Project Description

Lymfahoito ja lymfahieronta

Lymfahoito ja lymfahieronta poistaa turvotusta, rentouttaa, lieventää kipuja. Se myös voimistaa elimistön omia puolustusmekanismeja.

Hinnasto:
Vartalolle (30 min)

Koneellinen

70,-
Kasvoille (30 min)
sis. Pintapuhdistuksen, lymfahieronta + loppuvoide
35,-
Kasvo- & vartalolymfa yhdessä, samanaikaisesti tehtynä  (n. 60 min) 110,-

 

Lymfahoidolla tarkoitetaan joko käsintehtyä tai muulla tavoin toteutettua imunesteen virtaussuuntaan tapahtuvaa pumppausliikettä, joka tehostaa imunesteen virtausta. Lymfahoidolla autetaan patoutunutta imunestettä liikkeelle, jolloin turvotus laskee. Imunesteen virtausta voi hidastaa mm. yksipuolinen fyysinen työ, liikkumattomuus, yleinen rasittuminen tai erilaiset sairaudet.

Lymfahaalarihoito

Lymfahoito ja lymfahaalarihoito helsinki

 

Glory for you Salongissa Helsingin Kampissa lymfahoitoja toteutetaan sekä käsin että paineluterapialaitteella. Lymfahaalarissa on 7 eri osaa, joissa 20 tietokoneohjattua painekammiota, näillä käsittely tapahtuu käsistä varpaisiin. Paineluterapia on paitsi lymfakäsittely, selluliittihoitoa, laihdutushoitoa ja kipuhoitoa, se on myös miellyttävää hierontaa.

Yhdistelmähoito (haalari + hieronta) on tehokas imunestekierron elvyttäjä koko vartalolle. Turvotusta poistava ja erittäin virkistävä hoito, päästä varpaisiin !

Tervetuloa!