Project Description

Rentouttavat pikkujoulut ja virkistyspäivät helposti Helsingissä

Suunnitteletko pikkujouluja, virkistyspäivää tai muuta yhteistä illanviettoa ryhmälle Helsingissä? Me voimme auttaa täydellisen kokonaisuuden järjestämisessä! Glory for You Spa Salonki on erikoistunut palvelemaan ryhmiä Helsingin Kampissa. Palvelumme sopivat loistavasti ryhmien yhteiseen illanviettoon, esimerkiksi virkistäytymispäivien tai pikkujoulujen merkeissä. Meiltä koko seurueenne saa mukavan aloituksen juhlintaan rentoutumisen ja kaunistautumisen merkeissä. Yhteinen, rentouttava kokemus on täydellinen aloitus pikkujouluihin tai virkistyspäivään! Ryhmähoitomme sopivat niin isoille kuin pienemmillekin seurueille: voimme räätälöidä juuri teille parhaiten sopivan kokonaisuuden mistä tahansa palveluistamme.

Olemme luoneet myös valmiita paketteja helpottamaan suunnittelua, löydätte ne alta.

Meillä on etuoikeus tarjota yli 300 neliön tunnelmallisissa tiloissamme hoitoja koko seurueellenne. Olipa kyseessä työpaikan tyky-päivä, merkkipäivä, pikkujoulut tai perheen, suvun tai ystävysten tapaaminen, niin räätälöimme ryhmällenne mieluisan elämyksen ylellisten ja rentouttavien hoitojen merkeissä. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökuntamme pitää huolen siitä, että  lähdette meiltä rentoutuneina ja kevyemmällä askeleella!

Vinkki pandemia-ajan ryhmähoitoihin sivun alareunassa.

Kysy lisää ja tee varaus sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 841 4242.

Olette lämpimästi tervetulleita Spa Salonkiimme nauttimaan toistenne seurasta sekä hyvistä hoidoista!

Lämmintä Rentoutusta -paketti 1 h 40 min 188€/hlö

Hoitokokonaisuuteen kuuluu ihanan lämmittävä ja rentouttava Kuumakivi & Klassinen hieronta koko vartalolle, joka vie teidät upeaan rentoutuksen ulottuvuuteen kuumien kivien liukuessa ihollanne avaten lihaskireyksiä. Lisäksi tehdään joko Klassinen jalkahoito tai Klassinen kasvohoito, jokainen voi valita itselleen mieluisamman vaihtoehdon. Hoitopakettiin sisältyy lasilliset kuohuvaa jokaiselle sekä pientä naposteltavaa. Sopii erinomaisesti niin pikkujoulujen kuin tyky-päivien alkuun!

virkistyspäivät ja pikkujoulut helsingissä helposti rentouttava hieronta

Värikästä Virkistystä -paketti 90 min 99€/hlö

Tässä hoitopaketissa seurueen naiset pääsevät kaunistettavaksi joko pikakampaukseen tai pikameikkiin. Pikakampauksessa hiukset stailataan joko suoristamalla, kihartamalla tai kiinnittämällä kevyesti ylös. Pikameikin haluaville voidaan taas loihtia upea silmämeikki tai vaikka muotoilla kasvoja varjostamalla ja korostamalla! Heille tehdään lisäksi kauniin kestävät geelilakkaukset.

Seurueen miehiä puolestaan virkistetään kirkastavalla kasvohoidolla sekä miehiseen makuun sopivalla käsihoidolla.

