ihoa kauniisti heleyttävä kasvohoito sisältäen runsaasti rentouttavaa hierontaa kasvoille, dekolteelle ja niska-hartiaseudulle. Lisäksi hänelle tehdään joko manikyyri tai varpaankynsien kaunistus, jotta hän voi tuntea itsensä kauniiksi ja huolitelluksi. Hänen käsilleen ja jaloilleen tehdään myös hellivää hierontaa, josta hän voi astua äitiyden  ihanuuteen.

Tämän hoitopaketin avulla annatte odottavalle kokonaisvaltaisesti rentouttavan Baby Shower-kokemuksen!

Tutustu Kampin salonkimme tiloihin tästä!

Glory for You -lahjakortti – helppo ja varma Baby Shower-lahja

Voit myös muistaa tulevaa äitiä lahjakortilla Spa Salonkiin. Glory for You-lahjakortilla tuleva mama saa valita itselleen sopivan ajan rentoutua Baby Shower-juhlinnan jälkeen, kun se hänelle parhaiten sopii. Lahjakortille voit valita tietyn hoitokokonaisuuden tai haluamanne arvon. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortin arvon myös toiseen hoitoon, mikäli valitsemanne hoito ei olekaan tulevan äidin ykkösvalinta. Lahjakorttimme ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä, joten sopiva ajankohta varmasti löytyy ennen synnytystä tai sen jälkeen. Lahjakortti on siis täysin riskitön lahja!

Valitse sopiva lahjakortti ja osta se helposti sähköpostiisi täältä!