Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Edullisia opiskelijahoitoja saatavilla nyt!

Hyödynnä ihanien opiskelijoidemme hoitopalveluita, niin autat heitä kehittymään upeiksi kosmetologeiksi! Tarjolla laajasti niin hierontaa, kasvohoitoa, jalkahoitoa kuin manikyyrejäkin.

 

 

Hyödynnä syyskuun hoitoetumme:

 

 

Henkilökohtainen Meikkiopastus (90 min)

Kaipaisitko lisää vinkkejä meikkaamiseen ja haluaisit uudistaa tyyliäsi? Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa kanssasi käydään läpi koko kasvojen meikki ja keskitytään juuri niihin osa-alueisiin, jotka ovat sinusta haasteellisia. Sinua opastetaan meikkaamaan puolet meikistä itse, jotta osaat myös jatkossa tehdä meikin itse paremmin. Meikkiopastuksen jälkeen osaat korostaa parhaita puoliasi meikin avulla ja tunnet olosi itsevarmemmaksi!

60,- (78,-)

 

 

 

Zoner Anti Aging-kasvohoito 

Kun kaipaat kasvohoitoa, jonka tuloksia et voi olla huomaamatta! Kiinteyttää ja madaltaa juonteita tehokkaasti kolmivaiheisen teknologian avulla! Radiofrekvenssi liftaa ihoa, Infrapuna parantaa ihonsävyä ja Mesoporaatiolla imeytetään aktiiviaineita tehokkaasti syvemmälle ihoon.

124 ,- (140,-)

 

 

Bambuhieronta (90 min)

Koe elämyksellinen, rentouttava ja lihaksia tehokkaasti avaava Bambuhieronta!. Siinä bambukeppejä liikutetaan keholla ja kasvoilla erityisillä käsien liikkeillä, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Tunnin hieronnassa käydään läpi koko vartalo molemmilta puolilta, jonka jälkeen olo on varmasti rentoutuneempi.

78,- (84,-)

 

 

 

Syyskuun Tuote-edut

 

Kaikki meikit ja siveltimet -15 %

Täydennä meikkipussiasi laadukkailla Make Up Storen meikeillä sekä siveltimillä!

 

Dead Sea Minerals Multi-Vitamin Treatment Anti-Crack Jalkavoide

Tämä kuolleen meren mineraaleja ja ihoa helliviä vitamiineja sisältävä jalkavoide pehmentää kovettumia ja antaa tehokkaan avun jopa halkeileville kantapäille! Virkistää helteessä uupuuneita ja väsyneitä jalkoja ihanasti ja voidaan käyttää hoitamaan myös säärien kuivaa ihoa. Pitää myös tulehdukset loitolla antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta!

18,- (25,-)

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

Glory for You Salonki

Runeberginkatu 4b (liike) Helsinki
[email protected]
045 841 4242
nettiajanvarauksemme palvelee 24/7