Project Description

Glory for you – hoitopaketit

Hoitopaketti on valintasi silloin, kun haluat hemmotella itseäsi tai läheistäsi. Glory for you -hoitopaketeista löytyy monenlaista vaihtoehtoa: voit tehdä valintasi seuraavista tai kysyä meiltä suositusta juuri sinulle /teille sopivasta hoitokokonaisuudesta. Hoidot sopivat sekä miehille että naisille ja ne voidaan toteuttaa myös parihoitoina ja toteutamme hoitoja myös pienille ja suuremmillekkin ryhmille.

Kauneuden ja hyvinvoinnin hoitopaketti Helsingissä

Hoitopakettihinnasto

Palvelu Hinta
Perusmanikyyri & Täydellinen jalkahoito (100 min)  129,-
Varpaankynsien lakkaus (sis. oman lakkapullon kotiin) +10,-
Urbaani Unelma -paketti (2,5h)

Tämä on urbaanin kiireisen ihmisen unelma-paketti, kerralla kaikki kuntoon tehokkaasti!

Hydrafacial Hydration- tai mieto kemiallinen kuorintakasvohoito, calluspeeling-jalkahoito,

geelilakkaus käsien ja varpaidenkynsille.

269,-
Glory for you Kauneuspaketti (2,5h)

Kasvohoito, manikyyri ja täydellinen jalkahoito.

 215,-
Glory for you Hemmottelupaketti (1,5h)

Kuumakivi- ja klassinen hieronta ja ihosi mukaisesti valittava kasvohoito puhdistamaan, elvyttämään tai kosteuttamaan kasvojesi ihoa. Kasvohoitoon sisältyy klassinen tai kuumakivikasvohieronta.

 169,-
Kuninkaan tyttären lepo -hoitopaketti (1h 40min)

Tämän hoitopaketin Kuninkaan tytär ottaa uudistuakseen arjen haasteiden keskellä. Hoito vie Kuninkaan tyttären ylelliseen ulottuvuuteen, jossa häntä hoitavat ammattilaisten kädet, joihin hän voi luottaa. Hoito vapauttaa hänet suorittamisen taakasta ja antaa uuden mahdollisuuden aloittaa ilosta ja levosta käsin. Hän tietää sydämessään olevansa arvokas, läpikotaisin hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena kuin on. Hän on parhaimmillaan nyt!

Hoito sisältää Ihanalla luonnonpuhtaalla öljyllä ja kuumilla kivillä tehtävän kokovartalohieronnan, klassisen jalkahoidon ja 24 karaatin kultakollageeni silmänalusnaamion.

 159,-
Kuningattaren Ylellinen Hoitopäivä (3,5h)

Tämä on hoitopäivä, jonka Kuningatar ottaa vetäytyäkseen levon ja rauhan ilmapiiriin. Kuningattaren vartalo hierotaan aromaattisilla puhtailla luonnon öljyillä ja kuumilla luonnon kivillä pehmeäksi. Hänen lempeytensä ja suloisuutensa lisääntyy ja hän saa jälleen kokea olevansa tärkeä ja rakastettu. Timanttihionta- ja 24 karaatin kultakollageenihoito elvyttävine tehoaineineen uudistaa kasvojen, kaulan ja decolteen hipiän. Hoitoon sisältyy lisäksi: Kulmien muotoilu ja kestovärjäykset, Klassinen jalkahoito sekä Manikyyri. Hedelmä- ja teetarjoilu sisältyvät hoitoon. Haluttaessa Geelilakkaus +29 €.

 329,-
Kuninkaan tyttären pieni kauneushetki (40min)

Kasvoille kuoriva puhdistus & hyaluronihapponaamio sekä minimanikyyri.

59,-
Kuninkaallinen pieni hemmotteluhetki (40 min)

Hyaluronihappo pikakasvohoito, jalkojen suolakuorinta ja valkosavinaamio rentouttavalla jalkahieronnalla.

59,-
Kuninkaan tyttären pieni lepohetki (40min)

Pää-, niska-, hartiaseudun-, käsi- ja jalkahieronta.

49,-
Kuningattaren kauneushetki (40min)

Kasvojen puhdistuskuorinta ja  hyaluronihapponaamio, minimanikyyri ja varpaankynsien siistiminen ja lakkaus.

