Project Description

ODOTTAVALLE JA TUOREELLE ÄIDILLE

Olemme räätälöineet ihanan hemmottelevia hoitokokonaisuuksia odottaville ja tuoreille äideille. Raskaus tuo mukanaan uudenlaisia hoitotarpeita niin kasvoille kuin jaloillekin, joihin monet kaipaavat helpotusta. Niin odottavat kuin tuoreetkin äidit ansaitsevat hieman omaa aikaa, rentoutusta ja hemmottelua. Näytä, että arvostat häntä ja anna hänen kokea olevansa kuningatar!

Raskaana olevalle hoidot tehdään puolimakaavassa asennossa, jotta äidillä ja vauvalla molemmilla on mukavat oltavat. Nämä hoitokokonaisuudet sopivat erinomaisesti lahjaksi Baby Shower -kutsuille!

Mikäli haluatte viettää yhdessä Baby Shower tai vastaavaa juhlahetkeä Glory for You Spa Salongissamme Kampissa jossa myös ryhmätilat ja vain äidin hoidot myös Pasilan toimipisteellämme Triplassa. Tarjoamme muulle seurueelle porrastetusti äidin hoidon aikana minihoitoja, kuten minimanikyyri,  jalka- tai päähieronta tai kasvoja kirkastava kasvokääre 20,-/ hlö.

 

 

Glory for Mama -hoitopaketti (110 min) 160,-

Tässä hoitokokonaisuudessa odottavalle tai tuoreelle äidille tarjotaan hetki omaa aikaa ammattilaisen hellissä käsissä, jonka jälkeen hän voi nauttia elämänsä ainutkertaisista hetkistä. Hänelle tehdään klassinen kasvohoito, jossa pääpaino voi olla joko ihonpuhdistamisessa tai rentoutuksessa. Mikäli hän kaipaa iholleen puhdistusta, käytetään hoidossa apuna ultraäänilaitetta mekaanisen puhdistuksen rinnalla, jotta hoito on mukavampaa herkemmälle hipiälle. Mikäli hän taas halajaa ennemmin rentoutusta, tehdään hänelle hellittelevää hierontaa kasvohoidon aikana hieromalla kasvojen lisäksi decoltee, niska-hartia-seutu, pää sekä kädet. Hänen jaloilleen tehdään myös klassinen jalkahoito, jonka jälkeen äidin askel on huomattavasti kevyempi ja jalat ovat kauniin huolitellut.

 

Äidin ylellinen lepohetki (60 min) 89,-

Ihana hemmotteluhetki odottavalle tai tuoreelle äidille, jossa hän pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan, kun ammattilaisen kädet hoitavat ja hellivät häntä. Hänelle tehdään ihoa kauniisti heleyttävä kasvohoito sisältäen runsaasti rentouttavaa hierontaa kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle. Lisäksi hänelle tehdään joko manikyyri tai varpaankynsien kaunistus, jotta hän voi tuntea itsensä kauniiksi ja huolitelluksi. Hänen käsilleen ja jaloilleen tehdään myös hellivää hierontaa, josta hän voi astua äitiyden tärkeään ihanuuteen.