Project Description

Calluspeeling-jalkahoito on nopea ja tehokas

Calluspeeling-jalkahoito on uusi, tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Tämä pedikyyri tuottaa uskomattomia tuloksia helposti ja nopeasti ilman jalkakylpyä, poraa ja veistä! Jalkahoidon jälkeen jalat ovat ihanan pehmeät.

Jalat hoidetaan hellästi

Hinnasto:
Calluspeeling -jalkahoito (n.45 min) 86,-
Lakkaus (sis. oman lakkapullon kotiin) +10,-
Geelilakkauksella +29,-
Hinnat sis. 24 % alv.

 

Muiden pedikyyrien ja jalkahoitojen hinnat

Calluspeeling -jalkahoidon sisältö

Tämä jalkahoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille.

Hoito etenee seuraavasti: AHA-happoja sisältävät Calluspad-hoitoliuskat asetetaan jalkapohjiin kovettumakohtiin, jalkaterät kääritään tiiviisti muovikelmuun ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia.

Jalkapohja siistiytyy

Kääreiden vaikutusaikana voidaan hoitaa kynnet. Tämän jälkeen kovettumat kaavitaan pois Calluspeeling-lastalla ja raspataan Calluspeeling-raspilla. Kovettumat lähtevät kuin ”pyyhekuminmuruset” ilman pölyä. Lopuksi jalat puhdistetaan pesuaineella ja hierotaan pehmentävällä Mavex-jalkavoiteella.

Hoito voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä. Jo yhdellä hoitokerralla saat suloisen pehmeät jalat. Hoidon voi uusia n. 3 viikon välein.

Calluspeeling jalkahoitomenetelmä on Mavexin kehittämä.

Hoitotuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon Mavex-jalkavoidetta.

Jalkojen Spa-hoidot ja Täydellisen jalkahoidon saat meiltä Mall of Triplasta asemahallin toisesta kerroksesta, noin 100 metriä Kampin metrolta Runeberginkatu 4 , sekä Hakaniemestä osoitteesta Sörnäisten rantati 6. Tervetuloa!