66,-
Soturin taisteluhuuto -hoitopaketti (1 h 40min)

Tässä hoidossa Soturi elvytetään päästä varpaisiin. Hän vaipuu kokeneiden hoitajien käsittelyssä syvään lepoon ja rauhaan. Soturin verenkierto, lymfakierto ja elintoiminnot uudistuvat kuin kotkalla ja hän nousee saavuttaen yhä suurempia voittoja! Hänen sydämensä elpyy ja hän muistaa jälleen arvokkaat asiat elämässään, joiden tähden hän on valmis taistelemaan! Hoitoon sisältyy puhtaalla Piparminttuöljyllä ja  kuumilla kivillä tehtävä klassinen hieronta koko vartalolle ja soturin karkealle päänahalle, sekä Perinteinen jalkahoito .

152,-
Soturin hoitopaketti (60min)

Selän-, käsien ja päänhieronta, pikakasvohoito ultraäänipuhdistuksella.

Tämä Soturin hoitopaketti sopii niin Soturin arkeen kuin juhlaan irtiottona. Soturi palautuu tällä tehokkaalla tunnin kestvällä käsittelyllä nopeasti edellisistä haasteista ja tappioista. Hän kokee ihmeellistä virvoittuneisuutta ja tuoreutta,  jota hän ei edes tiennyt tarvitsevansa.  Hänen jännittyneet selän -, käsien- ja hartianseudunlihakset käsitellään napakasti, mutta samalla myös hellästi.

Kasvojen ahavoitunut iho saa kokea ihmeen kirkastavalla pikakasvohoidolla, johon sisältyy ultraäänipuhdistus. Hyaluronihapponaamion aikana tehtävän päähieronnan ja piparminttuöljyn vaikutukset saavat Soturin veren lähes kiehumaan ja lämpö leviää koko olemukseen. Aivotoiminta ja usko omiin mahdollisuuksiinsa uudistuu.

Hänen vihollistensa on syytä paeta ajoissa.

69,-
Soturin pieni lepohetki (40 min)

Pää-, niska- hartiaseudun- käsien ja jalkojen hieronta.

Palauttava ja rentouttava hieronta, joka on aina tervetullut!

49,-
Kuninkaan hoitopaketti (2h)

Puolihieronta, perinteinen jalkahoito ja kirkastava pikakasvohoito.

Kuninkaalle kuuluva kehonhuoltopaketti, hoidonaikana Kuningas nollaa vastuunpaineesta nousseet taakoittavat ajatuksensa. Ihanilla hoidoilla ja öljylä pehmitetyn kehon ansiosta alkaa virrata uusia raikkaita ajatuksia. Menestyksen esteenä olleet asiat ovat kadonneet.

Hoidon jälkeen Kuningas unohtaa etiketit ja haluaa tanssia hieman, se hänelle sallittakoon.

165,-
Yllätä hänet henkilökohtaisella tavalla. Paketti- ja parihoidot sopivat erinomaisesti lahjaksi, pääset lahjakorttiverkkokauppaan täältä.
Kuninkaan Ruhtinaallinen Hoitopäivä (3,5h)

Tämä on Kuninkaan palautumispäivä, jonka aikana hän laskeutuu lepoon ja uudistuu kaikkeen tarvitsemaansa viisauteen. Hän nousee jälleen uudessa voimassa!

Aromaattisilla puhtailla luonnon öljyillä ja kuumilla luonnon kivillä hierotaan koko kuninkaan vartalo jälleen vetreäksi, kaikki vaatimusten paineet hellittävät ja jättävät hänet. Hänen jalkansa puhdistuu ja pehmiää jalkakylvyllä alkavassa  jalkahoidossa. Hänen kasvonsa hipiä hoidetaan suurella ammattitaidolla: Timanttihionta ja 24 karaatin kultakollageenikasvonaamio saa hänen kasvonsa jälleen hehkumaan. Hoidon vaikutuksesta kuninkaan solujen uusiutuminen,  verenkierto ja elintoiminnot vilkastuvat. Hoitoon sisältyy päänhieronta, käsien kuorinta puhtaalla luonnon hienojakoisella suolalla, kynsien viilaus ja puleeraus,  kynsinauhojen hoito.

Polttari- ja hääpaketit voit katsoa <täältä>

329,-
Glory for you Spa Salongin ammattilaiset palvelevat teitä Helsingin keskustassa Kampissa, noin 100m päässä metrolta, osoitteessa Runeberginkatu 4 sekä Pasilassa Mall of Triplassa aseman puolella toisessa kerroksessa. Tervetuloa!