Project Description

Calluspeeling  -pedikyyri (jalkahoito)

Calluspeeling -pedikyyri on uusi, tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Tämä pedikyyri tuottaa uskomattomia tuloksia helposti ja nopeasti ilman jalkakylpyä, poraa ja veistä!

Hinnasto:
Calluspeeling jalkahoito (n.45-60 min) 79,-
Lakkaus (sis. oman lakkapullon kotiin) +10,-
Calluspeeling kasvohoidon yhteydessä ( ei koske Hydra Facial ja  Zoner hoitoja) 63,-
Lakkaus (sis. oman lakkapullon kotiin) +10,-
Hinnat sis. 24 % alv.

 

Muiden pedikyyrien ja jalkahoitojen hinnat <klikkaa

Calluspeeling -pedikyyri

Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille. Hoito etenee seuraavasti: AHA-happoja sisältävät Calluspad-hoitoliuskat asetetaan jalkapohjiin kovettumakohtiin, jalkaterät kääritään tiiviisti muovikelmuun ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Kääreiden vaikutusaikana voidaan hoitaa kynnet. Tämän jälkeen kovettumat kaavitaan pois Calluspeeling-lastalla ja raspataan Calluspeeling-raspilla. Kovettumat lähtevät kuin ”pyyhekuminmuruset” ilman pölyä. Lopuksi jalat puhdistetaan pesuaineella ja hierotaan pehmentävällä Mavex-jalkavoiteella.

Hoito voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä. Jo yhdellä hoitokerralla saat suloisen pehmeät jalat. Hoito kannattaa uusia n. 3 viikon välein. Hoitotuloksen ylläpitämiseksi suositellaan kotihoitoon Mavex-jalkavoidetta (ovh: 29€ -100 ml).

Jalkojen Spa-hoidot ja Täydellisen jalkahoidon saat meiltä hyvien kulkuyhteyksien päästä, vain 100 metriä Kampin metrolta.  Runeberginkatu 4 , Helsinki. Tervetuloa !