Project Description

Xtreme Lashes -ripsienpidennykset

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsipidennysmerkki, laadukkainta ja turvallisinta vaihtoehtoa arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes vaatii ripsienpidennyksiä tekeviltä ripsiteknikoilta ja kosmetologeilta alan yksityiskohtaisimman sertifiointikoulutuksen, jotta tekijöiden ammattitaidosta voidaan olla varmoja.

Xtreme Lashes ripsienpidennykset asennetaan liimalla

Xtreme Lashes -ripsienpidennykset tuntuvat keveiltä ja näyttävät luonnollisilta – kuten omiltasi, mutta runsaammilta, pidemmiltä ja kauniimmilta. Valitsemme kanssasi luonnolliset tai näyttävät, ohuet, keskipaksut tai paksut pidennykset. Pituusvaihtoehtoja löytyy 5-17 mm väliltä. Mustan tai ruskean ripsikuidun lisäksi valittavana on erilaisia tehostevärejä sekä swarowski-kristallikoristeita. Luomme juuri sellaiset ripsipidennykset kuin sinä haluat ja kasvoillesi parhaiten sopii.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin pidennykset näyttävät luonnollisilta ja liikkuvat luonnollisella tavalla.

Ripsienpidennysten asennus kampissa

Asiantuntevan tekijän tekemät ja ohjeiden mukaan pidetyt ripsipidennykset pysyvät 1-2 kuukautta. Ripsihuoltoa suosittelemme keskimäärin 2-4 viikon välein, jolloin lisäämme pidennyksiä uusien kasvaneiden ripsiesi tyveen. Ripset uusiutuvat 2-3 kuukauden välein, joten viikoittain irtoaa ripsiäsi sekä vastaavasti viikottain kasvaa uusia omia ripsiäsi, joihin liitämme huoltokäynnillä pidennyksen.

Meiltä Glory for You Salongista voit hankkia myös laadukkaat kotihoitotuotteet ripsienpidennyksillesi!

Mikäli sinulla on muualla tehdyt Xtreme Lashes -ripsienpidennykset ja varaat meille huoltoajan, edellytämme, että varaat myös lisäpuhdistuksen.

 

Xtreme Lashes -ripsienpidennysten  hinnasto:

Uudet (max 2 h)   149,-
Huollot:  
max. 45min  Pikahuolto   65,-
max. 60 min ( noin 2 vkon väli) 75,-
max. 75 min (noin 3 vkon väli) 85,-
max. 90 min (noin 4 vkon väli) 95,-
max 120min, lähes kaikki irronneet 149,-
Ripsien poisto alk. 29,-
Lisäpuhdistus (max 10 min) 9,-
Ripsien kokeilu, kevyt tuuhennus (max 60min) 85,-

Katso myös muut: ripsienpidennykset

Xtreme Lashes®  ripsihuolto

Maailman suosituin ja laadukkain ripsienpidennys

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashes ripsienpidennykset ovat juuri tällaiset. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan!
Haluatko että aamurutiinisi helpottuvat ?

Glory for you Spa Salonki palvelee teitä Helsingin keskustassa Kampissa, Runeberginkatu 4. Vain 100 metriä Kampin metrolta Töölöön päin ja Mall of Tripla 5. hyvinvointikerros.