Project Description

Sokerointi kasvoille

Sokerointi kasvoille helppo ja pitkäkestoinen tapa päästä eroon kasvojen alueen karvoista. Sokerointi on hyvä tapa ihokarvojen poistoon, mutta silti yleisin tapa on poistaa karvoja höylällä. Siinä karvojen näkyvä osa katkaistaan ja ne kasvavat pian esiin terävinä piikkeinä. Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jolla iho säilyy sileänä viikkoja, sillä se poistaa karvat juurineen.

Käytämme ihokarvojen poistossa myös vahausta. Vahauksessa karvat poistetaan lämminvahan ja kuituliinojen avulla ja sokeroinnissa levittämällä lämmintä sokerimassaa iholle. Suosittelemme hoitoa toistettavaksi 3-5 viikon välein, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta. Vahalla ja sokerilla voidaan poistaa myös huulikarvat ja muotoilla voimakkaasti kasvavia kulmakarvoja.

 

Ihoystävällinen kasvojen sokerointi

Sokerointi on ihoystävällisempi tapa herkimpien alueiden karvanpoistoon. Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa sisältää vain luonnollisia aineita, vettä, sokeria, hunajaa ja sitruunamehua, eikä mitään allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Vahaus ja sokerointi onnistuvat parhaiten, jos ihokarvat ovat vähintään puolen sentin pituiset.

Sokerointi on yksi suosituimpia Glory for You-palveluitamme. Sokerilla voidaan poistaa hellävaraisesti häiritseviä ihokarvoja kaikkialta ihon alueilta myös kasvoista.

Glory for You Spa Salonkimme käyttää Sweet Body -vartalosokereita,  jotka ovat turvallisia ja hygienisiä.  Niissä on käytetty ainoastaan luonnollisia aineosia joten ne sopivat kaikille ihotyypeille, sekä allergiselle ja herkälle iholle

Sokeroinnissa käytämme luonnollista sokeria

Hinnasto: Sokerointi
Ylähuuli/leuka/nenä/korvat/kaula/posket (yksi alue) 20,-
Ylähuuli + leuka (kaksi aluetta) 25,-
Kulmien sokerointi (yksi alue) 20,-
Koko kasvot (kolme  ja +aluetta) 45,-

 

Teemme myös vartalosokerointeja, kuten brasilialaista sokerointia ja muiden alueiden sokerointia. Edellä mainitut löytyvät täältä: Vartalosokerointi ja sokerointipaketit

 

Palvelemme teitä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Kampissa. Vain noin sata metriä Kampin metroasemalta Töölöön päin.