Project Description

Suihkurusketus Helsinki

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kaunis väri ihollesi ilman UV-säteilyn aiheuttamia haittoja. Se tuo kauniin rusketuksen, vaikka ihosi olisi herkkä herkkä tai et normaalisti ruskettuisi juurikaan. Teemme suihkurusketuksia Helsingin Kampin toimipisteessämme – varaa aika!

Luonnollinen hehku ihollesi nopeasti ja helposti suihkurusketuksella!

Suihkurusketus on oivallinen, pikantti silaus juuri ennen lomamatkaa tai juhlaa, johon toivot pientä hehkua ihollesi. Suihkurusketus kesto vaihtelee yksilöllisesti muutamista päivistä muutamiin viikkoihin. Voit uusia sen niin usein kuin haluat. Suosittelemme rusketuksen ottamista päivää ennen tilaisuutta, jossa tahdot olla parhaimmillasi. Tulos on yleensä paras ensimmäisen suihkun jälkeen. Voit kertoa kosmetologille, minkä vahvuista rusketusta toivot.

Suihkurusketus Helsinki

Suihkurusketus tehdään puhtaalle, kuoritulle ja kosteutetulle iholle. Suosittelemme edellisenä päivänä sokerointia tai ennen rusketusta koko vartalon kuorintaa ja kosteutusta. Tämä kokonaisuus tekee ihosta sileän, kuulaan ja kosteutetun. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi vältä vesikontaktia mahdollisimman pitkään rusketuksen jälkeen ja ainakin kunnes rusketus on täysin kehittynyt (3-4h). Tuotteet eivät sisällä aurinkosuojaa. Väriaine saattaa värjätä tekstiilejä rusketuksen jälkeen.

Tutustuthan myös alla oleviin ohjeisiin.

Mikäli et ehdi suihkurusketukseen juuri nyt, niin voit hankkia Salongistamme kotikäyttöön tarkoitetun QuickTan -suihkeen, jolla saat pikaisen värin esim. säärille, käsivarsille, kasvoille ja decolteelle.

Kaunis ja luonnollinen That’so -suihkurusketus

That´So suihkurusketus antaa luonnollisen näköisen kullanruskean rusketuksen, joka kehittyy valmiiksi 3–4 tunnissa. Rusketus perustuu kemialliseen reaktioon ihon pinnassa, jossa tuotteen vaikuttava aine DHA (dihydroxyacetone) reagoi ihon proteiinien kanssa. That´So rusketusaineessa on miellyttävä tuoksu.

That'so Suihkurusketus - kaunis ja luonnollinen hehku iholleSuihkurusketus sopii myös miehille

Suihkurusketuksen hinnasto

  • Sääret 25,-
  • Koko vartalo (myös kasvot) 45,-
  • Kasvot ja dekoltee 25,-
  • Kasvot, dekoltee ja käsivarret 29,-
  • Koko jalat 29 ,-
  • Kuorinta jaloille ennen suihkurusketusta 20,-
  • Kuorinta kasvot, kädet, hartiat ja decolte ennen suihkurusketusta 35,-
  • Kuorinta vartalolle ennen suihkurusketusta 35,-
  • Kuorinta kasvoille ja vartalolle ennen suihkurusketusta 45,-
  • KOTIHOITOON KASVOILLE JA VARTALOLLE: QuickTan Bronzing Spray Medium dark 30,-

 

Kuinka valmistautua suihkurusketukseen?

Edellisenä päivänä: Kuori ja kosteuta iho

Ennen suihkurusketuksen ottamista suosittelemme ihon kuorintaa ja kosteutusta joko kotona tai salongissamme. Näin edesautetaan sitä, että lopputuloksesta tulee tasainen ja kaunis. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota polvien ja kyynärpäiden ja kuivien ihoalueiden kuorintaan ja kosteutukseen. Huomioithan, että mikäli hoidat näin ihoasi, se tulee tehdä suihkurusketusta edeltävänä päivänä.

Suosittelemme poistamaan myös säärikarvat ym häiritsevät ihokarvat noin 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä. Jos poistat ihokarvat sokeroimalla tai vahauksella, tulet samalla myös kuorineeksi ihon.

Teemme mielellään myös ihoasi tasoittavan kuorivan vartalohoidon Glory for You -salongissa. Näihin suihkurusketuksiin yhteensopivat öljyttömät suolakuorinnat voimme toteuttaa myös juuri ennen suihkurusketusta.

Samana päivänä: Pidä iho puhtaana ja kuivana

Ethän kosteuta ihoasi voiteilla enää suihkurusketuspäivänä. Ihon tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Tulethan suihkurusketukseen ilman meikkiä. Meikin voit poistaa myös toiletissamme ennen hoitoaikaasi tai valita kasvojen kuorinnan ennen suihkurusketusta.

Rusketuskäsittelyn jälkeen

Itse rusketuskäsittely kestää vain muutaman minuutin, mutta lopullinen rusketuksesi ”valmistuu” 3-4 tunnin kuluessa. Suihkurusketuksen ottamisen jälkeen kannattaa pukea väljähköt tummat vaatteet. Jos rusketusainetta tarttuu vaatteisiin, tummissa vaatteissa väri ei näy. Vältä suihkua, uimista ja hikoilua loppupäivän ajan. Kuorintaa kannattaa välttää niin kauan kun toivot rusketuksen pysyvän ihollasi.

Ylläpidä rusketusta kosteuttamalla ihoasi huolellisesti sekä käyttämällä itseruskettavaa QuickTan-sprayta. Tätä sprayta voit käyttää myös ilman suihkurusketusta. Löydät suihkeen salonkimme hyllystä!

Lämpimästi tervetuloa suihkurusketukseen Glory for You Spa Salonkiin! Salonki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa osoitteessa Runeberginkatu 4b.