Project Description

Repêchage vartalohoidot logo

Repêchage -vartalohoidot vihdoin Helsingissä

Repêchage-vartalohoidot tulevat Yhdysvalloista, jossa ne ovat olleet suosittuja jo yli 40 vuotta. Sittemmin nämä hoitavat ja ylelliset vartalohoidot ovat mullistaneet muutakin maailmaa. Nyt Repêchage-hoidot saapuivat vihdoin myös Suomeen ja ovat saatavilla ensimmäisenä meillä Glory for You Spa Salongissa!

Näihin vartalohoitoihin et voi olla ihastumatta!

Repêchagen vartalohoidot hellivät mieltäsi ja hoitavat kehoasi. Koe samalla sekä luonnon anti rikkauksineen että innovatiivisuus, sulaudu ainutlaatuiseen hoidon ja rentoutumisen ulottuvuuteen ja nauti hetkestä. Rentouttavat hoidot palauttavat tasapainon vartalossasi ja sielusi hyvinvoinnin.

Vartalohoidot:

  • Parantavat veren- ja lymfakiertoa
  • Syväpuhdistavat ja poistavat kehosta myrkkyjä
  • Kosteuttavat ihoa
  • Poistavat kuolleet ihosolut ja auttavat ihoa uudistumaan
  • Kiinteyttävät

Repêchage-hoitojen erityislaatuisuus perustuu ihmeitä tekevään kasviin, merilevään, jota jokainen Repêchage-hoito ja -tuote sisältää.

Miksi merilevä vartalohoidoissa?

Merilevä on muinainen merikasvi, joka sisältää korkeaa meriveden konsentraatiota ja kuten myös merivesi, se muistuttaa ihmisplasmaa. Tämä on syy, miksi ihomme ottaa merilevän ravitsevat ominaisuudet näin hyvin vastaan- se on kuin ylellinen buffetpöytä, josta iho ottaa kaiken tarvitsemansa!

Merilevä sisältää 12 vitamiinia ja mineraalia, 18 aminohappoa sekä 42 hivenainetta. Merilevää on täydellinen ainesosa ihonhoidossa, sillä se kosteuttaa, tasapainottaa, syväpuhdistaa, uudistaa ihosoluja, tarjoaa iholle happea sekä kiinteyttää tehokkaasti.

Tiesitkö, että 1 litra merilevää sisältää saman määrän ravintoaineita, kun 10 000 litraa merivettä?

Olemme omistautuneet ihanteellisten vartalohoitojen kehittämiseen ja tiedämme, että parhaat raaka-aineet tulevat merestä sekä maaperästä. Juuri sen takia kutsumme Sinut nauttimaan kauniista vartalosta ja tuotteista, jotka ovat valmistettu kestävästi kerätystä merilevästä- ”Vihreästä Kaviaarista”, yhdistettynä kaikista tehokkaimpiin ainesosiin, joita maaperä tarjoaa meille!

Repêchage -vartalohoidot saavat aikaan näkyvän tuloksen- tämä on lupauksemme Sinulle!

 

Tule nauttimaan!

Kaikki vartalohoidot saatavana myös parihoitoina.

Vartalohoidot sopivat niin miehille kuin naisille!

Suosittelemme vartalohoitoja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä erityisesti ennen rantalomailua ja päivää ennen suihkurusketuksen ottamista.

 

Valitse mieluisin vartalohoito! Kaikki vartalohoidot sisältävät lisäksi elvyttävän pikakasvohoidon ja silmänalusnaamiot.

Hoito  Hinta
Maito & Hunaja vartalohoito 128,-
Kuninkaallinen Suklaa & Espresso nautinto 128,-
Paratiisin kosketus – Granaattiomena & Karpalo vartalohoito 128,-
Eheyttävä Matcha & Sitruunaruoho -detoxhoito keholle 128,-
Meren Voima -merimineraalien vahvuus vartalohoito 128,-
Meren Voima -merimineraalien vahvuus selkähoito 89,-
Kuningattaren Salaisuus – Kiinteyttävä selluliittihoito 148,-
 
Lisäpalveluna vartalohoidon yhteyteen 30min klassinen hieronta 42,-

 

hunaja maito kosteuttava vartalohoito palaneelle iholle


Maito & Hunaja vartalohoito – kultainen kauneusrituaali

Maito & hunaja -kauneusrituaali hemmottelee vartaloa täydellisesti -kuin ottaisit maitokylvyn ja saat niin pehmeän ja silkinsileän ihon. Juuri sellaisen kokemuksen tarjoaa Repêchagen ihanteellinen ja hellästi kuoriva vartalonaamio, joka sisältää mantelia, kauraa, ihoa ravitsevaa hunajaa sekä antioksidanttista puhdistusmaitoa oliivilehden uutteella. Ylellinen rituaali, joka luo kauneutta ja hyvinvointia. Erinomainen myös ikääntymisen merkkejä ehkäisevänä hoitona. Sopii lisäksi auringon vaurioittaman ja kuivan ihon hoitoon.

