Project Description

Dermalogica-kasvohoito

Dermalogica Pro Skin

Dermalogica-kasvohoito on kuin ylellinen kosketus kasvoillesi – laadukkat ja innovatiiviset tuotteet sekä perusteellinen hoito luovat vastustamattoman kokonaisuuden, joka on samaan aikaan sekä tehokas että hemmotteleva.

Pro Skin Dermalogica-kasvohoidot ovat saatavilla 30- ja 60 minuutin pituisina hoitoina. Nämä uudet hoidot ovat käänteen tekeviä, sillä ne räätälöidään täysin yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Pro Skin Dermalogica -kasvohoidot perustuvat Face mapping -ihoanalyysin tuloksiin.

Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu: alkupuhdistus, Face mapping -ihoanalyysi ja yksilölliset teho- ja hoitoaineet.

 

Palvelu  Hinta

Dermalogica Pro Skin  -kasvohoito

Pro Skin 30  – kasvohoito

sis.kaksoispuhdistus, face mapping, ihon kunnon ylläpitoon tai  päähuolenaiheeseen valittu pikahoito. Hoito päätetään kerrostamalla iho useammalla Dermalogica-tuotteella.

64,-
Pro Skin 60 -kasvohoito 

Kokonaisvaltainen kasvohoito, kaksois-syväpuhdistus, MultiVitamin Power Exfoliant -kuorinta, syvähoito tehokkailla tuloksia tuovilla aktiiviaineilla, myös silmänympärys ja huulet huokaavat. Aistisi nauttivat eteerisestä tuoksumaailmasta, sekä kasvojen -ja decoltenalueen kosketteluterapia avaavat ja koskettavat sielusi syvimpiä sopukoita, vapauttaessa mielihyvähormoneja! Pro Skin- mikä voisi olla enää parempaa!

Kasvohoitoon voit myös valita lisäpalveluna selän kuorinnan ja hieronnan 29,-

110,-
Pro Skin miehen kasvohoito (30 min) 64,-
Pro Skin miehen kasvohoito (60 min) 110,-
Mikäli ihosi tarvitsee erityisesti puhdistusta, valitse lisäpalveluna: laaja mekaaninen puhdistus. 15,-
UUTUUS!

Pro Power Peel -kasvohoito 45 min

Sis. alkupuhdistus, Face-mapping -analyysi, yksilöity kemiallinen kuorinta, teho-ja hoitoaineet sekä kotihoitopakkaus. Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle.

110,-
UUTUUS!

Pro Power Peel -kasvohoito 60 min

Sis. alkupuhdistus, Face-mapping -analyysi, yksilöity kemiallinen kuorinta, teho-ja hoitoaineet, naamio, hieronta sekä kotihoitopakkaus. Hoito tehdään kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

138,-
 

 

 

Face Mapping -ihoanalyysi ilman kasvohoitoa

Tuoteostosten yhteydessä ilmainen.

 28,-

 

Huom. Mikäli mahdollista saavu aiemmin ensimmäisellä kasvohoitokerralla, esitietolomakkeen täyttöä ja ihonhoidon neuvontaa varten n. +15 min. 

 

Dermalogica kasvohoidot

Voit yhdistää Dermalogica-kasvohoidon yhteyteen myös seuraavia hoitoja:

Silmänympäryshoito, huulten ja huulten ympäryshoito

Hoito vaalentaa, ravitsee, syväkosteuttaa, poistaa turvotusta ja tulokset näkyvät välittömästi hoidon jälkeen. Sopii hyvin kasvohoidon yhteyteen, mutta voidaan tehdä myös erillisenä hoitona. Hoidossa käytetään Dermalogica tai  Bioline -sarjan silmänympärysnaamiota, jonka annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia.

lue lisää silmänympäryshoidoista täältä:

Ripsien kestotaivutus

Ripset taivutetaan ripsisilikonien avulla näyttävän kaareviksi etkä enää tarvitse ripsien taivutinta. Ripset näyttävät pidemmiltä ja silmäsi tulevat paremmin esille. Ripsien kestotaivutuksen tulos kestää noin 1,5-2 kuukautta. Kestotaivutukseen kuuluu myös kestovärjäystä.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys & muotoilu

Voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä tai erikseen. Tuloksena saat hyvän ja pitkään kestävän värin kulmiin ja ripsiin.

Hoitolamme, Glory for you Spa Salonki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kampissa Runeberginkatu 4 katutaso, sekä Mall of Tripla 5. kerros, Pasilan asemahallin toinen kerros, Helsinki.