Project Description

Mikroneulaus Helsingissä

Mikroneulaus kiihdyttää ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikroneulaushoidossa imeytetään ihoon tehoaineita ja saadaan merkittäviä tuloksia.

Mikroneulaus perustuu ihon omaan kykyyn parantaa itse itsensä. Hoidoissa vaurioituneet kollageeni-ja elastiinisäikeet korvautuvat uusilla ja tuoreilla. Mikroneulaus on suosittu hoitomuoto, koska sillä saadaan merkittäviä tuloksia ja koska se on turvallinen, kemikaalivapaa keino tuottaa uutta kollageenia. Hoito voidaan tehdä myös kaikenlaisille ihotyypeille.

Hinnasto:
Kahden kerran hoitokokonaisuus sisältää 290,-
1. hoitokerta Sesderman mieto kemiallinen kuorinta joka valmistelee ihon mikroneulaukseen.
2. hoitokerta sisältää vahvemman kemiallisen kuorinnan ja Nanopore -mikroneulaushoidon.
 Yhden kerran hoito kokonaisuus sis: keskisyvän kemiallisen kuorinnan ja Nanopore mikroneulauksen  180,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

 

 

Miten mikroneulaus toimii?

35-vuotiaana ihomme on menettänyt jo noin puolet kollageenistaan. Mikroneulaus on kontrolloitu stimuloimaan iholle, joka saa sen korjaamaan itse itsensä. Neulauksessa syntyvät pienet mikrohaavat eivät ainoastaan stimuloi kollageenituotantoa, vaan ne ovat myös aukinaisia kanavia ihoon, jota kautta voimme imeyttää vaikuttavia aineita dermikseen. Iho korjaa itseään noin 3-6 kuukautta hoidon jälkeen. Tästä syystä myös tuloksen paranevat ajan kuluessa.

Mikroneulaushoito                   

Iho puhdistetaan huolellisesti ennen neulausta. Iholle levitetään usein myös ihoa puuduttavaa esikäsittelyainetta. Välittömästi neulauksen jälkeen iholle levitetään steriilejä seerumeja tai ampulleja. Hoidon jälkeen iho tuntuu lämpimältä ja saattaa myös hieman punoittaa. Iho toipuu hoidosta nopeasti, yleensä jo muutamassa tunnissa, kuitenkin viimeistään 24-28 tunnin kuluessa. Hoitoja tehdään yleensä 28 päivän välein, ihon uusiutumisen mukaisessa aikataulussa. Parhaat tulokset saadaan yleensä 3-6 kerran sarjoina.

 

Glory for you -Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta, Runeberginkatu 4, Helsinki.