Project Description

UUTUUS: Upeat Sweet Body -vartalohoidot

TULE JUURI SELLAISENA KUIN OLET!

Vartalon ihon hoitaminen on askel parempaan kokonaishyvinvointiin. Olemme lanseeranneet uudet Sweet Body -vartalohoidot, jotta sinä voit voida paremmin – kokonaisvaltaisesti. Sweet Body -vartalohoito on aisteja hivelevä, syvästi rentouttava elämys. Se sopii erinomaisesti stressin ja kiireen tunnun purkuun. Samaan aikaan saavutat Sweet Body -vartalohoidoilla myös näkyviä tuloksia ihoon: vartalon iho ja mieli siis kiittävät.

Vartalohoidoissa käytetään laadukkaita Sweet Body-tuotteita, jotka hoitavat ihoa luonnollisesti syväkosteuttaen. Tuotteiden tuoksut saavat inspiraationsa suoraan luonnosta: lehmuksen, punaisen rypäleen ja greipin tuoksut ovat huumaavan herkullisia.

Valitse oma Sweet Body -vartalohoitosi ja hemmottele itseäsi näillä herkuilla – koska olet hyvinvoinnin arvoinen!

Sweet Body vartalohoito hieronta

Hoito  Hinta
Sweet Relaxed Body -vartalohoito 60min

  • Syväpuhdistava ja kuoriva suolahaude-wrap, jossa on mukana ihoa lempeästi hoitavaa valkosavea, bambuöljyä sekä virkistävää lihaskipuja ja pieniä kehon tulehdustiloja lievittävää   100% piparminttu-öljyä
  • Päähieronta
  • Kevyt, hemmotteleva vartalohieronta Lehmuksen tuoksuisella Body Butter-vartalovoilla

Tämä koko kehon rentouttava vartalohoito alkaa ihoa uudistavalla kuorintanaamiolla, jonka vaikutusajan saat rentoutua miellyttävässä kääreessä. Kuorintanaamio sisältää puhtaita raaka-aineita, jotka hellivät ja virkistävät vartalon ihoa. Hoitoon kuuluu myös taivaallista päähierontaa, jonka vaikutusta vahvistetaan eteerisellä piparminttuöljyllä. Hoito huipentuu Body Butter -vartalovoilla tehtävään hemmotteluhierontaan, joka rentouttaa ja ravitsee joka solusi. Vartalovoin sisältämät shea- ja kaakovoi, avokadoöljy sekä C- ja E-vitamiinit parantavat ihosi hyvinvointia.

89,-
Sweet Fresh Body -vartalohoito 45min

  • Ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa parantava kuivaharjaus
  • Vartalohieronta hoitavalla Lehmuksen tuoksuisella Body Butter -vartalovoilla

Tämän vartalohoidon jälkeen olosi on kirjaimellisesti fresh. Kuivaharjaus kuorii koko vartalon ihon, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista tehokkaasti. Kuivaharjauksen jäljiltä vartalon iho on vastaanottavainen vartalovoin kosteutukselle, joka hierotaan koko vartaloon rentouttavin liikkein.

Anna kaiken stressin ja murheen sulaa tässä kokonaisvaltaisessa käsittelyssä!

79,-
Sweet Glow Body -vartalohoito 35min

  • Ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa parantava kuivaharjaus
  • Syväpuhdistava kuorinta ja kosteutus ravitsevalla greippikuorinnalla

Tähän vartalohoitoon kuuluu kuivaharjaus, joka paitsi kuorii tehokkaasti poistaen kuolleen ihosolukon, myös vilkastuttaa ihanasti verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista. Vartalon hehkua vahvistetaan entisestään syväpuhdistavalla, mutta ravitsevalla öljypohjaisella greippikuorinnalla, joka myös kosteuttaa ihon erittäin tehokkaasti.

Tämä hoito rentouttaa ja uudistaa ihoa niin tehokkaasti, että upea hehku on taattu!

79,-
Sweet Spring Body -vartalohoito 45min

  • Syväpuhdistava kuorinta ja kosteutus ravitsevalla greippikuorinnalla
  • Tehokas kosteutus Lehmuksen tuoksuisella vartalojogurtilla

Tämä hoito alkaa syväpuhdistavalla öljypohjaisella greippikuorinnalla, joka paitsi uudistaa ihon, myös kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Kuorinnan sisältämät viinirypäleen ja jojoban siemenöljyt tekevät ihosta pehmeän ja estävät kosteuden haihtumista iholta. Kosteuttavaa vaikutusta tehostetaan Lehmus -vartalojogurtilla, joka hierotaan ihanan rentouttavasti koko vartaloon. Vartalojogurtti imeytyy ihoon tehokkaasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Rentoutuminen ja kosteutus ovat molemmat syviä tässä ihastuttavassa vartalohoidossa!

 

79,-

 

Sweet Body -vartalohoidoissa käytettävät ihastuttavat hoitotuotteet ovat myös saatavilla kotikäyttöön. Jatka laadukasta ihonhoitoa myös kotona!

 

Lämpimästi tervetuloa vartalohoitoon Helsingin Glory for You Spa Salonkeihin Kamppiin, Pasilaan Mall of Triplaan aseman puolelle tai Hakaniemeen!