Project Description

Suihkurusketus – luonnollista hehkua ihollesi

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kaunis väri ihollesi ilman UV-säteilyn aiheuttamia haittavaikutuksia.
Suihkurusketus tuo kauniin rusketuksen myös herkkäihoisimmalle sekä sinulle, joka normaalisti säilyisit hyvin vaaleaihoisena.

Käytämme kotimaista, tuoksutonta Solstice -suihkurusketusta, jonka vaikuttava aine dihydroxyacetone on peräisin sokerijuurikasuutteesta.

Suihkurusketushinnat:

  • Sääret 20,-
  • Koko Vartalo 35,-
  • Kasvot ja decolte 20,-
  • Kasvot, decolte ja käsivarret 25,-

 

Kuinka valmistautua suihkurusketukseen?

Tasaisen rusketuksen takaamiseksi suosittelemme kuorimaan ja kosteuttamaan ihosi  erityisesti polvista ja kyynärpäistä suihkurusketusta edeltävänä päivänä.
Teemme mielellään myös ihoasi tasoittavan kuorivan vartalohoidon Glory for You Salongissa jos aikataulusi sallii kaksi perättäistä käyntiä meillä.

Suosittelemme poistamaan myös säärikarvat noin 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä.

Tule suihkurusketukseen ilman meikkiä. Itse rusketuskäsittely kestää vain muutaman minuutin, mutta rusketuksesi “valmistuu” noin 8 tunnin kuluessa.

Suihkurusketus Helsinki

Rusketuskäsittelyn jälkeen kannattaa pukea väljähköt tummat vaatteet, jotta niihin ei hankaudu väriä iholtasi. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua tämän ajan.

Ylläpidä rusketusta kosteuttamalla ihoasi huolellisesti sekä itseruskettavilla Solstice Self Tanning Spraylla tai Solstice Self Tanning Face & Body Lotionilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Glory for you Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa.