Project Description

Suunnitteletko Polttareita Helsingissä?

Polttareiden järjestäminen on kivaa puuhaa! Joskus polttareiden suunnittelu ja polttariohjelman ideointi voi olla aikaa vievää. Jotta saisitte upeat ikimuistoiset polttarit, on huomioitava Morsiamen persoonallisuus, toiveet polttareista, kuinka moni voi panostaa polttariohjelman toteutukseen, polttaribudjetti jne. Olemme helpottaneet polttareiden suunnittelua räätälöimällä valmiiksi kaksi erilaista pakettia niin naisten kuin miestenkin polttareihin, johon koko polttariseurue pääsee osallistumaan!

 

Polttaripaketteihin voit varata ajan soittamalla numeroon 045 841 4242 tai sähköpostitse [email protected]

 

Ylellistä Hemmottelua -Polttaripaketti (n. 1 h)

Tällä Polttari paketilla saat ihanan hemmotteluhetken koko polttari seurueelle! Morsian pääsee polttareissaan nauttimaan 50 minuutin hemmotteluhoidosta, jossa hänet viedään rentoutuksen ulottuvuuteen ja kaiken häästressin voi jättää taakseen. Hoidossa käytetään aromaattisia luonnonöljyjä, joilla morsiamen iho pehmitetään hääyötä varten. Hän voi halutessaan valita joko Aromaattisen Kuumakivihieronnan,  Aromaattisen Klassisen hieronnan tai Hemmottelukasvohoidon polttari hoitoonsa. Muulle polttariseurueelle tehdään rentouttavaa ja lihaskireyksiä avaavaa niska-hartia-seudun hierontaa (20 min) porrastetusti morsiamen hoidon aikana. Lisäksi koko seurue pääsee hoitamaan silmänalusiaan ylellisillä 24-Karaatin Kultakollageeninaamioilla samalla siemaillen alkoholittomia maljoja ja herkutellen suklaalla ja viinirypäleillä. Tämän hoitopaketin jälkeen on ihana jatkaa polttareita rentoutuneempina ja virkeämpinä!

Tämä polttari paketti Helsingissä, sopii erityisesti myös hillitympää polttariohjelmaa kaipaavalle morsiamelle!

4 henkilöä 62€/hlö

8 henkilöä 52€/hlö

12 henkilöä 48€/hlö

16 henkilöä 47€/hlö

 

Ihanaa Kaunistusta  -Polttaripaketti (n. 1,5 h)

Polttari suunnitelma morsiamelle jolle haluatte tehdä vaikutuksen sillä, että hänet kaunistetaan kauneudenhoidon ammattilaisten käsissä eli morsiamelle tehdään kasvoja kauniisti heleyttävä pikakasvohoito rentouttavalla decoltee-niska-hartia-seudun hieronnalla, jonka aikana hän voi ottaa pienet kauneusunet. Seuraavaksi hänen hiuksensa kaunistetaan toiveen mukaan joko suoristamalla sileiksi tai kihartamalla muotoiluraudalla. Hänelle tehdään myös ihanan kaunis polttarimeikki, jonka aikana hänen kynnet laitetaan kuntoon minimanikyyrillä. Muulle polttariseurueelle tehdään morsiamen hoitojen aikana porrastetusti joko Minimanikyyrit tai Minikäsihoidot toiveiden mukaan. Hoitojen ajan saa herkutella suklaalla ja viinirypäleillä ja lopuksi tarjoillaan myös alkoholittomat maljat. Tämän kaunistuspaketin jälkeen on mukavampi lähteä illanviettoon!

Kaikki morsiamet eivät välttämättä toivo hurjaa polttarimaskeerausta vaan arvostavat kaunista laittautumista hauskanpitoon!

4 henkilöä 55€/hlö

8 henkilöä 38€/hlö

12 henkilöä 32€/hlö

16 henkilöä 28€/hlö

 

*HUOM! Kaasojen työtä helpottaaksemme, hinnoissa morsiamen hoidot on valmiiksi jaettu mukaan henkilömäärään. 4 henkilöä siis tarkoittaa käytännössä 4 henkilöä + morsian, jolloin jokainen heistä neljästä maksaa summan/hlö, kun morsianhan ei itse maksa mitään.

 

Mestarin Askel -Polttaripaketti (n. 1 h)

Tässä hoitokokonaisuudessa koko polttariporukalle tehdään Mestarin jalkahoidot. Kaikille tehdään alkuun virkistävät jalkakylvyt jalkojen pehmentämiseksi, jonka jälkeen poistetaan kaikki karkeat kovettumat sekä siistitään varpaankynnet. Lopuksi he saavat nauttia jalkahieronnasta raikastavan piparmintun kera. Polttarisankarille tehdään jo jalkakylvyn aikana rentouttavaa ja lihaskireyksiä tehokkaasti avaavaa Bambuhierontaa, jotta hän saa kunnon aloituksen rentoutumiselle. Lisäksi hänen karkea päänahkansa hierotaan piparmintun eteerisellä öljyllä jalkahoidon aikana, jotta hänen mielensä virkistyy ja hän saa energiaa päivän koitoksiin. Hoidon aikana mestareille tarjoillaan maustettuja linssisipsejä sekä alkoholittomat maljat. Tämän hoitopaketin jälkeen on kaikilla kevyempi askeltaa!

4 henkilöä 114€/hlö

6 henkilöä 104€/hlö

8 henkilöä 99€/hlö

 

Sotureiden Pehmennys -Polttaripaketti (n. 1h)

Tässä hoitopaketissa polttarisankarille tehdään elämyksellinen 60 minuutin Bambuhieronta, jossa hänen kokovartalo käydään huolella läpi bambukeppiä rullaten ja liu’uttaen. Hän voi jättää lihaskireydet ja stressin unholaan. Hieronnan jälkeen hän on rentoutuneempana ja virkeämpänä valmis päivän viettoon! Sulhasen hoidon aikana muille sotureille tehdään porrastetusti rentouttavat 20 minuutin niska-hartiahieronnat piparmintun eteerisellä öljyllä tehostettuna, jotta olo jää virkeän raikkaaksi. Hoitojen aikana sotureille tarjoillaan maustettuja linssisipsejä sekä alkoholittomat maljat. Tämän paketin jälkeen on hyvä jatkaa polttaripäivää energisempinä!

4 henkilöä 53€/hlö

6 henkilöä 46€/hlö

8 henkilöä 42€/hlö

 

*HUOM! Bestmanien työtä helpottaaksemme, hinnoissa sulhasen hoidot on valmiiksi jaettu mukaan henkilömäärään. 4 henkilöä siis tarkoittaa käytännössä 4 henkilöä + sulhanen, jolloin jokainen heistä neljästä maksaa summan/hlö, kun polttarisankarihan ei itse maksa mitään.

 

Glory for You Spa Salonki tarjoaa polttariryhmille hoitoja, Salonki on keskellä Helsinkiä Kampissa, osoitteessa Runeberginkatu 4, aivan metroaseman tuntumassa, josta on lyhyt matka kaikkialle.