Project Description

Kokonaisvaltainen jalkahoito kahdelle ja ryhmille

Jalkahoito on hoito, jota suosittelemme kaikille miehille ja naisille. Voimme tehdä jalkahoidon kahdelle yhtä aikaa tai ryhmähoitona usealle henkilölle samassa tilassa, aina tarpeenne mukaan. Tarjontaamme kuuluu suosituimman Täydellisen jalkahoidon lisäksi ylellisiä kuninkaallisia jalkahoitoja, jotka sisältävät hienojakoisen haudesuolakuorinnan sekä virkistävän ja tasapainoittavan, ihoa hellivän  luomu-savinaamion polveen asti.

Kaikki jalkahoitomme sopivat naisille ja miehille sekä erittäin hyvin äitien ja tyttärien, isien ja poikien tai ystävysten hoidoksi. Jalkahoidot tehdään vierekkäisissä asiakaspedeissä. Mainio valinta, kun haluat kruunata yhteisen aikanne vaikkapa ennen yhteistä päivällistä. Sopii mainiosti myös häälahjaksi tai merkkipäivänä rakkaallesi!

Jalkahoito on tärkeä miehille ja naisille

 Jalkahoidot kahdelle ja ryhmille

Hinta:

Täydellinen jalkahoito kahdelle (60 min)

Täydellinen jalkahoito sisältää:

  • Virkistävän ravitsevan jalkakylvyn
  • Kovettumien ja känsien poiston
  • Jalkapohjien hionnan
  • Kynsien ja kynsinauhojen hoidon
  • Kevyen rentouttavan hieronnan hoitovoiteella/ öljyllä

Tämä houkutteleva ja kokonaisvaltainen jalkahoito rentouttaa ja hoitaa jalkanne tehokkaasti. Hoidon jälkeen saatte jatkaa matkaanne kuin pilvissä kävellen!

Lakkaus + 10,- naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

Geelilakkauksella +29,-

86,-/henkilö

Kuninkaallinen jalkahoito kahdelle (90 min)

Kuin Täydellinen jalkahoito ja lisäksi

  • kuorinta polveen asti hienojakoisella puhtaalla kehosuolalla sekä
  • hoitava luomulaatuinen valkosavinaamio eteerisellä öljyllä

Hoito on virkistävä, tasapainottavan hoitava ja ylellinen – siis täydellinen aloitus esimerkiksi ennen yhteistä illallista.

Lakkaus + 10,- naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

Geelilakkauksella +29,-

128,-/henkilö

Kuumakivijalkahoito kahdelle (80 min)

Kuin Täydellinen jalkahoito ja lisäksi  jalkojen hieronta kuumilla kivillä polveen asti.

Tämä jakahoito on taivaallisen rentouttava kokonaisuus, jossa jalkasi saavat janoavavansa hoivan. Kuumakivihieronta taas hivelee jalkojen lisäksi ja sielun sopukoita – mikä nautinto!

Lakkaus + 10,- naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

Geelilakkauksella +29,-

128,-/henkilö

Kuumakivijalkahieronta ja kynsien kaunistus kahdelle (35 min)

Tässä hoidossa jalat hierotaan polveen asti kuumilla kivillä. Lisäksi varpaankynnet siistitään ja halutessanne lakataan (ilman lakkausta hieronta-aika on pidempi). Ihana pieni hemmotteluhetki, täydellinen aloitus vapaapäivälle tai treffi-illalle.

Paksuuntuneista kynsistä erillismaksu.

Geelilakkauksella +29,-

55,-/ henkilö
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Jalkahoito on yksi bravuureistamme. Nautimme siitä, että voimme tarjota sinulle mahdollisimman kattavan jalkahoidon. Voit kokea sen vaikutuksen pitkään hoidon jälkeenkin. Jalkahoito sopii erinomaisesti myös miehille. Jalkahoito kahdelle on oivallinen tapa rentoutua ja viettää samalla laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa. Kaikki muut jalkahoitomme näet klikkaamalla alta:

Täydellinen jalkahoito -hinnastoon tästä

Jalkahoitoon voi sisällyttää halutessasi kuorinnan sekä naamion, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Kovettuman poiston jälkeen ihosi on janoinen ja kaipaa elvytystä.
Muistathan aloittaa jalkavoiteen käytön heti hoidon jälkeen, niin saat pitää jalkasi pehmeinä ja kauniina pidempään.

Teemme jalkahoidot kahdelle Pasilassa  Triplassa (asemahallin toinen kerros) ja Kampissa Runeberginkatu 4:ssä, noin 100 metriä metroasemalta sekä nyt myös Hakaniemessä (Sörnäisten rantatie 6). Jalkahoidot ryhmille onnistuvat Kampin toimipisteessä, sillä se on tiloiltaan suurin.