Project Description

HydraFacial -kasvohoito Helsingissä

HydraFacial -kasvohoito on markkinoiden kehittynein ihonhoitoteknologia. HydraFacialissa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial -teknologia on valittu parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavassa ammattilaislehdessä Les Nouvelles Estetiques & SPA:ssa useana vuonna ja New Beauty -lehdessä viimeksi vuonna 2015.

HydraFacial -kasvohoidot 

HydraFacial on monivaikutteinen, ihon hyvinvointia ylläpitävä sekä iho-ongelmia ennaltaehkäisevä hoito. Näkyviä tuloksia saadaan erityisesti epäpuhtauksien, juonteiden sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Hoidoissa hyödynnetään sekä kemiallista, että mekaanista teknologiaa, joiden avulla ihohuokoset saadaan tyhjennettyä musta- ja valkopäistä kivuttomasti. Puhdistuksen jälkeen ihoon syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita, kuten peptidejä, antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Voit valita HydraFacial™ -kasvohoidon lisämaksusta myös kaula- ja dekoltee-alueelle. HydraFacial™ Platinum -hoidon hintaan kuuluu myös dekoltee-alueen hoito.

Huom! HydraFacial-hoitoa ei suositella mikäli olet ajanut parran alle 12h hoitoajastasi.

Hydrafacial kasvohoito Helsingissä

HYDRAFACIAL -HOITOHINNASTO

HydraFacial™ Signature –kasvohoito   ilman happoa 107,- /  hapolla 145,-   

HydraFacial™ Signature  dekolteelle ilman happoa 40,-/ hapolla 84,-

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito  150,-  / dekoltee-alue 84,-

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla, jonka saa lisättyä hoitoon lisäpalveluna.

Hydrafacial hoitoa naiselle Hydrafacial hoitoa miehelle

 

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito  174,-  /  dekoltee 104,-

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla, jonka saa lisättyä hoitoon lisäpalveluna.

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito  174,-  /  dekoltee 104,-

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä. Hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihon väri on tasaisempi. Hoitoa voidaan täydentää LED-valohoidolla, jonka saa lisättyä hoitoon lisäpalveluna.

HydraFacial™Platinum –kasvohoito  244,-

Valitse kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja dekolteen iholle. Hoitoa tehostetaan LED-valokäsittelyllä.

Lisäpalveluna:

LED-valohoito    35,-/ Ilman kasvohoitoa LED-hoito n. 20min 45,-

Koneellinen lymfahieronta     35,-/  Ilman kasvohoitoa lymfahieronta n. 20min 45,-

Vartalolle:

HydraFacial™ Signature -hoito selälle 124,- + GlySal 45,-

HydraFacial™ Signature -hoito käsivarsille 104,-+ GlySal 45,-

HydraFacial™ Signature -hoito säärille 104,- + GlySal 45,-

Katso lisää vartalohoitojamme täältä:

 

Glory for You Spa Salongit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä: Runeberginkatu 4b katutaso, noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa, Pasilan aseman puolella Mall of Triplassa 5. kerroksessa sekä Hakaniemessä osoitteessa Sörnäisten rantatie 6.