Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

Edullisia opiskelijahoitoja saatavilla nyt!

Hyödynnä ihanien opiskelijoidemme hoitopalveluita, niin autat heitä kehittymään upeiksi kosmetologeiksi! Tarjolla laajasti hoitoja: mm. hierontaa, jalkahoitoa, manikyyrejä, geelilakkausta, sokerointeja sekä kasvohoitoa timanttihionnalla ja ultraäänelläkin.

 

Marraskuussa autamme sinua valmistautumaan juhlakauteen!

Laskeudumme talveen pikkuhiljaa, joka tuo iholle uusia haasteita. Marraskuussa eletään myös vilkkainta pikkujouluaikaa ja joulujuhlankin suunnittelua on hyvä aloitella, Isänpäivästä puhumattakaan. Glory for You Spa Salongissa haluamme tehdä valmistelustasi helppoa ja vaivatonta! Valmistaudu juhlakauteen meidän ihanilla valmiilla pikkujoulupaketeilla. Jotta tänä vuonna kaikki ei jäisi viime hetkeen, tilaa jo nyt kaikkein mieleisimmät ja henkilökohtaisimmat lahjat lahjakortti-verkkokaupastamme!

Valmiiksi räätälöidyt pikkujoulupakettimme ystävyksille ja yrityksille löydät täältä!

Lahjakorttiverkkokaupaan pääset tästä!

 

 

Marraskuun VIP-Asiakkuusetumme:

 

Hydra Facial Special -kasvohoito (30 min) 

HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti sekä minimoidaan ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Special -hoitoon kuuluu tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille sekä 15% tai 30% GlySal™ -happokuorinta.

149,- (159,-)

 

Persikkaparafiiniöljy -käsihoito (60 min)

Tämä hoito on pelastus kylmän ilman kuivattamille käsille! Hoitoon kuuluu perusmanikyyri, kuorinta, käsien hieronta ja kuuma persikkaparafiiniöljynaamio. Ei sisällä lakkausta. Geelilakkaus voidaan tehdä hoidon yhteydessä lisähintaan 29,-

59,- (72,-)

 

Kuninkaan Ruhtinaallinen Hoitopäivä (3h 30min)

Tämä on Kuninkaan palautumispäivä, jossa hänet hoidetaan ruhtinaallisesti päästä varpaisiin ja hän nousee jälleen uudessa voimassa! Aromaattisilla puhtailla luonnon öljyillä ja kuumilla kivillä hierotaan kokovartalo, hänen jalkansa puhdistuu ja pehmiää perusteellisessa jalkahoidossa ja hänen kasvonsa hoidetaan suurella ammattitaidolla hyödyntäen Timanttihiontaa ja 24-karaatin Kultakollageeninaamiota. Kokonaisuuteen sisältyy vielä päänhieronta, käsien kuorinta puhtaalla luonnon hienojakoisella suolalla, kynsien viilaus ja puleeraus sekä kynsinauhojen hoito.

Erinomainen lahja isälle!

265,- (320,-)

 

Hanki ikimuistoinen lahja Isänpäiväksi 11.11!

 

Kuninkaan hoitopaketti (2h) 165,-

Tässä hoidossa Kuninkaalle tehdään rentouttava hieronta selälle sekä niska-hartiaseudulle, jotta arjen kireydet jäävät taakse. Hänen jalkansa pehmennetään perinteisellä jalkahoidolla, jotta Kuninkaan on kevyempi askeltaa. Lisäksi hänen hipiänsä freesataan kirkastavalla pikakasvohoidolla.

 

Soturin taisteluhuuto -hoitopaketti (1h 40min) 152,-

Tässä hoidossa Soturi elvytetään päästä varpaisiin. Hän vaipuu kokeneiden hoitajien käsittelyssä syvään lepoon ja rauhaan. Soturin verenkierto, lymfakierto ja elintoiminnot uudistuvat kuin kotkalla ja hän nousee saavuttaen yhä suurempia voittoja! Hänen sydämensä elpyy ja hän muistaa jälleen arvokkaat asiat elämässään, joiden tähden hän on valmis taistelemaan! Hoitoon sisältyy puhtaalla Piparminttuöljyllä ja kuumilla kivillä tehtävä klassinen hieronta koko vartalolle ja soturin karkealle päänahalle, sekä Perinteinen jalkahoito.

 

Soturin hoitopaketti (75 min) 132,-

Hoitokokonaisuudessa Soturi rentoutetaan niska-hartiaseudun ja pään hieronnalla. Hänen hipiänsä kirkastetaan kasvohoidolla ja puhdistetaan tarvittaessa ultraäänilaitteella.

 

Soturin jalkahoito (80 min) 108,-

Soturin jalkahoito on suunniteltu erityisesti miehille ja nuorukaisille, joiden jalat ovat kovilla ja tarvitsevat erityistä hoitoa. Hoito sisältää virkistävän ja ravitsevan jalkakylvyn sekä kovettumien poiston ja jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimistä unohtamatta. Hoidon viimeistelee elvyttävä ja ihoa pehmentävä kuorinta, mahtava luonnonöljy-savi-naamio sekä pidennetty hieronta jaloille ja säärille.

 

Täydellinen jalkahoito (60 min) 79,-

Täydellinen jalkahoitomme sisältää virkistävän ja ravitsevan jalkakylvyn sekä kovettumien poiston ja jalkapohjien hionnan. Lisäksi hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä kevyen rentouttavan hieronnan hoitovoiteella.

 

Soturin käsihoito (60 min) 79,-

Tässä Soturin karkeat kädet hoidetaan kuntoon. Hoitoon kuuluu perusmanikyyri, kynsien kiillotus, ihoa ja kyynärpäitä pehmittävä kuorinta, käsien hieronta ja naamiointi, jonka vaikutusaikana Soturi ottaa n. 15 min nokoset ja saa ansaitsemansa rentouttavan päähieronnan.

 

Soturin pieni lepohetki (40 min) 49,-

Mahtava pieni lepohetki, jossa pääsee rentoutumaan pää-, niska- hartiaseudun- käsien ja jalkojen hieronnan merkeissä.

 

 

 

Marraskuun Tuote-edut

Marraskuussa iho joutuu koville, kun ilmat kylmenevät ja sisälämmitykset voimistuvat. Ihon kuivuuteen saat tehokkaasti apua kuorinnan ja kosteuttavan naamion yhdistelmällä.

 

Dermalogica Daily Microfoliant

Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymijauhe, joka mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja tekee ihon huomattavan kirkkaaksi ja pehmeäksi. Tuotteen jälkeen kosteutta saadaan paremmin imeytettyä ihoon.

67,- (75,-)

 

Dermalogica Skin Hydrating Masque

Öljytön geelinaamio, joka kosteuttaa ja virkistää sekä palauttaa ihon joustavuuden. Rauhoittavat kasviuutteet ja antioksidanttiset vitamiinit palauttavat ilmanvaihteluista stressaantuneen ihon kosteustasapainon.

57,- (65,-)

 

Erä Magneettiripsiä 20,-/kpl

Säväytä pikkujouluissa upeilla magneettiripsillä, jotka pysyvät paikallaan koko juhlan ajan! Ei liimaa. joten ei myöskään siitä aiheutuvaa silmien ärtymistä. Sopii erinomaisesti vuotaville silmille ja ripsiliima-allergioista kärsiville!

 

 

Olet sydämellisesti tervetullut!

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

Glory for You Salonki

Runeberginkatu 4b (liike) Helsinki
[email protected]
045 841 4242
nettiajanvarauksemme palvelee 24/7