VALOISA KEVÄTTALVI!

Elämme ihanaa kevättalven aikaa, jolloin aurinko alkaa enemmän pilkahtelemaan ja päivät pitenevät koko ajan enemmän ja enemmän. Se on myös aikaa, jolloin ihonhoitoon ja suojaamiseen tulee kiinnittää erityishuomioita. Pakkaset ovat jättäneet jälkensä, joka näkyy erityisesti käsien ja kasvojen iholla. Auringon heijastuessa lumipeitteestä, on erityisen tärkeää saada iholle hellää hoitoa ja ravintorikkaita tuotteita. Suosittelemmekin Kauden Kruunujamme kevättalveen juuri näiden huolenaiheiden helpottamiseksi!

 

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

Kauden Kruunut:

(Edut voimassa 31.3. asti)

 

UUTUUS! Dermalogica Pro Skin 60 -kasvohoito 

Kokonaisvaltainen hoito sisältäen kaksoissyväpuhdistuksen, tehokuorinnan sekä syvähoidon tehokkailla tuloksia tuovilla aktiiviaineilla. Hoitoon sisältyy myös silmänympärysihonhoito ja huulet! Hoidon aikana pääset laskeutumaan myös lepoon ja aistisi nauttivat eteerisestä tuoksumaailmasta. Kasvojen ja decolteen kosketusterapia avaa sielusi syvimpiä sopukoita vapauttaen mielihyvänhormoneja. Pro Skin- mikä voisi olla enää parempaa!

108,-

Kasvohoitoon voit valita lisäpalveluna selänhieronnan 29,-

Saatavana myös Pro Skin 30 -kasvohoito 59,-

 

Kauneusuni Kasvohoito 80min

Rentoudu ihanan levollisella kasvohoidolla, jossa talven kuivattama ihosi kuoritaan tehokkaasti ja sen jälkeen hellitään tehokkailla hoitotuotteilla. Hoidossa koko olemuksesi lämmitetään ja rentoutetaan pitkäkestoisella kasvohieronnalla kuumien kivien kanssa.

89,- (105,-)

 

Persikkaparafiiniöljyhoidot käsille

Pakkasten kuivattamien käsien pelastaja, joka kosteuttaa ja pehmittää käsiä ja kynsiä uskomattoman tehokkaasti. Hoidoissa ravintorikkaan kuorinnan jäljiltä kädet hemmotellaan lämpimällä persikkaparafiiniöljynaamiolla, jonka jälkeen voit sanoa hyvästit kivuliaan kuiville käsille!

Hoitojen yhteydessä saat mineraalirikkaan Health & Beauty Dead Sea Minerals Multi-Vitamin –käsivoiteen (100ml) lahjaksi, jolloin kätesi säilyvät pehmeinä pitkään hoidon jälkeenkin. Asiakkaidemme suosikkivoide suojaa ihoasi pakkaselta sekä pesuaineiden haittavaikutuksilta ja pitää kätesi elinvoimaisempina!

 

Persikkaparafiiniöljy-Käsihoito 60 min 72,-

+ KÄSIVOIDELAHJA!

Sis. Perusmanikyyri (ilman lakkausta), kuorinta, käsien hieronta ja persikkaparafiiniöljynaamio.

 

Käsien kuorinta + Persikkaparafiiniöljynaamio 20 min 34,-

+ KÄSIVOIDELAHJA!

 

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

 

Kauden tuote-edut:

Kaikki Hydra Facial tuotteet -20 %

Hydra Facial tuotteilla saat tuloksellista ihonhoitoa kasvoillesi kotona. Sarjasta löytyy täsmätuotteet niin kuivalle kuin rasvaisellekin iholle. Poikkea Salongille, niin kosmetologimme opastavat sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

 

 

Tervetuloa Salonkimme lämpöön ja rauhaan!