Project Description

Geelilakkaus Helsingissä

Geelilakkaukset teemme aina Super Nails -geelilakoilla

Super  Nails -lakoista meillä on pitkä kokemus ja pitkäaikaiset asiakkaamme ovat  todella tyytyväisiä lakan pitkään kestävyyteen ja sitä Super Nails todella on!

Geelilakkaus on vastaus, kun haluat pitää helposti aina huolitellut kauniit kädet, olet aina valmis edustavuuttakin vaativiin tilanteisiin!

Unelmana, upeat hyvin hoidetut kädet AINA joka tilanteessa?

Geelilakkaus joka kestää pitkään, säännölliset huollot (varaa ajat etukäteen), Pro Nailsin vitamiini öljy ja kuolleenmeren käsi- ja kynsi voide, hienojakoinen kehosuola kuorintaan ja puhdistukseen, nämä Glory for You spa salongista käyntisi yhteydessä!

Suurin osa geelilakkaus asiakkaistamme  käy säännöllisesti  uusimassa lakan, kolmen viikon välein, jolloin kynnen kasvuraja kynsinauhan  alareunasta tulee hieman näkyviin, muuten lakkaus kestää päivästä toiseen. Lupaamme kuitenkin vain kahden viikon pysyvyyden, kuten muissakin merkeissä (ja takuukorjaukset viikon sisällä). Kokemuksemme kuitenkin on, että kestävyys on huomattavasti monia merkkejä  pidempi!

Mikäli edellinen geelilakkauksesi on meillä tehty, emme veloita uuden lakkauksen tai manikyyrin tai käsihoidon yhteydessä poistosta mitään, se on lahja vakioasiakkaillemme!

Voit valita veloituksetta, pienen koristelun timanteilla, jotka luovat pienen pikantin yksityiskohdan, kuin koru!

Meiltä saat geelilakkauksen myös varpaiden kynsiin. Geelilakkauksen saat edullisesti jalkahoidon yhteydessä vain 29€ ja manikyyrin tai kaikkien käsihoitojen yhteydessä käsien kynsiin vain 29€

 

Enemmän kuvia geelilakkauksista täällä: Katso kuvat facebookista!

Hinnasto:
Geelilakkaus manikyyrien tai käsihoitojen yhteydessä +29
Geelilakkaus käsien kynsiin
(sis. edellisen meillä tehdyn geelilakan poisto ja voide. Muistathan varata ajan poistolla)
  62,-
Geelilakkaus varpaiden kynsiin
(sis. edellisen meillä tehdyn geelilakan poisto, muistathan varata ajan poistolla)
  62,-
Ranskalainen lakkaus +5
Geelilakan poisto   20,-
Kotihoitopaketti lakkauksen poistoon   10,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Glory for you -Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta, Runeberginkatu 4, Helsingin keskustassa klikkaa kartta tästä: