Project Description

Onnistuneet polttarit helposti Helsinki

– tulkaa rentoutumaan yhdessä Spa Salonkiin

Polttareihin osallistuminen on ihanaa. Yleensä polttareiden suunnittelu ja ideointi on kuitenkin aikaa vievää. Jotta saisit järjestettyä onnistuneet ja ikimuistoiset polttarit, on huomioitava monta seikkaa, kuten morsiamen persoonallisuus, toiveet polttareista, kuinka moni voi panostaa polttariohjelman toteutukseen ja polttaribudjetti. Olemme helpottaneet polttareiden suunnittelua räätälöimällä valmiiksi kaksi erilaista pakettia niin naisten kuin miestenkin polttareihin, joihon koko polttariseurue pääsee osallistumaan!

Polttareihin voit varata ajan soittamalla numeroon 045 841 4242 tai sähköpostitse [email protected]

Laskutamme polttaripaketit aina etukäteen, jotta seurueen polttaripäivä menisi mahdollisimman sujuvasti. Muistutamme, että vain hoidon myös itselleen tilanneet voivat olla seurueessa mukana. Pyydämme sopimaan muun seurueen kanssa tapaamisen toisaalle odottelutilojen ruuhkautumisen välttämiseksi. Kiitos, että huomioitte tämän!

 

Ylellistä Hemmottelua -Polttarit (n. 1 h)

polttarit helsinki rentouttava hoito

Tällä Polttaripaketilla saat ihanan hemmotteluhetken koko polttariseurueelle! Morsian pääsee polttareissaan nauttimaan 50 minuutin hemmotteluhoidosta, jossa hänet viedään rentoutuksen ulottuvuuteen, jossa kaiken häästressin voi jättää taakseen. Hoidossa käytetään aromaattisia luonnonöljyjä, joilla morsiamen iho pehmitetään hääyötä varten. Hän voi halutessaan valita joko Aromaattisen Kuumakivihieronnan,  Aromaattisen Klassisen hieronnan tai Hemmottelukasvohoidon polttarihoitoonsa. Muulle polttariseurueelle tehdään rentouttavaa ja lihaskireyksiä avaavaa niska-hartia-seudun hierontaa (20 min) porrastetusti morsiamen hoidon aikana. Lisäksi koko seurue pääsee hoitamaan silmänalusiaan ylellisillä 24-Karaatin Kultakollageeninaamioilla samalla siemaillen alkoholittomia maljoja ja herkutellen suklaalla ja viinirypäleillä. Tämän hoitopaketin jälkeen on ihana jatkaa polttareita rentoutuneempina ja virkeämpinä!

Tämä polttaripaketti sopii erityisesti hillitympää polttariohjelmaa kaipaavalle morsiamelle!

4 henkilöä 67€/hlö

8 henkilöä 55€/hlö

12 henkilöä 51€/hlö

16 henkilöä 49€/hlö

Kaasojen työtä helpottaaksemme, hinnoissa morsiamen hoidot on valmiiksi jaettu mukaan henkilömäärään. 4 henkilöä siis tarkoittaa käytännössä 4 henkilöä + morsian, jolloin kaikki 4 ystävää maksavat saman summan, ja morsian ei itse maksa mitään.

 

Ihanaa Kaunistusta  -Polttarit (n. 1,5 h)

polttarit helsinki helposti naisille

Ihanaa Kaunistusta on polttaripaketti morsiamelle, jonka haluatte yllättää sillä, että hänet kaunistetaan kauneudenhoidon ammattilaisten käsissä. Morsiamelle tehdään kasvoja kauniisti heleyttävä pikakasvohoito rentouttavalla decoltee-niska-hartia-seudun hieronnalla, jonka aikana hän voi ottaa pienet kauneusunet. Seuraavaksi hänen hiuksensa kaunistetaan toiveiden mukaan joko suoristamalla sileiksi tai kihartamalla muotoiluraudalla. Hänelle tehdään myös kaunis polttarimeikki, jonka aikana hänen kyntensä laitetaan kuntoon minimanikyyrillä. Muulle polttariseurueelle tehdään morsiamen hoitojen aikana porrastetusti joko Minimanikyyrit tai Minikäsihoidot toiveiden mukaan. Hoitojen ajan saa herkutella suklaalla ja viinirypäleillä ja lopuksi tarjoillaan myös alkoholittomat maljat. Tämän kaunistuspaketin jälkeen on mukavampi lähteä illanviettoon!

