Project Description

Kestopigmentointi Helsingissä

Kestopigmentointi huuliin, kulmiin ja silmärajauksiin luonnollisella ja siistillä lopputuloksella, joka korostaa parhaita puoliasi. Kestopigmentointi on erinomainen vaihtoehto, kun haluat helpottaa aamurutiineja tai haluat säilyttää huolitellun ilmeen ilman ehostusta. Mainio vaihtoehto mm. liikuntaharrastuksessa, tietyissä ammateissa,meikkiallergioissa,saunojalle, ikänäöstä kärsivälle ja alopeetikoille. Kestopigmentointi kestää iholla 2–4 vuotta ihotyypistä riippuen.

Hinnasto:
Kulmat:
 Shading-tekniikka (sumu) 490,-
 3D-tekniikka (karva+varjostus)  535,-
Eyelinerit:
 Lashliner (ripsityvirajaus) 390,-
 Eyeliner (ylä- tai alaluomelle) 425,-
 Eyelinerit (ylä- ja alaluomelle) 535,-
Huulet:
Akvarelli-tekniikka (rajaus+varjostus) 535,-
 Hinnat sisältävät kaksi käyntikertaa. 3. kerta tarvittaessa 90,-
Kestopigmentointien vahvistus (yksi alue):
Vahvistus vuoden kuluttua pigmentoinnista 190,-
Vahvistus kahden vuoden kuluttua pigmentoinnista 290,-
Vahvistus kolmen vuoden kuluttua pigmentoinnista 390,-
 Nämä hinnat vain meillä tehdyille kestopigmentoinneille

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Sinulle sopiva kestopigmentointi Helsingin Kampista

Sinulle sopiva kestopigmentointi Helsingin Kampista

Kestopigmentoinnin toteutus:

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa kaksi tuntia. Värin ja mallin suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, toivomusten mukaisesti. Iho puudutetaan pintapuudutevoiteella. Kosmetologimme auttaa löytämään yksilöllisen ja luonnollisen värin. Pigmentointi on 40% tummempi kuin lopputulosa heti toimenpiteen jälkeen.

Halutun lopputuloksen saavuttaminen edellyttää kahta pigmentointikertaa, joista toinen on noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Toisella pigmentointikerralla voidaan tummentaa ja vahvistaa pigmentoitua aluetta.

Kun tulet kestopigmentointiin:

Silmänrajauksia tehdessä ripsienpidennykset ovat tiellä. Suosittelemmekin, että pidennykset poistetaan ennen kestopigmentoinnin tekemistä. Jos Sinulla on voimakas huuliherpestaipumus ja olet tulossa huulten kestopigmentointiin, suosittelemme estolääkityksen ottamista ennen huulten pigmentointia.

Palvelemme teitä hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa Kampissa Runeberginkatu 4 katutasossa, vain 100 metriä Kampin metroasemalta.