Project Description

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi Helsingissä

YUMI LASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta ripsille silmänräpäyksessä!

Näyttävä, mutta luonnollinen look helposti! Korosta säihkysilmiäsi ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella ja kestovärjäyksellä. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi kauniisti, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä. Pakettiin kuuluva kestovärjäys taas korostaa katsetta ja saavutettua kaarevuutta. Säväytä siis upeilla ripsillä – luonnollisesti!

Tämä hoito kaunistaa omia luonnollisia ripsiäsi – kestotaivutus on siis luonnollinen mutta näyttävä vaihtoehto ripsienpidennyksille. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Yumi™Lashes hoito kestää vain noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Toisin kuin perinteinen ripsipermanentti, Yumi Lashes taivuttaa ripset tyvestä lähtien, joten näyttävyys on taattu. Kaarevuus katsotaan aina juuri sinun silmiisi sopivaksi. Käsittely on täysin turvallinen ja hoitava: tarkoin valikoidut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Yumi Lashes sopii myös herkemmille silmille.

Ripsien kestotaivutuksen voi uusia säännöllisesti 8-12 viikon välein.

ripsien kestotaivutus Helsinki

 

KERATIN BROW LAMINATION –  kulmien laminointi -menetelmä

Kulmakarvojen laminointi on uusi trendi, ja vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa loistavan vaihtoehdon kestopigmentoinnille tai microbladingille. Laminoinnin tuloksena kulmakarvoja on helpompi hallita, ja voit harjata ne haluamaasi asentoon. Näin luot halutessasi tuuheankin lookin helposti.

Yumi Brows -kulmien laminointi myös ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan kulmien laminointi on todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito, joka saa kulmasi näyttämään ihanan tuuheilta.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.
Kulmien laminoinnin voi uusia 4-6 viikon välein.

ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi Helsinki

Asiantuntemus

Yumi Lashes -tuotteiden kehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Koska brändi haluaa tarjota parasta laatua, tuotteiden valmistusprosessi on tarkkaan säännelty.
Korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti Yumi Lashes -käsittely on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan. Kaikki Yumi Lashes -tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.
Tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa kestotaivutuskäsittelyn tekijöille tai asiakkaille.

Kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

ripsien kestotaivutus Helsinki
Hinnasto:
Kestotaivutus (sis. kestovärjäyksen yläripsiin) 90,-
Kestotaivutus ja kulmien kestoväri
(sis. kestoväri yläripsiin)
110,-
Kulmien laminointi (sis. kestovärjäyksen)  65,-
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 140,-