Kaikki morsiamet eivät välttämättä toivo hurjaa polttarimaskeerausta, vaan arvostavat kaunista laittautumista hauskanpitoon!

4 henkilöä 86€/hlö

8 henkilöä 65€/hlö

12 henkilöä 57€/hlö

16 henkilöä 53€/hlö

Kaasojen työtä helpottaaksemme, hinnoissa morsiamen hoidot on valmiiksi jaettu mukaan henkilömäärään. 4 henkilöä siis tarkoittaa käytännössä 4 henkilöä + morsian, jolloin kaikki 4 ystävää maksavat saman summan, ja morsian ei itse maksa mitään.

 

Mestarin Askel -Polttaripaketti (n. 1 h)

polttarit helsinki miehille helposti

Tässä hoitokokonaisuudessa koko polttariporukalle tehdään Mestarin jalkahoidot. Kaikille tehdään alkuun virkistävät jalkakylvyt jalkojen pehmentämiseksi, jonka jälkeen poistetaan kaikki karkeat kovettumat sekä siistitään varpaankynnet. Lopuksi he saavat nauttia jalkahieronnasta raikastavan piparmintun kera. Polttarisankarille tehdään jo jalkakylvyn aikana rentouttavaa ja lihaskireyksiä tehokkaasti avaavaa Bambuhierontaa, jotta hän saa kunnon aloituksen rentoutumiselle. Lisäksi hänen karkea päänahkansa hierotaan piparmintun eteerisellä öljyllä jalkahoidon aikana, jotta hänen mielensä virkistyy ja hän saa energiaa päivän koitoksiin. Hoidon aikana mestareille tarjoillaan maustettuja linssisipsejä sekä alkoholittomat maljat. Tämän hoitopaketin jälkeen on kaikilla kevyempi askeltaa!

4 henkilöä 114€/hlö

6 henkilöä 105€/hlö

8 henkilöä 101€/hlö

 

Sotureiden Pehmennys -Polttarit (n. 1h)

rentouttavat polttarit miehille helsinki

Tässä hoitopaketissa polttarisankarille tehdään elämyksellinen 60 minuutin Bambuhieronta, jossa hänen koko vartalonsa käydään huolella läpi bambukeppiä rullaten ja liu’uttaen. Hän voi jättää lihaskireydet ja stressin unholaan. Hieronnan jälkeen hän on rentoutuneempana ja virkeämpänä valmis päivän viettoon! Sulhasen hoidon aikana muille sotureille tehdään porrastetusti rentouttavat 20 minuutin niska-hartiahieronnat piparmintun eteerisellä öljyllä tehostettuna, jotta olo jää virkeän raikkaaksi. Hoitojen aikana sotureille tarjoillaan maustettuja linssisipsejä sekä alkoholittomat maljat. Tämän paketin jälkeen on hyvä jatkaa polttaripäivää energisempinä!

4 henkilöä 66€/hlö

6 henkilöä 59€/hlö

8 henkilöä 55€/hlö

Bestmanien työtä helpottaaksemme, hinnoissa sulhasen hoidot on valmiiksi laskettu mukaan henkilömäärään. 4 henkilöä siis tarkoittaa käytännössä 4 henkilöä + sulhanen, jolloin kaikki 4 ystävää maksavat saman summan, ja polttarisankari ei itse maksa mitään.

Tarjoamme ikimuistoiset polttarit Helsingissä Kampin Salongissamme, osoitteessa Runeberginkatu 4, aivan metroaseman tuntumassa.