Project Description

Ripsienpidennykset Helsingissä meiltä

Teemme ripsienpidennyksiä Helsingissä vuosien kokemuksella. Tarjoamme sinulle erittäin laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle turvallinen ja onnistunut ripsienpidennys. Voit siis luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka huolehtii asiakkaidemme toiveista sekä varmistaa, että ripsienpidennykset tehdään oikeaoppisesti ja asiakasturvallisuutta noudattaen.

Silmäsi näyttävät huolitelluilta myös ilman meikkiä – erinomaiset ripset joka päivä: lomalla, rannalla tai vaikka juhlissa !

Meiltä Glory for You Salongista voit hankkia myös laadukkaat ripsienpidennysten kotihoitotuotteet!

Ripsienpidennykset ja ripsihuolto – Hinnasto:

Uudet ripset (n. 2h) 110,-
Ripsihuolto
max. 2 viikkoa (n. 60min) 55,-
max. 3 viikkoa (n. 75min) 65,-
max. 4 viikkoa (n. 90min) 75,-
yli 5 viikkoa 110,-

 

 

Volyme-ripsienpidennykset – Hinnasto:

Uudet volume-ripset (n. 3h) 185,-
Volume-ripsihuolto
max. 3 viikkoa (n. 90min) 90,-
max. 4 viikkoa (n. 105min) 105,-

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Ripsienpidennykset ja ripsihuolto kätevästi Helsingissä

Ripsienpidennykset ja ripsihuolto kätevästi nettiajanvarauksesta.

 

Valloittavat luonnollisen kauniit ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä minkkiripset valloittavat maailmaa ja ovat tosi suosittuja. Minkkiripsillä saat hyvin luonnolliset tai todella näyttävät ripset juuri oman toiveesi mukaan. Niillä saadaan myös kaunis ripsienpidennys lyhyisiinkin luonnonripsiin, sillä ripsikuidut ovat erittäin kevyitä, eivätkä ne näin vahingoita luonnonripsiä. Ripsien pidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta- kuten omiltasi, mutta näyttävät pidemmiltä ja kauniimmilta ja näin ollen näyttävimmiltä.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jonka ansiosta lopputuloksesta tulee erittäin luonnollinen. Kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen.

Ripsienpidennysten asettaminen kestää n. 2-2,5h. Teemme työmme hellästi, asiakkaamme eivät monesti edes tunne mitään ja nukahtavat hoidon ajaksi. Ripsienpidennykset sopivat myös allergisille silmille, jotka eivät kestä mascaran käyttöä.

 

Ripsienpidennykset laadukkaasti Helsinki Kamppi Glory for you salonki

Ripsienpidennysten hoito-ohje:

Ripsienpidennyksillä voit lähteä uimaan, saunaan, solariumiin , mutta ensimmäisen 24 tunnin aikana ripsiä ei saa kastella. Sen jälkeen voi meikata normaalisti ja kastella ripset. Ensimmäisen 48 tunnin aikana ei vielä suositella saunomista eikä voimakasta hikoilua, mutta tämän jälkeen ripsienpidennysten kanssa voi elää normaalisti myös uida ja saunoa

Tavallista tai vedenkestävää ripsiväriä ei kannata käyttää. Ripsienpidennyksille on omat ripsivärit. Ripsiä kannattaa harjata päivittäin pyöröharjalla. Lämmitettävää ripsikiharrinta voi myös käyttää, mutta ei kannata taivuttaa metallisilla tai muovisilla taivuttimilla. Meikinpuhdistuksessa ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita, sillä ne haurastuttavat liimaa. Silmien turhaa koskettamista ja hieromista on hyvä välttää.

Ripsienpidennysten normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Teemme ja huollamme ripsienpidennyksesi hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Autotaloa vastapäätä Runeberginkatu 4, vain sata metriä Kampin metroasemalta.