Project Description

Xtreme Lashes ripsienpidennys ja ripsihuolto

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsipidennysmerkki, laadukkainta ja turvallisinta vaihoehtoa arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes vaatii ripsipidennyksiä tekeviltä ripsiteknikoilta ja kosmetologeilta alan yksityiskohtaisimman certifiointikoulutuksen, jotta tekijöiden ammattitaidosta voidaan olla varmoja.

Xtreme Lashes ripsienpidennykset tuntuvat keveiltä ja näyttävät luonnollisilta – kuten omiltasi, mutta runsaammilta, pidemmiltä ja kauniimmilta. Valitsemme kanssasi luonnolliset tai näyttävät, ohuet, keskipaksut tai paksut pidennykset. Pituusvaihtoehtoja löytyy 5-17 mm väliltä. Mustan tai ruskean ripsikuidun lisäksi valittavana on erilaisia tehostevärejä sekä swarowski-kristallikoristeita. Luomme juuri sellaiset ripsipidennykset kuin sinä haluat ja kasvoillesi parhaiten sopii.

Xtreme Lashes ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin pidennykset näyttävät luonnollisilta ja liikkuvat luonnollisella tavalla.

Asiantuntevan tekijän tekemät ja ohjeiden mukaan pidetyt ripsipidennykset pysyvät 1-2 kuukautta. Ripsihuoltoa suosittelemme keskimäärin 2-4 viikon välein, jolloin lisäämme pidennyksiä uusien kasvaneiden ripsiesi tyveen. Ripset uusiutuvat 2-3 kuukauden välein, joten viikottain irtoaa ripsiäsi sekä vastaavasti viikottain kasvaa uusia omia ripsiäsi, joihin liiätmme huoltokäynnillä pidennyksen / tuuhennuksen.

Meiltä Glory for You Salongista voit hankkia myös laadukkaat kotihoitotuotteet ripsienpidennyksillesi!

Hinnasto:
Uudet (n. 2 h) 145,-
Huollot:
max. 2 viikkoa (n. 60 min) 65,-
max. 3 viikkoa (n. 75 min) 75,-
max. 4 viikkoa (n. 90 min) 85,-
Yli neljä viikkoa uusien ripsien hinnalla.
Xtreme Lashes volume -ripset
Uudet (n. 3 h) 220,-
Huollot:
max. 3 viikkoa (n 90 min) 100,-
max. 4 viikkoa (n 2 h) 115,-
Ripsienpidennysten poisto. 40,-

Katso myös muut: ripsienpidennykset

Xtreme Lashes® -ripsienpidennykset

Maailman suosituin ja laadukkain ripsienpidennys

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashes ripsienpidennykset ovat juuri tällaiset. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan!
Haluatko että aamurutiinisi helpottuvat ?

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

Kauneussalonkimme palvelee teitä Helsingin keskustassa Kampissa, Runeberginkatu 4. Vain 100 metriä Kampin metrolta Töölöön päin.