Project Description

Sokerointi Helsinki – Silkinpehmeä iho koko vartalolla!

Sokerointi on yksi suosituimpia Glory for You-palveluitamme. Sokerilla voidaan poistaa hellävaraisesti häiritseviä ihokarvoja kaikkialta ihon alueilta, myös kasvoista.

Glory for You Spa Salonkimme käyttää suomalaista tuotemerkkiä Sweet Body -vartalosokereita, jotka ovat turvallisia ja hygieenisiä. Niissä on käytetty ainoastaan luonnollisia ainesosia, joten ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös allergiselle ja herkälle iholle.

 

 

Sokeroinnin etu parhaassa tapauksessa sileän pehmeän ihon lisäksi on se, että säännöllisesti tehtynä uusi karva myös muuttuu hennommaksi ja pehmeämmäksi ja näin karvan kasvu voi hidastua. Sweet Body- sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä ja iho tulee vastaanottavaiseksi Sweet Body- kotihoitotuotteille, kuten ylelliselle  kosteuttavalle ja ravitsevalle vartalojugurtille. Kokeile koko Sweet Body -tuoteperhettämme kotona.

Sweet Body-sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisäänkasvaneita karvoja.
Sokeroinnin jälkeen tuloksena on pehmeä ja karvaton iho! Sokerointi ja vahaus ihokarvanpoistomenetelmällä iho säilyy sileänä viikkoja.

Sokerointi tai ihokarvojen poisto myös miehille

Sokerointi tai vahaus myös miehille

Käytämme vahausta, joka soveltuu hyvin säärten ja koko jalkojen karvanpoistoon. Vahauksessa karvat poistetaan lämminvahan ja kuituliinojen avulla ja sokeroinnissa taas levittämällä lämmintä sokerimassaa iholle.

 

Säännöllinen sokerointi kannattaa jopa taloudellisesti

Mikäli haluat pitää ihon silkkisenä ja siistinä aina, suosittelemme hoitoa toistettavaksi 3-5 viikon välein, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta.

Olemme tehneet myös pysyvästi edullisemmat vartalosokerointien JATKO- hinnat, eli kun käyt max 5vkon välen sokeroinnissa, saat aina käyntisi huomattavasti edullisemmin.

Ihoystävällinen sokerointi

Sokerointi on ihoystävällisempi tapa herkimpien alueiden karvanpoistoon. Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa sisältää vain luonnollisia aineita, vettä, sokeria, hunajaa ja sitruunamehua, eikä mitään allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Vahaus ja sokerointi onnistuvat parhaiten, jos ihokarvat ovat vähintään puolen sentin pituiset.

Meiltä myös brasilialainen sokerointi

Brasilialainen tai brassisokerointi on  intiimialueiden ihokarvojen poistoa. Teemme intiimialueiden sokerointia eli brasilialaista sokerointia vain naisille.

UUTTA!
Teimme sinulle pysyvästi edulliset vartalosokerointihinnat

Kun annat meidän poistaa häiritsevät ihokarvasi säännöllisesti enintään viiden viikon välein,  saat hyödyntää huimasti edullisemmat JATKO-HINNAT!

Jatkohintoja voit hyödyntää vain Glory for you Spa Salongissa tehtyihin Sweet Body-sokerointeihin. Mikäli olet asioinut aiemmin muualla, tilaa ensimmäisellä kerralla normaalihintainen palvelumme.

Huomioithan, että jos seuraava aikasi ylittää viiden viikon rajan, on sokerointikäyntisi normaali hintainen.

Ihokarvojen poisto – Hinnasto:

Paketti hinnasto löytyy sivun alalaidasta

Sokerointi/ Jatko (väli max 5 vkoa)
Kulmat (yksi kasvoalue) 20,-
Ylähuuli/leuka/nenä/korvat/kaula/posket (yksi kasvoalue) 20,-
Ylähuuli + leuka (kaksi kasvoaluetta) 25,-
Koko kasvot (kolme kasvoaluetta ja +) 45,-
Sääret tai reidet 55,- / 45,-
Koko jalat 95,- / 75,-
Olkavarret tai kyynärvarret 43,- / 33,-
Koko käsivarret 59,- / 39,-
Pakarat (ulkopuoli) 39,- / 29,-
Kainalot 32,- / 22,-
Selkä tai rinta ( +vatsa tarvittaessa) 59,- / 49,-
Selkä + rinta (+vatsa tarvittaessa) 100,- / 80,-
Olkapää tai olkavarsi selän tai rinnan yhteydessä 25,- / 15,-
Brasilialainen sokerointi  (vain naisille)  85,- / 65,-
Bikinilinja  43,-/33,-

Lue lisää:

Kasvojen alueen sokerointeihin tästä

ALENSIMME MYÖS PAKETTIHINNAT PYSYVÄSTI:

Sokerointi- ja vahauspaketit:

Paketti 1. Koko jalat + brasilialainen  140€

Paketti 2. Sääret tai reidet + kainalot + brassi  132€

Paketti 3. Koko jalat + kainalot + brassi 162€

Paketti 4. Sääret+ kainalot+ Bikinilinja  99€

Paketti 5. Selkä + rinta + olkapäät/ varret  95€

 – 5. paketissa ja jaloille suosittelemme vahausta

 

Käyttämämme sokeri on tehty 100% luonnollisista aineosista! eikä sokerin  valmistusvaiheessa ole käytetty eläinkokeita. Sokeri ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita.

Sokeroinnin jälkeen

Hellään ihon puhdistukseen ja hoitoon Sweet Body Micellar Intime Wash, Body Yoghurt vartalojogurtti, Body Butter, Body Salt kehosuola ja Grape scrub vartalokuorinta!

Ensimmäisen vuorokauden aikana ihokarvojen poiston eli depiloinnin jälkeen emme suosittele uintia, saunomista, solariumia, auringon ottoa tai voimakasta hikoilua. Kainalodepilaation jälkeen myös deodorantin käyttöä tulee välttää. Suosittelemme kotikäyttöön valikoimastamme löytyvän ihoa rauhoittavan vartalovoiteen käyttöä ja vartalokuorintaa pitääksesi ihon kimmoisana ja kosteutettuna.

Ihokarvojen poistoja teemme sekä miehille että naisille, mutta intiimialueilla vain naisille.

Palvelemme teitä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Mall of Tripla aseman toinen kerros ja keskustassa Kampissa, Runeberginkatu 4 katutasossa, vain 100 metriä Kampin metroasemalta.

Yhteystiedot ja kartta sijainnistamme tässä