Project Description

Ripsienpidennykset Helsingissä meiltä

Ripsienpidennykset ja ripsihuolto kätevästi Helsingissä

Ripsienpidennykset ja ripsihuolto kätevästi nettiajanvarauksesta.

Klassisia- ja Xtreme Lashes ripsienpidennyksiä Helsingissä vuosien kokemuksella. Tarjoamme sinulle erittäin laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, jonka tarkoituksena on sinulle turvallinen ja onnistunut ripsienpidennys. Voit siis luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka huolehtii asiakkaidemme toiveista sekä varmistaa, että ripsienpidennykset tehdään oikeaoppisesti ja asiakasturvallisuutta noudattaen.

 Silmäsi näyttävät huolitelluilta myös ilman meikkiä – erinomaiset ripset joka päivä: lomalla, rannalla tai vaikka juhlissa !

Glory for You  Spa Salongista  myös laadukkaat ripsienpidennysten kotihoitotuotteet!

Ripsienpidennykset ja ripsihuolto – Hinnasto:

Klassiset ripsienpidennykset (n. 2h) 110,-
Ripsihuolto
max. 2 viikkoa (n. 60min) 55,-
max. 3 viikkoa (n. 75min) 65,-
max. 4 viikkoa (n. 90min) 75,-
yli 5 viikkoa 110,-

 

Volyme-ripsienpidennykset – Hinnasto:

Uudet volume-ripset (n. 3h) 185,-
Volume-ripsihuolto
max. 3 viikkoa (n. 90min) 90,-
max. 4 viikkoa (n. 105min) 105,-
 Yli 5 viikkoa uusien ripsien hinnalla:
Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Xtreme Lashes ripsienpidennykset ja ripsihuolto

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsipidennysmerkki, laadukkainta ja turvallisinta vaihoehtoa arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes vaatii ripsipidennyksiä tekeviltä ripsiteknikoilta ja kosmetologeilta alan yksityiskohtaisimman sertifiointikoulutuksen, jotta tekijöiden ammattitaidosta voidaan olla varmoja.

Xtreme Lashes ripsienpidennysXtreme Lashes ripsienpidennykset tuntuvat keveiltä ja näyttävät luonnollisilta – kuten omiltasi, mutta runsaammilta, pidemmiltä ja kauniimmilta. Valitsemme kanssasi luonnolliset tai näyttävät, ohuet, keskipaksut tai paksut pidennykset. Pituusvaihtoehtoja löytyy 5-17 mm väliltä. Mustan tai ruskean ripsikuidun lisäksi valittavana on erilaisia tehostevärejä sekä swarowski-kristallikoristeita. Luomme juuri sellaiset ripsipidennykset kuin sinä haluat ja kasvoillesi parhaiten sopii.

Xtreme Lashes ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin pidennykset näyttävät luonnollisilta ja liikkuvat luonnollisella tavalla.

Asiantuntevan tekijän tekemät ja ohjeiden mukaan pidetyt ripsipidennykset pysyvät 1-2 kuukautta. Ripsihuoltoa suosittelemme keskimäärin 2-4 viikon välein, jolloin lisäämme pidennyksiä uusien kasvaneiden ripsiesi tyveen. Ripset uusiutuvat 2-3 kuukauden välein, joten viikottain irtoaa ripsiäsi sekä vastaavasti viikottain kasvaa uusia omia ripsiäsi, joihin liiätmme huoltokäynnillä pidennyksen / tuuhennuksen.

Klassiset Xtreme Lashes ripsienpidennykset – Hinnasto:

Uudet (n. 2 h) 145,-
Huollot:
max. 2 viikkoa (n. 60 min) 65,-
max. 3 viikkoa (n. 75 min) 75,-
max. 4 viikkoa (n. 90 min) 85,-
Yli neljä viikkoa uusien ripsien hinnalla.

Xtreme Lashes® -ripsienpidennykset

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashes ripsienpidennykset ovat juuri tällaiset. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan!
Haluatko että aamurutiinisi helpottuvat ?

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

Kauneussalonkimme palvelee teitä Helsingin keskustassa Kampissa, Runeberginkatu 4. Vain 100 metriä Kampin metrolta Töölöön päin.

 

Ripsienpidennykset laadukkaasti Helsinki Kamppi Glory for you salonki

Ripsienpidennysten hoito-ohje:

Ripsienpidennyksillä voit lähteä uimaan, saunaan, solariumiin , mutta ensimmäisen 24 tunnin aikana ripsiä ei saa kastella. Sen jälkeen voi meikata normaalisti ja kastella ripset. Ensimmäisen 48 tunnin aikana ei vielä suositella saunomista eikä voimakasta hikoilua, mutta tämän jälkeen ripsienpidennysten kanssa voi elää normaalisti myös uida ja saunoa

Tavallista tai vedenkestävää ripsiväriä ei kannata käyttää. Ripsienpidennyksille on omat ripsivärit. Ripsiä kannattaa harjata päivittäin pyöröharjalla. Lämmitettävää ripsikiharrinta voi myös käyttää, mutta ei kannata taivuttaa metallisilla tai muovisilla taivuttimilla. Meikinpuhdistuksessa ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita, sillä ne haurastuttavat liimaa. Silmien turhaa koskettamista ja hieromista on hyvä välttää.

Ripsienpidennysten normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa

Teemme ja huollamme ripsienpidennyksesi hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Autotaloa vastapäätä Runeberginkatu 4, vain sata metriä Kampin metroasemalta.