Project Description

Täyteainehoito eli injektiohoito

Täyteainehoidot teemme miehille ja naisille turvallisilla hyaluronihappotuotteilla. Kasvojen injektiohoidot eli huulten korostus tai täyttö  sekä ryppyjen ja juonteiden täyttö on täysin turvallinen pistoshoito. Hyaluronihappo on iholle turvallinen ja täysin allergiavapaa luonnollinen täyteaine. Hoidoissa keskitymme erityisesti hoidon hyvään ennakkosuunnitteluun ja hygieniaan.

Täyteaineet lisäävät ihon sisäistä kosteutta ja tulokset säilyvät iholla useita kuukausia. Tuloksia voi pitää yllä tämän jälkeen 4 – 12 kuukauden välein toistettavalla uusintakäsittelyllä. Täyteainehoidoilla  voidaan täyttää ryppyjä, juonteita ja korjata luonnollisesti ikääntymisen merkkejä sekä muotoilla esimerkiksi huulia.

Täyteainehoito eli injektiohoito hygienisesti ja turvallisesti

Injektiohoidon hinta

Injektiohoito sisältää aina ensin konsultaation ja hoitosuunnitelman. Hoidon hinta määrittyy käytettävän täyteaineen vahvuudesta ja määrästä.

Hinta:

Huulet 350,- (max 1ml)

Muut alueet 450,- (max 1ml)

Sovi halutessasi veloitukseton konsultaatiokäynti numerosta 045 841 4242

Glory for You Salonki palvelee teitä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Kampissa vain 100 metrin päässä Kampin metroasemalta, Runeberginkatu 4b.