Project Description

Kultakollageeni -kasvohoito Helsingissä

Kullan vaikutuksia on tutkittu ihon hoidossa, se on mm. antibakteerinen. Julkaisemme tutkimustuloksia tällä sivulla mahdollisimman pian.

Meiltä saat 24-karaatin kultakollageeninaamiot ja kultakollageenikasvohoidot

Ylellinen Kleopatran Kultahoito

Kleopatran kultahoito poikkeaa Gloryn Kultakollagenihoidosta ja on lisäksi  erityisen paljon myös muita mineraaleja ja kultaa sisältävä hoito kun tarvitset perinteisen kasvohoidon sijaan hoitavan Luxushetken!

Kleopatran kultahoito sisältää kevyen ihon alkupuhdistuksen, runsaasti arvokkaitra kuolleenmeren mineraaleja ja 24-karaatin kultaa sisältävän naamion kasvoille ja decoltelle (naamio poistetaan pienen magneetin avulla), kasvoje-,  decolteen, hartioiden, pään, käsien ja jalkojen rentouttavan hieronnan. Käsi- ja jalkahieronnan (polveen asti)) teemme israelilaisilla kuolleenmeren ravinteikkailla voiteilla ja hieronnan kruunaa lisänä 24-karaatin kuolleenmeren kultavoide. Hoidon jälkeen ihosi hohtaa imeytetyn kullan vaikutuksesta.

Voit valita Kleopatrahoidon myös ilman jalkojen käsittelyä.

 

Gloryn kultanaamio -kasvohoidot

Kosteuttavat, kiinteyttävät ja ikääntymistä hidastavat kasvohoidot ja naamio, joka jättää ihosi pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Yksiosainen silkkisen pehmeä naamio kiinteyttää tehokkaasti  ja kosteuttaa ihoasi jopa 92% tehokkaammin tavallisiin naamioihin verrattuna. Saat hoidon jälkeen loput kultanaamiosta kotiin.

Hinnasto

Kleopatran kultahoito

Kleopatran kultahoito (75 min) 169,-
Kleopatran kultahoito (60 min)

Ilman jalkojen käsittelyä

145,-

Gloryn 24-karaatin kultakollageeni kasvohoito (50 min)

sis. puhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kultanaamio, voide. Kiinteyttää ja kosteuttaa tehokkaasti.

99,-
Pidempi kultahoito (75 min)

sis. lisäksi käsi- ja hartiahieronnan

125,-

Kultakasvonaamio muiden hoitojen yhteydessä, kuten vaikkapa jalkahoidon aikana:

Muista mainita lisäpalvelusta varauksen yhteydessä tai tehdä varaus nettivarauksessa, kohdasta “lisäpalvelut hoitojen yhteydessä”

Kultanaamio kasvoille 20,-
Silmänalusille 10,-
Huulille 10,-
Kaulalle 20,-

 

Naamioita voit hankkia myös kotiin Glory for You kauneushoitolastamme.

 

Kultakollageeni kasvohoito, silmänympärysnaamion voit valita minkä tahansa hoidon yhteydessä.

Kultakollageeni-kasvohoito, silmänympärysnaamion voit valita minkä tahansa hoidon yhteydessä.

Kultakollageeninaamio silmänalusille

Ilmeryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia vähentävä uutuus stimuloi ihon kollageenituotantoa tehden silmänympärysihosta kimmoisamman ja vahvemman. Hehkuva, raikas ja nuorekkaampi ulkonäkö jo yhden käyttökerran jälkeen.

24-karaatin kultakollageenitehohoidon sisältämä kullan ja kasvikollageenin yhdistelmä tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa.

Kultakollageeninaamio huulille

Huulten iho on neljä kertaa ohuempaa kuin muualla kasvoissa ja sen vuoksi altis kuivumiselle sekä ikäville rohtumille, halkeamille ja rypyille. Mielyttävä huulinaamio kostettaa ja aktivoi solujen uudistumista tehden huulten ihosta joustavamman ja tasaisemman.

24-karaatin kultakollageeninaamio kaulalle

Ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä kaulan iholla. Kaulalla käytettäväksi suunniteltu tehohoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja solujen uudistumista tasoittaen, kiinteyttäen ja siloittaen juonteita. Tuloksena saat pehmeämmän, sileämmän ja tasaisen värisen ihon.