UUSIEN ALKUJEN SYKSY!

 

Kaunis ruska-ajan väriloisto on pian täällä ja iltojen pimetessä saamme jälleen nauttia kynttilänvalossa tunnelmoinnista. Syksy on ihanaa uusien alkujen aikaa ja monet kaipaavatkin uusia asioita ja harrastuksia elämäänsä.  Arjen keskellä on tärkeää ottaa itselleen myös pieni pala rauhaa, jotta jaksaisi paremmin. Syksykauden Kruunuissamme tarjoamme teille palan rauhaa uudistuksen, rentoutuksen sekä kaunistuksen merkeissä.

 

 

Syksykauden Kruunut:

Voimassa 1.9.-31.10.

 

Hydra Facial Kasvohoidot alk. 102,-

HydraFacial –kasvohoidoissa hyödynnetään markkinoiden kehittyneintä ihonhoitoteknologiaa, jossa on saatu näkyviä tuloksia erityisesti epäpuhtauksien, juonteiden sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Jokaisessa Hydra Facial –kasvohoidossa ihosi puhdistetaan, kuoritaan ja ihohuokosesi tyhjennetään musta- ja valkopäistä täysin kivuttomasti. Sitten ihoosi syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita jättäen ihollesi hyvää oloa hehkuvan kuulauden!

Tätä perushoitoa muunnellaan eri vahvuisilla happokuorinnoilla sekä erikoishoitopäillä erilaisten tulosten aikaansaamiseksi.

Tutustu Hydra Facial-kasvohoitoihin tarkemmin täällä!

 

Timanttihionta kasvohoito 89,- (110,-)

Tuntuuko ihosi väsähtäneeltä ja elottomalta? Timanttihionnalla ihollesi saadaan eloa ja kirkastusta ja se sopii kaikille ihotyypeille! Hoito  tasoittaa ihoa, aktivoi ihon uusiutumista ja edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Hoitoon kuuluu entsymaattinen kuorinta, timanttihionta, ampulli, naamio, hoitovoide ja lopuksi hellittelevä kasvo- hartia- ja decoltehieronta.

 

 

Kahden kasvohoitotuotteen ostajalle

Dermalogican heleyttävä tehotuotesetti

KAUPAN PÄÄLLE!

(Arvo 37€, etu voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää)

 

Tuotesetti sisältää:

Rapid Reveal Peel 3ml

Multi-Vitamin Power Recovery Masque 10ml

BioLumin-C Serum 3ml

Prisma Protect SPF30 7ml

 

 

 

Elämyksellinen Bambuhieronta yksin tai kaksin!

Bambuhieronta on rentouttavaa, rauhoittavaa ja nestekiertoa aktivoivaa eksoottista hierontaa. Hieronta tehdään bambuöljyllä ja bambukepeillä, joita liikutetaan keholla ja kasvoilla erityisillä käsien liikkeillä, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Sillä saadaan tehokkaasti työstä jumiutuneita lihaksia avattua!

Bambuhieronta 30 min 44,-/hlö

Bambuhieronta 60 min 74,-/hlö (84,-/hlö)

 

 

Kuningattaren kauneushetki 40 min 66,-/hlö

Onko aikasi kortilla? Tässä hoitopaketissa saat pikaista kaunistusta niin käsille, varpaille kuin kasvoillekin. Sinulle tehdään puhdistuskuorinta ja hyaluronihapponaamio, minimanikyyri ja varpaankynsien siistiminen ja lakkaus. Houkuttele ystäväsi mukaan, niin saatte hoitopaketin etuhintaan!

kahdelle 49,-/hlö

 

 

Glory for You Hemmottelupaketti 1,5 h 149,- (169,-)

Kaipaisitko syvärentoutusta arjen keskelle? Anna meidän hemmotella sinua rentouttavalla Kuumakivi & Klassisella hieronnalla sekä ihosi mukaisesti valittavalla kasvohoidolla puhdistamaan, elvyttämään tai kosteuttamaan kasvojesi ihoa. Kasvohoidonkin kruunaa hemmotteleva hieronta kuumien kivien kanssa niin halutessasi.

 

 

Klassiset Geelirakennekynnet aikuiseen makuun alk. 115,-

Pureskeletkö kynsiäsi tai ovatko kyntesi ohuet ja liuskottuvat? Haluaisitko, että kätesi näyttäisivät huolitelluilta päivittäin? Geelirakennekynsillämme saat kätesi kauniiksi ihanilla syksyisillä sävyillä tai vaikka klassisella ranskalaisella lakkauksella!

Huolto alk. 89,-

Tutustu tarkemmin täällä!

 

 

Kestovärjäyksillä huoliteltu ilme!

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksillä saa huoliteltua ilmeen hetkessä freesimmäksi. Kauniisti värjätyt ja muotoillut kulmakarvat tuovat kasvoille ryhtiä ja ripsien kestoväri tuo silmät luonnollisesti esiin. Säästä aikaasi arkiaamuna, kun näytät huolitellulta ilman meikkiä!

Ripset ja kulmat + muotoilu 36,-

Ripset tai kulmat 25,-

 

 

 

PSST! Talven aikana tulossa upeita rentouttavia vartalohoitoja… Pysyhän kuulolla!

 

 

 

Tuotekruunumme syksyyn:

Syksyllä haluamme ottaa katseen erityisesti vartalon iholle ja helliä sen pehmeäksi ihanilla hoitotuotteilla.

 

 

Kedman Body Butter & Body Scrub tuotesetti 99,- (118,-)

Ylelliset kuolleen meren vartalonhoitotuotteet hoitavat ihosi silkinsileäksi. Näillä tuotteilla voit hemmotella itseäsi upealla Spa-hetkellä oman kotisi rauhassa!

 

Sweet Body kehosuola 11,90

Luonnollinen hienojakoinen suola ihon syväpuhdistukseen ja hoitoon pitäen ihosi pH:n terveenä. Sopii monipuolisesti käytettäväksi myös hiuspohjan hoitoon, kylpyveteen, jalkojen kuorintaan sekä hauteisiin. Erinomainen ja helppo hoitokeino akneiholle!

 

Sweet Body vartalokuorinta 25,-

Ihastuttava greipintuoksuinen vartalokuorinta vie mukanaan kuolleen ihosolukon tehden ihostasi samalla silkinpehmeän hoitavien öljyjen ansiosta. Erinomainen tuote myös sokeroinnin jälkeen käytettäväksi 1-2 krt viikossa ehkäisemään sisäänkasvavia karvoja.

 

Muistathan myös!

Monipuoliset ryhmäpakettimme niin pienille kuin isoillekin seurueille!

 

Sydämellisesti tervetuloa Salonkiimme!