Kuninkaallinen Suklaa & Espresso nautinto -vartalohoito hellii vartaloa ja sielua

Ylellinen hoito miehelle tai parihoitoon! Suklaa & espresso vartalohoito on täydellinen nautinto, joka hellii vartaloa ja sielua sekä tarjoaa ihanteellisen aromaterapeuttisen rentoutuksen. Tämä vartalohoito myös kiinteyttää ja taistelee selluliittia vastaan. Suklaan vaikutus ihon kauneudelle on merkittävä, sillä se pehmentää, ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Lisäksi on tieteellisesti todistettu suklaan stimuloiva vaikutus endorfiinin eli tyytyväisyyshormonien tuotannolle vartalossamme. Antioksidanntiset espressopavut sekä runsaasti vitamiineja sisältävä Madagaskarin vanilja tuovat esiin ihosi parhaan hehkun samalla, kun hedelmien AHA-hapot ja merileväuute kuorivat hellävaraisesti ja uudistavat ihosi!

granaattiomena vartalohoito

 

Paratiisin kosketus – Granaattiomena & Karpalo vartalohoito

Tämä lumoavan kirkkaanpunainen hoito on nuorekkaan ihon salaisuus! Antioksidanttinen granaattiomena taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, lisäten ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Runsaasti C-vitamiinia sisältävä granaattiomena edistää ihon omaa kollageenituotantoa ja karpalo auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ruokosokeri sekä hedelmien AHA -hapot kuorivat kuolleet ihosolut hellävaraisesti antaen silkinsileän ja hehkuvan ihon! Sopii myös auringon vaurioittamalle ja kuivalle iholle sekä ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä.

Eheyttävä Matcha & Sitruunaruoho -detox-vartalohoito 

Kauneus tulee sisältäpäin, kun voit hyvin! Repêchage matcha & sitruunaruoho -vartalohoitomme tarjoaa kokonaisvaltaisen hemmottelun sielulle ja vartalolle. Aromaattinen sitruunaruoho sekä antioksidanttinen matcha-tee syväpuhdistavat kehoa, viilentävä Aloe Vera rauhoittaa sekä hedelmien AHA-hapot kirkastavat ja kuorivat ihoa hellävaraisesti, tehden ihosta raikkaan tuntuisen. Hoito edistää toksiinien poistumista kehosta sekä stimuloi ihon uudistumista. Kauniin kirkas iho, kevyt olo ja rauhallinen mieli!

kuoriva vartalohoito helsinki

Meren Voima -merimineraalien vahvuus

Syväkuoriva hoito, jossa Kuolleenmeren suolat ja merimineraalit syväpuhdistavat ja ravitsevat ihoa samalla, kun merilevä ja oliiviöljy antavat täydellisen kosteutuksen. Hoidon jälkeen olosi on energisoitu ja ihosi raikkaan hyvinvoiva.

Hoidon antibakteeriset ja syväpuhdistavat ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan taistelijan selkäaknea tai kuivan kutiavaa ihoa vastaan!

Sopii erinomaisesti myös miehen iholle. Valitse hoito selkä- tai kokovartalohoitona.

Selkähoitoon kuuluu hoito selän ja käsien alueelle sekä lihaskireyksiä rentouttava selkähieronta.

Kuningattaren Salaisuus – Kiinteyttävä selluliittihoito

vihreä vartalohoito helsinki

Kiinteyttävä mineraalihoito. Tässä vartalohoidossa käytämme tehokasta vartalonaamiota, joka sisältää Laminaria Digitata ja Ascophyllum Nodosum -merileviä, minttua sekä kaoliinisavea. Naamio kiinteyttää ja tasoittaa ihon sävyä, taistelee tehokkaasti selluliittia vastaan sekä poistaa kehosta ylimääräisen nesteen. Naamion vaikutusajaksi kääritään vartalo kultaiseen kelmuun, joka lievittää stressiä ja rentouttaa lihaksia. Hoito sisältää kuivaharjauksen, joka kuorinnan lisäksi tehostaa ihon kollageenin- ja elastiinin tuotantoa. Tämä hoito tukee tehokkaasti laihdutusta.

Hoidon lopuksi iho sivellään hierovin ottein Vita Cura -voiteella, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Ylellinen ja miellyttävä Vita Cura selluliittivoide on saatavilla myös kotiin hoidon tehostamiseksi.

Katso myös muut vartalohoitomme!

Zoner -laitehoito on uusi mullistus Suomen markkinoilla, tule kokeilemaan!

Glory for You Spa Salongin toimipisteet ovat Kampissa Runeberginkatu 4B, noin 100 m Kampin metroasemalta, Pasilan Mall of Triplassa asemahallin 2. kerroksessa sekä Hakaniemessä osoitteessa Sörnäisten rantatie 6, aivan Hakaniemen torin kupeessa.