Project Description

Sokerointi Helsinki – Silkinpehmeä iho koko vartalolla!

Sokerointi on yksi suosituimpia Glory for You-palveluitamme. Sokerilla voidaan poistaa hellävaraisesti häiritseviä ihokarvoja kaikkialta ihon alueilta myös kasvoista.

Glory for You Spa Salonkimme käyttää Sweet Body -vartalosokereita,  jotka ovat turvallisia ja hygienisiä.  Niissä on käytetty ainoastaan luonnollisia aineosia joten ne sopivat kaikille ihotyypeille, sekä allergiselle ja herkälle iholle.

 

Sokerointi säärille

Sokeroinnin etu parhaassa tapauksessa sileän pehmeän ihon lisäksi on se, että säännöllisesti tehtynä uusi karva myös muuttuu hennommaksi ja pehmeämmäksi ja karvan kasvu hidastuu.  Sweet Body- sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä.

Sweet Body-sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisään kasvaneita karvoja.
Sokeroinnin jälkeen tuloksena on pehmeä ja karvaton iho! Sokerointi ja vahaus ihokarvanpoistomenetelmällä iho säilyy sileänä viikkoja.

Sokerointi tai ihokarvojen poisto myös miehille

Sokerointi tai vahaus myös miehille

Käytämme vahausta, joka soveltuu hyvin säärten ja koko jalkojen karvanpoistoon. Vahauksessa karvat poistetaan lämminvahan ja kuituliinojen avulla ja sokeroinnissa taas levittämällä lämmintä sokerimassaa iholle.

Mikäli haluat pitää ihon silkkisenä ja siistinä aina, suosittelemme hoitoa toistettavaksi 3-5 viikon välein, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta.

Ihoystävällinen sokerointi

Sokerointi on ihoystävällisempi tapa herkimpien alueiden karvanpoistoon. Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa sisältää vain luonnollisia aineita, vettä, sokeria, hunajaa ja sitruunamehua, eikä mitään allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Vahaus ja sokerointi onnistuvat parhaiten, jos ihokarvat ovat vähintään puolen sentin pituiset.

Meiltä myös brasilialainen sokerointi

Brasilialainen tai brassisokerointi on  intiimialueiden ihokarvojen poistoa. Teemme intiimialueiden sokerointia eli brasilialaista sokerointia vain naisille.

Ihokarvojen poisto – Hinnasto

Sokerointi
Kulmat (yksi kasvoalue) 20,-
Ylähuuli/leuka/nenä/korvat/kaula/posket (yksi kasvoalue) 20,-
Ylähuuli + leuka (kaksi kasvoaluetta) 25,-
Koko kasvot (kolme kasvoaluetta ja +) 45,-
Sääret tai reidet 59,-
Koko jalat 95,-
Olkavarret tai kyynärvarret 43,-
Koko käsivarret 59,-
Pakarat (ulkopuoli) 40,-
Kainalot 30,-
Selkä tai rinta  59,-
Selkä + rinta 100,-
Olkapää tai olkavarsi selän tai rinnan yhteydessä 25,-
Brasilialainen sokerointi  (vain naisille)  85,-
Brasilialainen sokerointi jatko (väli max 5 vko)  70,-
Bikinilinja  43,-

Lue lisää:

Kasvojen alueen sokeroinnit

Sokerointi- ja vahauspaketit:

Jatkohinnat silloin,  kun max 5 vkoa väli

Paketti 1. Koko jalat + brasilialainen 153€ / jatko 140€

Paketti 2. Sääret + kainalot + brassi 148€ / jatko 135€

Paketti 3. Koko jalat + brassi + kainalot 178€ / jatko 166€

Paketti 4. Selkä + rinta + olkapäät/ varret 125€

 

 

Sokeroinnilla sileä ja pehmeä iho

Käyttämämme sokeri on tehty 100% luonnollisista aineosista! eikä sokerin  valmistusvaiheessa ole käytetty eläinkokeita. Sokeri ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita.

Sokeroinnin jälkeen

Ensimmäisen vuorokauden aikana ihokarvojen poiston eli depiloinnin jälkeen emme suosittele uintia, saunomista, solariumia, auringon ottoa tai voimakasta hikoilua. Kainalodepilaation jälkeen myös deodorantin käyttöä tulee välttää. Suosittelemme kotikäyttöön valikoimastamme löytyvän ihoa rauhoittavan vartalovoiteen käyttöä ja vartalokuorintaa pitääksesi ihon kimmoisana ja kosteutettuna.

Ihokarvojen poistoja teemme sekä miehille että naisille, mutta intiimialueilla vain naisille.

Palvelemme teitä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Kampissa, Runeberginkatu 4 katutasossa, vain 100 metriä Kampin metroasemalta.

Yhteystiedot ja kartta sijainnistamme tässä