Project Description

HydraFacial -kasvohoito Helsingissä

HydraFacial -kasvohoito on markkinoiden kehittynein ihonhoitoteknologia. Iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial -teknologia on valittu parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavassa ammattilaislehdessä Les Nouvelles Estetiques & SPA:ssa useana vuonna ja New Beauty -lehdessä viimeksi vuonna 2015.

HydraFacial kasvohoidot 

Monivaikutteinen, ihon hyvinvointia ylläpitävä sekä iho-ongelmia ennalta ehkäisevä hoito. Näkyviä tuloksia on saatu erityisesti epäpuhtauksien, juonteiden sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Hoidoissa hyödynnetään sekä kemiallista että mekaanista teknologiaa, joiden avulla ihohuokoset saadaan tyhjennettyä musta- ja valkopäistä kivuttomasti, minkä lisäksi ihoon syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita, kuten peptidejä, antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kasvojen että vartalon ihon hoitoon.

Hydrafacial kasvohoito Helsingissä

HYDRAFACIAL -HOITOHINNASTO

Huom! HydraFacial hoitoa ei suositella mikäli olet ajanut parran 12h sisällä hoitoajastasi.

HydraFacial™ Signature –kasvohoito I  Hinta 107,- ilman happoa /  Hapolla 145,-   

Kampanja  Signature – kasvohoito touko-kesäkuu 2020 hinta 84,-  / Hapolla 122,-             

Decollete 40,- ilman happoa/ 84,- hapolla

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

 

HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito I   Hinta 150,-   Decollete 84,-

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla.

Hydrafacial hoitoa naiselle Hydrafacial hoitoa miehelle

 

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito    Hinta 174,-               Decollete 104,-

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito       Hinta 174,-               Decollete 104,-

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla.

 

HydraFacial™Platinum –kasvohoito        Hinta 244,-

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa tehostetaan LED-valokäsittelyllä.

 

Lisäpalveluna:

LED-valohoito        Hinta 35,-/ Ilman Kasvohoitoa LED-hoito n. 20min 45,-

Koneellinen lymfahieronta        Hinta 35,-/ Ilman Kasvohoitoa lymfahieronta n. 20min 45,-

Vartalolle:

HydraFacial™ Signature -hoito selälle 124,- + GlySal 45,-

HydraFacial™ Signature -hoito käsivarsille 104,-+ GlySal 45,-

HydraFacial™ Signature -hoito säärille 104,- + GlySal 45,-

 

Glory for you Spa Salongit sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien päässä, Runeberginkatu 4b katutaso, noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa ja Pasilan aseman puolella Triplassa 5. kerros.