Project Description

Sokerointi hellästi Helsingissä

Sokerointi on hyvä tapa ihokarvojen poistoon, mutta silti yleisin tapa on “höylääminen”. Siinä karvat katkaistaan ja ne kasvavat pian esiin terävinä piikkeinä. Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jolla iho säilyy sileänä viikkoja. Käytämme ihokarvojen poistossa myös vahausta. Vahauksessa karvat poistetaan lämminvahan ja kuituliinojen avulla ja sokeroinnissa levittämällä lämmintä sokerimassaa iholle. Suosittelemme hoitoa toistettavaksi 3-5 viikon välein, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta.

Vahalla voidaan poistaa myös huulikarvat ja muotoilla voimakkaasti kasvavia kulmakarvoja. Sokerointi on ihoystävällisempi tapa herkimpien aluiden karvanpoistoon. Sokerimassa sisältää vain luonnollisia aineita: vettä, sokeria, hunajaa ja sitruunamehua, eikä lainkaan allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Vahaus ja sokerointi onnistuvat parhaiten, jos ihokarvat ovat vähintään puolen sentin pituiset.

Hinnasto: Vahalla Sokerilla
Ylähuuli/leuka/nenä/korvat/kaula/posket 13,- 15,-
Ylähuuli + leuka 16,- 19,-
Kulmat 16,- 19,-

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Katso vartalosokeroinnit, kuten brassit ym. täältä: Vartalosokerointi ja sokerointipaketit

 

Palvelemme teitä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Kampissa. Vain noin sata metriä Kampin metroasemalta Töölöön päin.