Kaikki pääsevät nauttimaan myös rentouttavista pienestä niska-hartiaseudun hieronnoista samalla, kun heidän käsiään hellitään. Hoitokokonaisuuteen sisältyy myös lasilliset kuohuvaa ja pientä naposteltavaa. Laitettuina on mukava jatkaa pikkujouluja tai virkistyspäivää vaikkapa ravintolaan!

pikkujoulut ja tyky-päivät helsingissä

Enkelten Hyppysissä -paketti 30 min 56€/hlö

Rentouttava hieronta, jossa kaikki työstressi jää taakse, on täydellinen aloitus pikkujoulujen tai virkistyspäivien juhlintaan. Tässä paketissa pääsette rentoutumaan puolen tunnin hierontaan, johon saa valita mukaan ihanan lämmittävät kuumat kivet, jotka liukuvat iholla avaten lempeästi lihaskireyksiä, tai vaihtoehtoisesti aromaattiset öljyt, joiden rauhoittavat ja rentouttavat vaikutukset imeytyvät koko olemukseesi saaden sinut siirtymään arjesta juhlaan. Hoitopakettiin sisältyy lasilliset kuohuvaa.

pikkujoulut spa salongissa naiset juovat kuohuvaa

Pika Pika -paketti 20 min 46€/hlö

Tämä paketti on loistava vaihtoehto, mikäli teillä on aika kortilla! Jokainen saa valita itselleen sopivan pikahoidon joko kaunistukseen tai hemmotteluun. Valittavananne on joku seuraavista hoidoista: PikameikkiPikakampausPikamanikyyriPikakasvohoito tai Pikahieronta.

Pikameikki sisältää yhden alueen meikkauksen ja siihen tullaan meikkipohja muuten valmiina, halutun alueen meikkiä lukuunottamatta. Siinä voidaan tehdä esimerkiksi silmämeikki tai kasvojen varjostus ja korostus tai vaikka kulmien ja huulien ehostus! Pikakampaukseen kuuluu hiusten stailaus suoristamalla, kihartamalla tai kevyesti ylös nostamalla. Pikamanikyyriin kuuluu kynsinauhojen kevyt siistiminen, kynsien viilaus ja lakkaus haluamallanne juhlavalla sävyllä. Pikakasvohoidossa kasvot raikastetaan kuorinnalla ja naamiolla ja Pikahieronta tehdään toivomallenne alueelle.

Hoitopakettiin sisältyy lasilliset kuohuvaa. Osuva valinta pikkujouluihin tai tyky-päivien aloitukseksi, vaikka aika olisi kortilla tai budjetti pienempi.

Näin helposti suunnittelet ikimuistoiset pikkujoulut tai tyky-päivät:

  1. Mikä on juhlinnan ajankohta?
  2. Mitkä hoidot kiinnostavat (jalkahoidot, hieronnat, kasvohoidot, käsihoidot, kaunistushoidot)?
  3. Tuleeko kaikille samat hoidot vai eri hoitoja?
  4. Montako henkilöä osallistuu?
  5. Mikä on budjetti per/hlö?

Kysy lisää ja tee varaus sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 841 4242.

Ryhmäksi luemme kolmen henkilön seurueen ja siitä eteenpäin. Huomioittehan, että ryhmähoitovaraus on aina sitova ja se laskutetaan etukäteen. Mahdolliset muutokset on tehtävä viimeistään 10 päivää aikaisemmin. Hoitojemme hinnat ovat kiinteät, joten varsinaisia ryhmäalennuksia ei ole. Muistutamme, että vain hoidon myös itselleen tilanneet voivat olla seurueessa mukana. Pydämme sopimaan muun seurueen kanssa tapaamisen toisaalle odottelutilojen ruuhkautumisen välttämiseksi näin erityisaikana. Kiitos että huomioitte tämän!

Vinkki pandemia-ajan ryhmähoitoihin

Tämä on toiminut: työpaikkojen virkistys- ja pikkujouluhoidot voidaan sopia esimerkiksi työnantajan toimesta. Itse hoitoon tulo tapahtuu siten, että jokainen varaa itselleen sopivan rauhallisen ajankohdan hoitoon saapumiseen puhtaaseen rauhalliseen hoitolaamme, jossa hygieniataso on korkea, hoitajat terveitä ja suojautuneet asianmukaisesti! 

Tämä järjestely on ollut pidetty. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse [email protected]