Järjestätkö virkistyspäivää, polttareita, syntymäpäiviä, pikkujouluja tai vaikkapa Baby Showereita?

Glory for You Spa Salonki on erikoistunut yksilö- ja parihoitojen lisäksi palvelemaan ryhmiä Helsingin Kampissa. Triplan ja Hakaniemen salongeissa onnistuu parihoidot. Kampin salonki tarjoaa hoitoja yli 300 m2 tunnelmallisissa tiloissa isommallekin seurueelle. Olipa kyseessä työpaikan virkistäytymispäivä, pikkujoulu, merkkipäivä, polttarit, baby showerit, perheen, suvun tai vain ystävysten tapaaminen, niin seurueellenne räätälöidään mieleistä elämyksellistä aikaa.  Ystävällinen, palvelualtis ja koulutettu henkilökuntamme pitää huolen, että vierailu Spa Salongissa sujuu hyvin.

Näin helposti suunnittelet onnistuneen ryhmähoidon:

  1. Unelma-ajankohtanne?
  2. Mitkä hoidot kiinnostavat (jalkahoidot, hieronnat, kasvohoidot, käsihoidot tai näitä yhdistelevät pakettihoidot)?
  3. Tuleeko kaikille samat hoidot vai eri hoitoja?
  4. Montako henkilöä osallistuu?
  5. Mikä on budjettinne per henkilö?

Ryhmäksi luetaan kolme henkilöä ja sitä suuremmat seurueet jopa kymmeniin henkilöihin. Hoitojen hinnat ovat kiinteät, joten varsinaisia ryhmäalennuksia ei ole. Palvelut sopivat loistavasti virkistäytymispäivän viettoon tai takaavat mukavan aloituksen pikkujouluihin rentoutumisen ja kaunistautumisen merkeissä. Ryhmähoidoissa ryhmän jäsenet voivat itse valita  hoitonsa yli 40 palvelun valikoimasta, tai voitte valita valmiiksi suunnitelluista kokonaisuuksista. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee myös mielellään parhaan kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Ryhmähoidoissa pääsee nauttimaan hyvässä seurassa hyvistä hoidoista!

Samassa seurueessa voi olla niin miehiä kuin naisiakin. Joissakin hoitopaketeissa seurueen naiset pääsevät kaunistettavaksi joko pikakampaukseen tai pikameikkiin. Pikakampauksessa hiukset stailataan joko suoristamalla, kihartamalla tai kiinnittämällä kevyesti ylös. Pikameikin haluaville voidaan taas loihtia upea silmämeikki tai vaikka muotoilla kasvoja varjostamalla ja korostamalla! Minimanikyyri on myös klassinen suosikki.  Seurueen miehiä puolestaan virkistetään kirkastavalla kasvohoidolla sekä miehiseen makuun sopivalla käsihoidolla. Haluttaessa joissakin paketeissa kaikki pääsevät nauttimaan myös rentouttavista niska-hartiaseudun hieronnoista samalla, kun heidän käsiään hellitään. Hoitokokonaisuuteen on luotu hyvinkin erilaisia paketteja.

Muistutamme, että vain hoidon myös itselleen tilanneet voivat olla seurueessa mukana. Pyydämme sopimaan muun seurueen kanssa tapaamisen toisaalle odottelutilojen ruuhkautumisen välttämiseksi, kiitos että huomioitte tämän!

 

hoito ryhmälle

Joskus hoitokokonaisuuteen saattaa kuulua ihanan lämmittävä ja rentouttava kuumakivi & klassinen hieronta kokovartalolle, joka vie koko ryhmän upeaan rentoutuksen ulottuvuuteen kuumien kivien liukuessa iholla avaten lihaskireyksiä. Lisäksi tai vaihtoehtoisesti voidaan tehdä klassista jalkahoitoa tai kasvohoitoa, joista jokainen voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon.

Eteeriset öljyt, joiden rauhoittavat ja rentouttavat vaikutukset imeytyvät koko olemukseen saaden hoidettavan henkilön siirtymään arjesta juhlaan. Varsinaisia vartalolle suunnattuja hoitoja kuorintojen ja vartalojogurttien maailmassa voi myös harkita, jos loppuiltaan ei ole tarkoitus suunnitella kuin lepoa kotioloissa.

Olemassa on myös pika pika-paketti joka on loistava vaihtoehto, mikäli aika on kortilla! Jokainen saa valita itselleen sopivan pikahoidon joko kaunistukseen tai hemmotteluun. Pikamanikyyriin kuuluu kynsinauhojen kevyt siistiminen, kynsien viilaus ja lakkaus halutulla juhlavalla sävyllä. Mikäli lakkaus ei kiinnosta, niin käsien kuorinta on jättää ihon silkkiseksi pikakäsihoidon jälkeen. Pikakasvohoidossa kasvot raikastetaan kuorinnalla ja naamiolla ja pikahieronta tehdään toivotulle alueelle, usein jaloille tai hartioille.

Polttariseurueet voivat käyttää yhtenä päivän kohokohtana pikanttia hoitolakäyntiä. Myös miehen polttareihin on suunniteltu useita paketteja, kuten Mestarin Askel- paketti!

 

pikkujoulu naisille

Suuren suosion ovat saavuttaneet myös odottaville äideille tarkoitetut hoitopaketit ja pyöreitä vuosia täyttävän yllätyshoitopaketit. Yleiseksi muodostunut käytäntö tuoda syntymäpäiväsankari juhlapäivänä hoitoon joko yksin tai koko seurueen kanssa on ikimuistoisen jäljen jättävä elämys saajalleen. Elämyslahjat ovat yleistyneet ja ovat pidetty lahja joka ei jätä ketään kylmäksi!

Ryhmävarauksia voi tiedustella sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 841 4242

Pikkujouluihin ja Virkistyspäiville sopiviin paketteihin pääset tutustumaan täältä.

Polttaripaketteihimme pääset tutustumaan täältä.

Baby Showeriin suunniteltuja paketteja täällä ja merkkipäivien pitämiseen täällä.