Project Description

Suihkurusketus – luonnollista hehkua ihollesi

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kaunis väri ihollesi ilman UV-säteilyn aiheuttamia haittavaikutuksia. Suihkurusketus tuo kauniin rusketuksen myös herkkäihoisimmalle sekä sellaiselle, joka normaalisti säilyy hyvin vaaleaihoisena.

Mikäli et ehdi suihkurusketukseen juuri nyt, niin voit hankkia Salongistamme kotikäyttöön tarkoitetun QuickTan -suihkeen, jolla saat pikaisen värin esim. säärille, käsivarsille, kasvoille ja decolteelle.

Suihkurusketus on oivallinen pikantti silaus juuri ennen juhlatilannetta,  johon toivot pientä hehkua ihollesi tai juuri ennen lomamatkaasi. Suihkurusketus kestää yksilöllisesti muutamia päiviä, mutta voit halutessasi uusia sen niin usein kuin haluat.  Suosittelemme rusketuksen ottamista päivää ennen Juhlatilannetta. Tulos on yleensä paras ensimmäisen suihkun jälkeen.

That´So suihkurusketus antaa luonnollisen näköisen kullanruskean rusketuksen, joka kehittyy valmiiksi 3–4 tunnissa. Rusketus perustuu kemialliseen reaktioon ihon pinnassa, jossa tuotteen vaikuttava aine DHA (dihydroxyacetone) reagoi ihon proteiinien kanssa.

Suihkurusketus tehdään puhtaalle, kuoritulle ja kosteutetulle iholle. Suosittelemme edellisenä päivänä sokerointia tai  ennen rusketusta koko vartalon kuorintaa ja kosteutusta. Tämä kokonaisuus tekee ihosta sileän, kuulaan ja kosteutetun. That´So rusketusaineessa on miellyttävä tuoksu. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi vältä vesikontaktia mahdollisimman pitkään rusketuksen jälkeen ja ainakin kunnes rusketus on täysin kehittynyt (3-4h). Tuotteet eivät sisällä aurinkosuojaa. Väriaine saattaa värjätä tekstiilejä rusketuksen jälkeen. Tutustuthan myös alla oleviin ohjeisiin.

Miehelle suihkurusketus

Suihkurusketus hinnasto

  • Sääret 25,-
  • Koko Vartalo 35,-
  • Kasvot ja decolte 25,-
  • Kasvot, decolte ja käsivarret 29,-
  • Koko jalat 29 ,-
  • Kuorinta jaloille ennen suihkurusketusta 20,-
  • Kuorinta kasvot, kädet, hartiat ja decolte ennen suihkurusketusta 35,-
  • Kuorinta kasvoille ja vartalolle ennen suihkurusketusta 45,- 
  • QuickTan Bronzing Spray Medium dark   170g   30,- /kotirusketus tuote kasvoille ja vartalolle
Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

Kuinka valmistautua suihkurusketukseen?

Tasaisen rusketuksen takaamiseksi suosittelemme asiakkaille kuorintaa ja ihon kosteutusta joko kotona tai  Salongissamme. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota polvien ja kyynärpäiden ja erityisen kuivien ihoalueiden kuorintaan ja kosteutukseen. Huomioithan, että mikäli  hoidat näin ihoasi, niin teet sen suihkurusketusta edeltävänä päivänä.

Suosittelemme poistamaan myös säärikarvat ym häiritsevät ihokarvat noin 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä. Itsessään ihon sokerointi ja vahauskin kuorivat ihosi.

Teemme mielellään myös ihoasi tasoittavan kuorivan vartalohoidon Glory for You Spa Salongissa. Näihin suihkurusketuksiin yhteensopivat öljyttömät suolakuorinnat voimme toteuttaa myös juuri ennen suihkurusketusta.

HUOM! Ethän kosteuta voiteilla ihoasi enää samana päivänä suihkurusketuksen kanssa, ihon tulee olla puhdas, kuiva  ja rasvaton. Tulethan suihkurusketukseen ilman meikkiä. Meikin voit poistaa myös toiletissamme ennen hoitoaikaasi tai valita kasvojen kuorinnan ennen suihkurusketusta.

Itse rusketuskäsittely kestää vain muutaman minuutin, mutta lopullinen rusketuksesi “valmistuu” 3-4 tunnin kuluessa.

Rusketuskäsittelyn jälkeen kannattaa pukea väljähköt tummat vaatteet, jotta niihin ei hankaudu väriä iholtasi. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua loppupäivän ajan. Kuorintaa kannattaa välttää niin kauan kun toivot rusketuksen pysyvän ihollasi.

Ylläpidä rusketusta kosteuttamalla ihoasi huolellisesti sekä itseruskettavilla QuickTan Spraylla, tätä Sprayta on mahdollista käyttää ilman suihkurusketustakin. Saat suihkeen Salonkimme hyllystä noutamalla!

Suihkurusketus Helsingissä

Voit kertoa kosmetologille, minkä vahvuista rusketusta toivot.

Lämpimästi tervetuloa suihkurusketukseen Glory for You Spa salonkiin!

Glory for you Spa Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa.