Tammikuu on uusien alkujen aikaa!

 

Tammikuu on uusien alkujen aikaa! Nyt on erinomainen hetki panostaa omaan hyvinvointiin, aloittaa uusia liikuntaharrastuksia ja huolehtia itsestään paremmin. Me Glory for You Spa Salongissa haluamme tukea tätä matkaa hoitoeduillamme!

 

 PSST! Varaa palvelut Vanhojentansseihin täältä!

 

Tammikuun VIP-Etuhoidot:

 

Zoner-kasvohoito 60min

Tehokas kolmivaiheinen kasvohoito kiinteyttää ja vahvistaa ihoa ja tehostaa ihon omaa uudistumiskykyä hidastaen näin ikääntymisen näkymistä ihossa. Sisältää ihoa tasoittavan infrapunahoidon, kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon sekä tehohoitavan mesoterapian. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuoremmallekin iholle.

129,- (140,-) ja 3 x sarjahoito 387,- (420,-)

 

 

Zoner-vartalohoidot

Zoner-vartalohoidolla päästään tehokkaasti kiinteyttämään vartalon veltostuneita ongelma-alueita ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä myös vartalon iholla.

Olkavarsien allit  40 min 49,- (60,-)  ja 3 x sarjahoito 147,- (180,-)

Vatsan seutu 45 min 79,- (90,-) ja 3 x sarjahoito 237,- (270,-)

Reidet ja pakarat 60 min 119,- (130,-) ja 3 x sarjahoito 357,- (390,-)

 

LISÄKSI TUTUSTUMISETUNA:

 

UUTUUS! Dermalogica Pro Power Peel -kasvohoito 30 min

Vielä tammikuun ajan tutustumishintaan äärimmäisen tehokas kemiallinen kuorinta, joka on täysin yksilöllistetty ihosi tarpeisiin. Sisältää kotihoitopakkauksen.

89,- (104,-)

 

HURJA TAMMIALE!

Halusimme tänä vuonna antaa asiakkaillemme erityisen  mahdollisuuden hankkia edullisesti lahja itsellesi tai läheisille tai molemmille. Siksi tarjoamme tammikuussa:

Kaikki Verkkokaupan lahjakortit -25 %

Koskee normaalihintaisia hoitoja, ei voi yhdistää sarjahoitoihin. Ei ostorajoitetta. Lahjakortit voimassa 10kk.

Lahjakortti-Verkkokauppaan pääset tästä!

Lisäksi tyhjennämme tuotevarastojamme koko tammikuun ajan. Aletuotteissa mm. Castelbel Porto huonetuoksutuotteita, ProNails-kynsilakkoja, Health&Beauty Dead Sea Minerals tuotteita, Mineraalikasvonaamioita, meikinpoistoliinoja…

Kaikki aletuotteet joko -30% tai -40%

 

Tervetuloa hoitoihin ja ostoksille!