Project Description

HydraFacial -kasvohoito Helsingissä

NYT MOLEMMISSA TRIPLAN SEKÄ KAMPIN HOITOLOISSA

HydraFacial -kasvohoito on ihonhoitomaailmaa muuttava ja markkinoiden kehittynein ihonhoitoteknologia. Iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial -teknologia on valittu parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavassa ammattilaislehdessä Les Nouvelles Estetiques & SPA:ssa useana vuonna ja New Beauty -lehdessä viimeksi vuonna 2015.

HydraFacial kasvohoidot 

Monivaikutteinen ihon hyvinvointia ylläpitävä sekä iho-ongelmia ennalta ehkäisevä hoito. Näkyviä tuloksia on saatu erityisesti epäpuhtauksien, juonteiden sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Hoidoissa hyödynnetään sekä kemiallista että mekaanista teknologiaa, joiden avulla ihohuokoset saadaan tyhjennettyä musta- ja valkopäistä kivuttomasti, minkä lisäksi ihoon syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita, kuten peptidejä, antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kasvojen että vartalon ihon hoitoon.

Hydrafacial kasvohoito Helsingissä

HYDRAFACIAL -HOITOHINNASTO

Huom! HydraFacial hoitoa ei suositella mikäli olet ajanut parran 12h sisällä hoitoajastasi.

HydraFacial™ Hydration –kasvohoito                               Hinta 102,-         Decolte 35,- 

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

 

HydraFacial™Deep Clean –kasvohoito                             Hinta 145,-        Decolte 79,- 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

Hydrafacial hoitoa naiselle Hydrafacial hoitoa miehelle

 

HydraFacial™ Special –kasvohoito                                    Hinta 159,- 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talin eritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ -happokuorinta.

 

HydraFacial™Anti-Age –kasvohoito                                Hinta 169,-        Decolte 99,- 

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa  myös GlySal™ happokuorinta.

 

UUTUUS HydraFacial™ SkinTone –kasvohoito          Hinta 179,-        Decolte 65,- 

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

 

Clean & Hydrate -hoito selälle     119,- 

Clean & Hydrate -hoito käsivarsille     99,- 

Clean & Hydrate -hoito säärille    99,-

 

Glory for you Spa Salongit sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien päässä, Runeberginkatu 4, noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa ja Pasilan aseman puolella Triplassa