Project Description

Lahja odottavalle äidille

Etsitkö täydellistä lahjaa odottavalle äidille? Lahjakortti Spa Salongin rauhaan on täydellinen lahja raskaana olevalle, esimerkiksi Baby Shower -kutsuille! Olemme räätälöineet ihanan hemmottelevia hoitokokonaisuuksia odottavien äitien tarpeita silmällä pitäen. Raskaus tuo mukanaan uudenlaisia hoitotarpeita niin kasvoille kuin jaloillekin, joihin monet kaipaavat helpotusta. Niin odottavat kuin kaiken ikäiset äidit ansaitsevat hieman omaa aikaa, rentoutusta ja hemmottelua. Lahjakortillamme näytät, että arvostat tulevaa äiitä ja annat hänen kokea olevansa kuningatar!

Nämä ihanat hemmottelukokonaisuudet sopivat myös kokeneemmille äideille: ilahduta omaa äitiäsi tai mummoasi vaikkapa äitienpäivänä ylellisellä hetkellä arjen yläpuolella. Voit ostaa lahjakortin myös näihin hoitoihin helposti muutamalla klikkauksella lahjakorttikaupastamme.

Raskaana olevalle hoidot tehdään puolimakaavassa asennossa, jotta äidillä ja vauvalla molemmilla on mukavat oltavat.

Baby Showerit Spa Salongissa

Spa Salongissamme on myös mahdollista viettää Baby Shower- eli vauvajuhlaa koko porukalla. Näin hemmotteluun pääsee odottava äiti sekä ystävät! Nämä hoitokokonaisuudet sopivat erinomaisesti Baby Shower -kutsuille!

Mikäli haluatte viettää yhdessä Baby Showereita Glory for You Spa Salongissamme, voimme ottaa koko seurueenne vastaan Kampissa, jossa meillä on hyvät ryhmätilat. Mikäli toivotte hoitoa vain äidille, onnistuvat äidin hoidot myös Pasilan toimipisteellämme Triplassa sekä Hakaniemen toimipisteessämme. Kampissa tarjoamme muulle seurueelle porrastetusti äidin hoidon aikana minihoitoja, kuten minimanikyyri,  jalka- tai päähieronta tai pikakasvohoito 37,-/hlö.

Muistutamme, että vain hoidon myös itselleen tilanneet voivat olla seurueessa mukana. Pyydämme sopimaan muun seurueen kanssa tapaamisen toisaalle odottelutilojen ruuhkautumisen välttämiseksi. Kiitos, että huomioitte tämän!

 

 

Glory for Mama -hoitopaketti (110 min) 180,-

Tässä hoitokokonaisuudessa odottavalle tai tuoreelle äidille tarjotaan hetki omaa aikaa ammattilaisen hellissä käsissä, jonka jälkeen hän voi nauttia elämänsä ainutkertaisista hetkistä. Hänelle tehdään klassinen kasvohoito, jossa pääpaino voi olla joko ihonpuhdistamisessa tai rentoutuksessa. Mikäli hän kaipaa iholleen puhdistusta, käytetään hoidossa apuna ultraäänilaitetta mekaanisen puhdistuksen rinnalla, jotta hoito on mukavampaa herkemmälle hipiälle. Mikäli hän taas halajaa ennemmin rentoutusta, tehdään hänelle hellittelevää hierontaa kasvohoidon aikana hieromalla kasvojen lisäksi decoltee, niska-hartia-seutu, pää sekä kädet. Hänen jaloilleen tehdään myös klassinen jalkahoito, jonka jälkeen äidin askel on huomattavasti kevyempi ja jalat ovat kauniin huolitellut.

 

Äidin ylellinen lepohetki (60 min) 125,-

Ihana hemmotteluhetki odottavalle tai tuoreelle äidille, jossa hän pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan, kun ammattilaisen kädet hoitavat ja hellivät häntä. Hänelle tehdään ihoa kauniisti heleyttävä kasvohoito sisältäen runsaasti rentouttavaa hierontaa kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle. Lisäksi hänelle tehdään joko manikyyri tai varpaankynsien kaunistus, jotta hän voi tuntea itsensä kauniiksi ja huolitelluksi. Hänen käsilleen ja jaloilleen tehdään myös hellivää hierontaa, josta hän voi astua äitiyden tärkeään ihanuuteen.