Tarjontamme pikkujoulu- tai virkistäytymispäivään

Glory for You Spa Salonki on erikoistunut palvelemaan myös ryhmiä  Helsingin Kampissa. Meillä on etuoikeus tarjota yli 300 neliön  tunnelmallisissa tiloissamme hoitoja koko seurueellenne. Olipa kyseessä työpaikan virkistäytymispäivä, merkkipäivä, pikkujoulu, polttarit, perheen, suvun, ystävysten tapaaminen niin räätälöimme ryhmällenne mieluisan elämyksen ylellisten rentouttavien hoitojen merkeissä. Ystävällinen henkilökuntamme pitää teistä huolen.

Kun aloitat ryhmällenne kokonaisuuden suunnittelua, on meille tärkeä tietää:

  1. Unelma-ajankohtanne ja muutama vaihtoehto?
  2. Minkälaisia hoitoja haluatte ja valitsetteko kaikki saman hoidon vai?
  3. Montako henkilöä osallistuu?
  4. Minkälainen budjetti teillä on per/hlö?

Ryhmäksi luemme kolmen henkilön seurueen ja siitä eteenpäin. Huomioittehan, että ryhmähoitovaraus on aina sitova ja se laskutetaan etukäteen.  Mahdolliset muutokset on tehtävä viimeistään 10 päivää aikaisemmin. Hoitojemme hinnat ovat kiinteät, joten varsinaisia ryhmäalennuksia ei ole.

Ryhmävaraukset tehdään aina sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 841 4242.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleet nauttimaan toistenne seurasta sekä hyvistä hoidoista!

 

Meiltä saa mukavan aloituksen pikkujouluihin rentoutumisen ja kaunistautumisen merkeissä, olemme räätälöineet tähän valmiiksi sopivia paketteja.

Pikkujoulupakettimme:

Pikkujoulu

 

Rauhallista Juhlaa -pikkujoulupaketti 1 h 40 min 159€/hlö

Hoitokokonaisuuteen kuuluu ihanan lämmittävä ja rentouttava Kuumakivi & Klassinen hieronta kokovartalolle, joka vie teidät upeaan rentoutuksen ulottuvuuteen kuumien kivien liukuessa ihollasi avaten lihaskireyksiä. Lisäksi tehdään joko Klassinen jalkahoito tai Klassinen kasvohoito, jokainen voi valita itselleen mieluisamman vaihtoehdon. Hoitopakettiin sisältyy lasilliset kuohuvaa jokaiselle sekä pientä naposteltavaa.

 

hoito ryhmälle

 

Tähtien Kimallusta -pikkujoulupaketti 90 min 99€/hlö

Tässä hoitopaketissa seurueen naiset pääsevät kaunistettavaksi joko pikakampaukseen tai pikameikkiin. Pikakampauksessa hiukset stailataan joko suoristamalla, kihartamalla tai kiinnittämällä kevyesti ylös. Pikameikin haluaville voidaan taas loihtia upea silmämeikki tai vaikka muotoilla kasvoja varjostamalla ja korostamalla! Heille tehdään lisäksi kauniin kestävät geelilakkaukset.  Seurueen miehiä puolestaan virkistetään kirkastavalla kasvohoidolla sekä miehiseen makuun sopivalla käsihoidolla. Kaikki pääsevät nauttimaan myös rentouttavista niska-hartiaseudun hieronnoista samalla, kun heidän käsiään hellitään. Hoitokokonaisuuteen sisältyy myös lasilliset kuohuvaa ja pientä naposteltavaa.

 

pikkujoulu juhla

 

Enkelten Hyppysissä -pikkujoulupaketti 30 min 50€/hlö

Tässä paketissa pääsee rentoutumaan puolen tunnin hierontaan, johon saa valita mukaan ihanan lämmittävät kuumat kivet, jotka liukuvat iholla avaten lempeästi lihaskireyksiä tai vaihtoehtoisesti aromaattiset öljyt, joiden rauhoittavat ja rentouttavat vaikutukset imeytyvät koko olemukseesi saaden sinut siirtymään arjesta juhlaan. Hoitopakettiin sisältyy lasilliset kuohuvaa.

 

pikkujoulu naisille

 

Pika Pika -pikkujoulupaketti 20 min 40€/hlö

Tämä paketti on loistava vaihtoehto, mikäli teillä on aika kortilla! Jokainen saa valita itselleen sopivan pikahoidon joko kaunistukseen tai hemmotteluun. Valittavananne on joku seuraavista hoidoista: Pikameikki, Pikakampaus, Pikamanikyyri, Pikakasvohoito tai Pikahieronta. Pikameikki sisältää yhden alueen meikkauksen ja siihen tullaan meikkipohja muuten valmiina, halutun alueen meikkiä lukuunottamatta. Siinä voidaan tehdä esimerkiksi silmämeikki tai kasvojen varjostus ja korostus tai vaikka kulmien ja huulien ehostus! Pikakampaukseen kuuluu hiusten stailaus suoristamalla, kihartamalla tai kevyesti ylös nostamalla. Pikamanikyyriin kuuluu kynsinauhojen kevyt siistiminen, kynsien viilaus ja lakkaus haluamallanne juhlavalla sävyllä. Pikakasvohoidossa kasvot raikastetaan kuorinnalla ja naamiolla ja Pikahieronta tehdään toivomallenne alueelle. Hoitopakettiin sisältyy lasilliset kuohuvaa.

Muut ryhmähoitopaketit

Polttari- ja hääpaketteihimme pääset tutustumaan <tästä>

Baby Shower -paketit löydät <täältä>

Merkkipäivien viettoon löydät esimerkkejä <täältä>