Project Description

Geelilakkaus Helsingissä

Unelmana upeat, hyvin hoidetut kädet joka tilanteessa? Geelilakkaus on vastaus, kun haluat pitää aina huolitellut ja kauniit kädet helposti. Näin olet aina valmis edustavuuttakin vaativiin tilanteisiin! Geelilakkauksella saavutat kauniit kynnet, jotka pysyvät hyvinä viikkoja.

Teemme laadukkaat geelilakkaukset Super Nails -geelilakoilla. Meillä on pitkä kokemus Super Nails -lakoista. Me ja pitkäaikaiset asiakkaamme olemme olleet  todella tyytyväisiä lakan kestävyyteen. Geelilakkaus kestää hyvänä useita viikkoja ja kestää kolhuja ja käsillä tekemistä paljon paremmin kuin tavallinen lakka. Suosittelemme noin kolmen viikon huoltoväliä, jolloin kynnen kasvuraja kynsinauhan alareunasta tulee hieman näkyviin. Näin kyntesi säilyvät koko ajan edustavina. Lupaamme kahden viikon pysyvyyden ja suoritamme takuukorjaukset viikon sisällä lakkauksesta. Kokemuksemme kuitenkin on, että kestävyys on huomattavasti pidempi!

Mikäli edellinen geelilakkauksesi on meillä tehty, emme veloita uuden lakkauksen tai manikyyrin tai käsihoidon yhteydessä poistosta mitään, vaan se on lahja vakiasiakkaillemme.

Voit myös valita veloituksetta kynsiisi pienen koristelun timanteilla. Timantit luovat kynsiisi kauniin, pikantin yksityiskohdan. Kyntesi ovat kuin koru!

Meiltä saat geelilakkauksen myös varpaiden kynsiin. Voit yhdistää geelilakkauksen edullisesti mihin tahansa jalkahoitoon vain +29€ lisähinnasta. Samoin voit vaihtaa tavallisen lakkauksen geelilakkaukseen kaikkien manikyyrien tai käsihoitojen yhteydessä käsien kynsiin vain +29€ lisähintaan.

Enemmän kuvia täällä: Katso kuvat Facebookista!

Hinnasto geelilakkaus:

Manikyyrien, käsihoitojen tai jalkahoitojen yhteydessä +29
Geelilakkaus käsiin

Geelilakkauksella kaunistetut kynnet tuovat iloa ja kauneutta niin tavalliseen arkeen kuin erityisiin päiviin. Hemmottele itsäsi kauniilla kynsillä – koska olet hyvinvoinnin arvoinen!

  • Hinta sisältää mahdollisen meillä tehdyn vanhan geelilakan poiston. Muistathan varata ajan poistolle!
  65,-
Geelilakkaus varpaisiin

Geelilakkauksella kaunistetut varpaankynnet ilahduttavat erityisen pitkään. Suo itsellesi tämä kauneusnautinto – koska olet hyvinvoinnin arvoinen!

  • Hinta sisältää mahdollisen meillä tehdyn vanhan geelilakan poiston. Muistathan varata ajan poistolle!
  65,-
Ranskalainen geelilakkaus, lisähinta +5
Geelilakan poisto   20,-

 

Glory for You Spa Salongit sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä: Kampissa, noin 100 m Kampin metroasemalta osoitteessa Runeberginkatu 4B, Pasilan Mall of Triplan asemahallin 2. kerroksessa sekä Hakaniemessä aivan Hakaniemen torin laidalla osoitteessa Sörnäisten rantatie 6.