Project Description

Järjestätkö Baby Shower -kutsuja Helsingissä?

Meillä voi viettää Baby Shower -juhlia yhdessä odottavaa äitiä ja koko seuruetta hemmotellen! Odottavalle äidille olemme räätälöineet valmiita hoitokokonaisuuksia ja muulle seurueelle voimme tarjota äidin hoidon aikana porrastetusti erilaisia minihoitoja, kuten minimanikyyrejä, jalka- tai niska-hartiahierontaa alk. 20,-/hlö, tai perusteellisempiakin hoitoja koko palveluvalikoimastanne.

Kysy lisää ja varaa ryhmähoidot sähköpostilla [email protected] tai soittamalla 045 841 4242.

Olemme räätälöineet ihanan hemmottelevia hoitokokonaisuuksia odottaville äideille, jotka sopivat erinomaisesti Baby Shower -kutsuja täydentämään! Odottavat äidit ansaitsevat hieman omaa aikaa, rentoutusta ja hemmottelua. Suokaa hänelle ihana yllätys hoitokokonaisuudella, joka on räätälöity juuri odottavan äidin uudenlaisiin hoitotarpeisiin ja osoittakaa, että arvostatte häntä. Raskaana olevalle hoidot tehdään puolimakaavassa asennossa, jotta äidillä ja vauvalla molemmilla on mukavat oltavat.

 

Glory for Mama -hoitopaketti (110 min) 160,-

Tässä hoitokokonaisuudessa odottavalle äidille tarjotaan hetki omaa aikaa ammattilaisen hellissä käsissä, jonka jälkeen hän voi nauttia elämänsä ainutkertaisista hetkistä. Hänelle tehdään klassinen kasvohoito, jossa pääpaino voi olla joko ihonpuhdistamisessa tai rentoutuksessa. Mikäli hän kaipaa iholleen puhdistusta, käytetään hoidossa apuna ultraäänilaitetta mekaanisen puhdistuksen rinnalla, jotta hoito on mukavampaa herkemmälle hipiälle. Mikäli hän taas halajaa ennemmin rentoutusta, tehdään hänelle hellittelevää hierontaa kasvohoidon aikana hieromalla kasvojen lisäksi decoltee, niska-hartia-seutu, pää sekä kädet. Hänen jaloilleen tehdään myös klassinen jalkahoito, jonka jälkeen äidin askel on huomattavasti kevyempi ja jalat ovat kauniin huolitellut.

 

Äidin ylellinen lepohetki (60 min) 89,-

Ihana hemmotteluhetki odottavalle, jossa hän pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan, kun ammattilaisen kädet hoitavat ja hellivät häntä. Hänelle tehdään ihoa kauniisti heleyttävä kasvohoito sisältäen runsaasti rentouttavaa hierontaa kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle. Lisäksi hänelle tehdään joko manikyyri tai varpaankynsien kaunistus, jotta hän voi tuntea itsensä kauniiksi ja huolitelluksi. Hänen käsilleen ja jaloilleen tehdään myös hellivää hierontaa, josta hän voi astua äitiyden tärkeään ihanuuteen.