Project Description

Jalkahoito nopeasti ja nykyaikaisesti

Calluspeeling -jalkahoito on uusi, tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Tämä pedikyyri tuottaa uskomattomia tuloksia helposti ja nopeasti ilman jalkakylpyä, poraa ja veistä! Hoidon jälkeen jalat ovat pehmeät.

Jalat hoidetaan hellästi

Hinnasto:
Calluspeeling jalkahoito (n.45 min) 84,-
Lakkaus (sis. oman lakkapullon kotiin) +10,-
Calluspeeling kasvohoidon yhteydessä ( ei koske Hydra Facial ja  Zoner hoitoja) 68,-
Lakkaus (sis. oman lakkapullon kotiin) +10,-
Hinnat sis. 24 % alv.

 

Muiden pedikyyrien ja jalkahoitojen hinnat <klikkaa

Calluspeeling -jalkahoidon sisältö

Tämä jalkahoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille. Hoito etenee seuraavasti: AHA-happoja sisältävät Calluspad-hoitoliuskat asetetaan jalkapohjiin kovettumakohtiin, jalkaterät kääritään tiiviisti muovikelmuun ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia.

Jalkapohja siistiytyy

Kääreiden vaikutusaikana voidaan hoitaa kynnet. Tämän jälkeen kovettumat kaavitaan pois Calluspeeling-lastalla ja raspataan Calluspeeling-raspilla. Kovettumat lähtevät kuin ”pyyhekuminmuruset” ilman pölyä. Lopuksi jalat puhdistetaan pesuaineella ja hierotaan pehmentävällä Mavex-jalkavoiteella.

Hoito voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä. Jo yhdellä hoitokerralla saat suloisen pehmeät jalat. Hoito kannattaa uusia n. 3 viikon välein. Hoitotuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon Mavex-jalkavoidetta (ovh: 29€ -100 ml).

Jalkojen Spa-hoidot ja Täydellisen jalkahoidon saat meiltä Mall of Triplasta asemahallin toisesta kerroksesta ja noin 100 metriä Kampin metrolta Runeberginkatu 4 , Helsinki. Tervetuloa !