Project Description

Hyvät jalkahoidot kahdelle ja ryhmille

Hyvää jalkahoitoa suosittelemme kaikille miehille ja naisille. Voimme tehdä jalkahoidon yhtäaikaa kahdelle tai ryhmähoitona usealle henkilölle samassa tilassa, aina tarpeenne mukaan. Tarjontaamme kuuluu perinteisen Täydellisen jalkahoidon lisäksi ylellisiä kuninkaallisia jalkahoitoja, jotka sisältävät suolakuorinnan lisäksi virkistävän ja tasapainoittavan, ihoa hellivän  ekosavinaamion polveen asti.

Kaikki jalkahoitomme sopivat naisille ja miehille sekä erittäin hyvin äitien ja tyttärien, isien ja poikien tai ystävyksien hoidoksi. Jalkahoidot tehdään vierekkäisissä asiakaspedeissä. Kun haluat kruunata yhteisen aikanne vaikkapa ennen yhteistä päivällistä. Sopii mainiosti myös häälahjaksi tai merkkipäivänä rakkaallesi!

Jalkahoito on tärkeä miehille ja naisille

 Palvelu Hinnat:

Täydellinen jalkahoito kahdelle (60 min)

Tämä jalkahoito sisältää virkistävän ravitsevan jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä kevyen rentouttavan hieronnan hoitovoiteella. Lakkaus + 10,- naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

84,-/henkilö

Kuninkaallinen jalkahoito kahdelle (90 min)

Kuin täydellinen jalkahoito + suolakuorinta polveen asti + ekosavinaamio.
Hoito on virkistävä, tasapainottavan hoitava ja ylellinen.

Lakkaus + 10,- naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

118,-/henkilö

Kuumakivijalkahoito kahdelle (80 min)

Ihanan rentouttava jalkahoito sisältäen Täydellisen jalkahoidon ja jalkojen hieronnan kuumilla kivillä polveen asti.

Lakkaus + 10,- naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

118,-/henkilö

Kuumakivijalkahieronta ja kynsien kaunistus kahdelle (35 min)

Ylellinen luxushetki  jaloille, kun pohkeet ja sääret hierotaan polveenasti kuumilla kivillä. Varpaankynnet siistitään ja lakataan ( voidaan tehdä myös ilman lakkausta, jolloin hieronta aika pidempi).

Paksuuntuneista kynsistä erillismaksu.

52,-/ henkilö
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Jalkahoito on yksi bravuureistamme. Nautimme siitä, että voimme tarjota sinulle mahdollisimman kattavan jalkahoidon. Voit kokea sen vaikutuksen pitkään hoidon jälkeenkin. Jalkahoito sopii erinomaisesti myös miehille. Kaikki muut jalkahoitomme näet klikkaamalla alta:

Täydellinen jalkahoito hinnastoon tästä

Jalkahoitoon voi sisällyttää halutessasi kuorinnan sekä naamion, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Kovettuman poiston jälkeen ihisi on janoinen ja kaipaa elvytystä.
Muistathan aloittaa jalkavoiteen käytön heti hoidon jälkeen, niin saat pitää jalkasi pehmeinä ja kauniina pidempään.

Jalkahoitolamme palvelee Helsingin Pasilassa asemahallin toinen kerros ja Kampissa Autotaloa vastapäätä Runberginkatu 4:ssä, noin 100 metriä metroasemalta Töölöön päin.