Project Description

Erikoiskasvohoidot

Ikääntyminen, stressi, epäsäännölliset elämäntavat, tupakointi, huono ilma ja UV-säteet jättävät ajan myötä jälkensä kasvojen iholle: Ihon ylin kerros paksuuntuu, tulee joustamattomaksi ja kuolleiden ihosolujen määrä epidermiksessä lisääntyy. Tämä aiheuttaa iholle elintärkeän kosteuden haihtumisen ja vaikeuttaa näin tehoaineiden imeytymistä. Sen seurauksena iho alkaa tuntua ja näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta.

Ihon on tarkoitus suojata ihmistä päivästä päivään. Sen tähden meidän tulee varjella ja hoitaa ihoamme.

Hoitolassamme tehty kasvohoito, joka on yhdistetty kotihoitotuotteiden säännölliseen käyttöön, edesauttaa ihon uusiutumisprosessia, jonka vaikutus näkyy ja tuntuu ihollasi.

Näiden erikoiskasvohoitojen tulokset voit todeta jo yhden kasvohoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla sekä hyödyntämällä hoitosuunnitelman  kotihoitotuotteet.

Hyvä erikoiskasvohoito Helsingistä

 Palvelu Hinta

Palkitut HydraFacial-kasvohoidot suoraan Amerikasta!

HydraFacial kasvohoidot ovat vahvistaneet asemansa mm. amerikkalaisten supertähtien vakiohoitoina, eikä ihme, sillä monivaikutteiset HydraFacial hoidot voidaan toteuttaa tarvittaessa vain puolessa tunnissa, ilman ärsytystä, kipua tai toipumisaikaa!

HydraFacial hoidot toteutetaan palkitulla ja patentoidulla ihonhoitolaitteella, jossa yhdistyvät Vortex-Fusion pyörreteknologiaa sekä HydroPeel hoitopään vaikutukset. Hoidoissa hyödynnetään sekä kemiallista että mekaanista teknologiaa, joiden avulla ihohuokoset saadaan tyhjennettyä musta- ja valkopäistä kivuttomasti. Huolellisen kuorinnan ja syväpuhdistuksen lisäksi ihoon syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita, kuten peptidejä, antioksidantteja ja hyaluronihappoa.

HydraFacial hoidot räätälöidään aina ihon kunnon ja ongelmien mukaan. Hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Suosittelemme kerran kuukaudessa tehtäviä HydraFacial hoitoja ihon hyvinvoinnin ylläpitoon sekä iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn! Näkyviä tuloksia on saatu epäpuhtauksien, juonteiden sekä ihon pigmenttimuutosten hoidossa! Meiltä on myös saatavilla ammattimaisen tehokkaat HydraFacial kotihoitotuotteet hoitojen tueksi!

Tutustu Hydra Facial hoitoihin täältä

 Zoner laitehoito tulokset ennen ja jälkeen

Anti-age-vaikutteinen Zoner-kasvohoito

(60min)

Hoito sisältää infrapuna-, radiofrekvenssi- ja mesoterapiahoidon. Miellyttävä ja hellävarainen mutta tehokas kasvohoito kiinteyttää ja vahvistaa ihoa, silottaa ihonpintaa ja tehostaa ihon omaa uudistumiskykyä hoitaen ja hidastaen näin ikääntymisen näkymistä ihossa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Laitehoito tehostaa ihon hapenottokykyä ja aineenvaihduntaa sekä tehoaineiden imeytymistä ihoon. Hoito kosteuttaa ja silottaa ihonpintaa, kirkastaa ja vaalentaa ihonväriä, liftaa roikkuvia kasvonpiirteitä ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa. Hoito on miellyttävä ja hellävarainen eikä vaadi valmistautumista tai jälkitoimenpiteitä. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla ja ylläpitävillä hoidoilla ja laadukkaalla kotihoidolla.

Zoner -laitehoito sisältää seuraavat kolme vaihetta:

 140,-
Infrapuna

Couperoottista ihoa vahvistava hoito. Madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, vaalentaa ihonsävyä ja tehostaa solujen hapenottokykyä ja aineenvaihduntaa.

Radiofrekvenssi

Radiofrekvenssilaitehoito tehostaa solujen kollageenisäikeiden muodostusta. Miellyttävän rentouttava hoito kiinteyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja tieteellisesti todistettu vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan.

Neulaton Mesoterapia 

Aktiiviaineeet imeytetään tehokkaasti elektroporaation avulla. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä. Erityisesti pintakuivalle tai ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle sopiva tehohoito.

Zoner -kasvohoito ultraäänikuorinnalla

Suosittelemme puhdistavaa kasvohoitoa ennen Zoner -kasvohoitoon tuloa tai ultraäänikuorintaa hoitoon sisällytettynä.

160,-

Zoner -kasvohoito sarjana: ( 3 kertaa)

Hoidot toteutetaan 10-14 pv.n välein.

387,-

De-Cense kasvohoito

(75 min)

Ärtyneelle herkälle iholle kuten couperosa, akne, rosagea ja atooppiselle iholle. Äärimmäisen rauhoittava, jonka ihoystävällinen koostumus uudelleen rakentaa ihon suojakalvon fosfolipidien avulla. Yleisimmät allergiaa aiheuttavat raaka-aineet poistettu. Lievittää punoitusta ja ihon ärsytystä välittömästi. Pehmentää ja vahvistaa ihoa ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. Antaa huomattavan mukavuuden tunteen ja tekee ihon väristä tasaisen.

Jatka hoitoa kotona upeilla De-Cense -kasvohoitotuotteilla.

139,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

Erikoiskasvohoitoon tullessasi

Varaa aikaa mielellään reilusti, noin 15 min enemmän kuin mikä on hoidon kesto. Hoitoihin on  mahdollista lisätä: hierontaa, epäpuhtauksien poisto tai esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäys. Muista kuitenkin varata edellä mainitut palvelut hoitoaikaa varatessasi.

Glory for you Spa Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta, osoitteessa Runeberginkatu 4, Helsinki.