Project Description

Erikoiskasvohoidot Helsingin Kampista

Erikoiskasvohoidot vaativan ihon hoitoon. Tarjoamme teille nämä kasvohoidot italialaisen Bioline -tuotesarjan parhailla tuotteilla. Iho suojaa ihmistä päivästä päivään. Sen tähden meidän tulee suojella ja hoitaa ihoamme.

Paksuuntuneen ja kuolleen ihokerroksen poistaminen erilaisilla kuorinnoilla, timanttihionnalla tai ultraäänikuorinnalla aktivoi nuoria elinvoimaisia soluja sekä lisää näin solujen uusiutumista. Hoitolassa tehty kasvohoito yhdistettynä kotihoitotuotteiden säännölliseen käyttöön käynnistää ihon uusiutumisprosessin, jonka vaikutus näkyy ja tuntuu ihollasi pitkään.

Timanttihiontahoidossa käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella timanttihionnalla, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Hionnan jälkeen iho on valmis vastaanottamaan elvyttävät tehoaineet.

Näiden erikoiskasvohoitojen tulokset voit todeta jo yhdellä kasvohoitokerralla. Parhaan tuloksen saat sarjahoidolla (-10%) ja hyödyntäessäsi hoitosuunnitelmaan kuuluvat kotihoitotuotteet.

Hyvä ja laadukas erikoiskasvohoito Helsingistä

 Palvelu Hinta
Palkitut HydraFacial-kasvohoidot suoraan Amerikasta! HydraFacial kasvohoidot ovat vahvistaneet asemansa mm. amerikkalaisten supertähtien vakiohoitoina, eikä ihme, sillä monivaikutteiset HydraFacial hoidot voidaan toteuttaa tarvittaessa vain puolessa tunnissa, ilman ärsytystä, kipua tai toipumisaikaa!

HydraFacial hoidot toteutetaan palkitulla ja patentoidulla ihonhoitolaitteella, jossa yhdistyvät Vortex-Fusion pyörreteknologiaa sekä HydroPeel hoitopään vaikutukset. Hoidoissa hyödynnetään sekä kemiallista että mekaanista teknologiaa, joiden avulla ihohuokoset saadaan tyhjennettyä musta- ja valkopäistä kivuttomasti. Huolellisen kuorinnan ja syväpuhdistuksen lisäksi ihoon syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita, kuten peptidejä, antioksidantteja ja hyaluronihappoa.

HydraFacial hoidot räätälöidään aina ihon kunnon ja ongelmien mukaan. Hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Suosittelemme kerran kuukaudessa tehtäviä HydraFacial hoitoja ihon hyvinvoinnin ylläpitoon sekä iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn! Näkyviä tuloksia on saatu epäpuhtauksien, juonteiden sekä ihon pigmenttimuutosten hoidossa! Salongistamme on nyt myös saatavilla ammattimaisen tehokkaat HydraFacial kotihoitotuotteet hoitolahoitojen tueksi!

 
Katso Hydrafacial-hinnasto tästä.
 Anti-age-vaikutteinen Zoner-kasvohoito; Infrapuna-, Radiofrekvenssi- ja Elektroporaatio-laitehoidot tehostavat ihon hapenottokykyä ja aineenvaihduntaa sekä tehoaineiden imeytymistä ihoon. Hoito kosteuttaa ja silottaa ihonpintaa, kirkastaa ja vaalentaa ihonväriä, liftaa roikkuvia kasvonpiirteitä ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa. Hoito on miellyttävä ja hellävarainen eikä vaadi valmistautumista tai jälkitoimenpiteitä. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla ja ylläpitävillä hoidoilla ja laadukkaalla kotihoidolla.  140,-
Infrapuna-kasvohoito (60min)

Couperoottista ihoa vahvistava hoito. Madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, vaalentaa ihonsävyä ja tehostaa solujen hapenottokykyä ja aineenvaihduntaa.
Tehokkaimpien tulosten saamiseksi suosittelemme 4-6 kerran sarjahoitoja 3-10 päivän välein.

 120,-
Radiofrekvenssikasvohoito (60min)

Radiofrekvenssilaitehoito tehostaa solujen kollageenisäikeiden muodostusta. Miellyttävän rentouttava hoito kiinteyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja tieteellisesti todistettu vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan.
Tehokkaimpien tulosten saamiseksi suosittelemme 4-6 kerran sarjahoitoja 10 päivän välein.

 120,-
Neulaton Mesoterapia (60min)

Aktiiviaineeet imeytetään tehokkaasti elektroporaation avulla. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä. Erityisesti pintakuivalle tai ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle sopiva tehohoito.
Tehokkaimpien tulosten saamiseksi suosittelemme 4-6 kerran sarjahoitoja 10 päivän välein.

 130,-
Decense kasvohoito (75 min)

Ärtyneelle herkälle iholle kuten couperosa, akne, rosagea ja atoppiselle iholle. Äärimmäisen rauhoittava, jonka ihoystävällinen koostumus uudelleen rakentaa ihon suojakalvon fosfolipidien avulla. Yleisimmät allergiaa aiheuttavat raaka-aineet poistettu. Lievittää punoitusta ja ihon ärsytystä välittömästi. Pehmentää ja vahvistaa ihoa ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. Antaa huomattavan mukavuuden tunteen ja tekee ihon väristä tasaisen.

139,-
Reveillance radical capture (75min)

Kaikille ihotyypeille. Suojelee ihon nuorekkuutta ilmansaasteiden, tupakoinnin, uv-säteilyn, stressin ja solujen aineenvaihdunnasta aiheutuvia haittoja vastaan. Välittömästi elinvoimaa antava vaikutus, uudistaa ja kiinteyttä. Ravitsee ja antaa soluille uutta energiaa. Erityisen antioksidanttinen.

139,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

Erikoiskasvohoitoon tullessasi

Varaa aikaa mielellään reilusti, noin 15 min enemmän kuin mikä on hoidon kesto. Kasvohoito tehdään aina ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoihin on  mahdollista lisätä: hierontaa, epäpuhtauksien poisto, jontoforeesi sähköimppulsi hoidon tai esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäys. Muista kuitenkin tilata edellä mainitut lisäpalvelut hoitoaikaa varatessasi (nettiajanvarauksessa “varaa lisäpalveluita”-valikosta).

 

Glory for you -Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta, osoitteessa Runeberginkatu 4, Helsinki.