Project Description

Sokerointi, ihokarvojen poisto kasvojen alueella

Sokerointi on hyvä tapa ihokarvojen poistoon, mutta silti yleisin tapa on “höylääminen”. Siinä karvat katkaistaan ja ne kasvavat pian esiin terävinä piikkeinä. Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jolla iho säilyy sileänä viikkoja. Käytämme ihokarvojen poistossa myös vahausta. Vahauksessa karvat poistetaan lämminvahan ja kuituliinojen avulla ja sokeroinnissa levittämällä lämmintä sokerimassaa iholle. Suosittelemme hoitoa toistettavaksi 3-5 viikon välein, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta.

kasvojen sokerointi Glory for you

Vahalla voidaan poistaa myös huulikarvat ja muotoilla voimakkaasti kasvavia kulmakarvoja. Sokerointi on ihoystävällisempi tapa herkimpien aluiden karvanpoistoon. Sokerimassa sisältää vain luonnollisia aineita: vettä, sokeria, hunajaa ja sitruunamehua, eikä lainkaan allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Sokerointi onnistuu parhaiten, jos ihokarvat ovat vähintään puolen sentin pituiset.

Sokeroinnissa käytämme luonnollista sokeria

Hinnasto: Sokerointi
Ylähuuli/leuka/nenä/korvat/kaula/posket (yksi alue) 20,-
Ylähuuli + leuka (kaksi aluetta) 25,-
Kulmien sokerointi (yksi alue) 20,-
Koko kasvot (kolme  ja +aluetta) 45,-

 

Teemme myös vartalosokerointeja, kuten brasilialaista sokerointia ja muiden alueiden sokerointia. Edellä mainitut löytyvät täältä: Vartalosokerointi ja sokerointipaketit

 

Palvelemme teitä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa Kampissa. Vain noin sata metriä Kampin metroasemalta Töölöön päin.