Glory for You Spa Salonki Syntymäpäivät

&

Mall of Triplan hoitolan ajavaiset!

Glory for You Spa juhlii 6-vuotis taivaltaan lokakuusta lähtien tarjoten teille hoitoja juhlahinnoin! Lisäksi Glory for You Spa avaa ovensa myös Pasilan Triplassa 17.10. alkaen uuden toimipisteen voimin. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan!

Mall of Tripla Glory for you Salonki

Mall of Triplan Avajaisetuna:

Uusille Glory for You Spa Salongin asiakkaille

kaikista hoidoista -20 %

(etu voimassa 16.11. saakka, koskee normaalihintaisia hoitoja Triplan toimipisteessä sellaisille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin myöskään Kampin salongissa käyneet. Etua ei voi hyödyntää, jos maksuvälineenä on lahjakortti.)

 

Tästä Triplan nettiajanvaraukseen!

Tästä Mall of Tripla Glory for you Spa Salonki esittelysivulle

 

 

Syntymäpäiväedut:

(voimassa 16.11. saakka, ei koske lahjakorttihoitoja)

 

KAIKKI KUNINKAALLISET HOIDOT

-15 %

 

KAIKKI KUNINKAALLISET PARIHOIDOT

-20 %

 

Suosittuja Kuninkaallisia hoitojamme:

Tule yksin näihin hoitoihin niin saat 15 % alennuksen tai sitten kaksin niin saatte molemmat 20 % alennuksen!

 

Kuninkaallinen jalkahoito norm. 118,-

Hoito sisältää virkistävän ravitsevan jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, jalkapohjien hionnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon. Jalkahoidon kruunaa virkistävä ja ihoa pehmentävä suolakuorinta, ihoa hoitava valkosavinaamio Suomalaisesta savesta sekä hieronta jaloille ja säärille. Hoidon kesto 90 min.

 

Kuninkaan tyttären lepo hoitopaketti norm. 159,-

Tässä hoitopaketissa pääsee uudistumaan arjen haasteiden keskellä. Hoidossa vaipuu kokeneiden hoitajien käsittelyssä syvään lepoon ja rauhaan. Hoito vapauttaa hänet suorittamisen taakasta ja antaa uuden mahdollisuuden aloittaa ilosta ja levosta käsin. Hoito sisältää luonnonpuhtaalla öljyllä ja kuumilla kivillä tehtävän hieronnan sekä klassisen jalkahoidon ja Kuninkaan tyttärelle laitetaan lisäksi 24-karaatin kultakollageeni silmänalusnaamiot. Hoidon kesto 1h 40 min.

 

Kuninkaallinen pieni lepohetki norm. 49,-

Pääset hetkeksi hengähtämään rentouttavan pää-, niska-, hartiaseudun sekä käsi- ja jalkahieronnan merkeissä. Hoidon kesto 40 min.

 

Kuninkaallinen pieni hemmotteluhetki norm. 59,-

Kasvosi raikastetaan hyaluronihappo-pikakasvohoidolla ja jalkojasi hemmotellaan suolakuorinnalla ja valkosavinaamiolla polveen saakka. Hemmottelun kruunaa rentouttava jalkahieronta. Hoidon kesto 40 min.

 

Tutustu kaikkiin Kuninkaallisiin hoitoihimme:

Hoitopaketit

parihoidot

kasvohoidot

käsihoidot

 

Juhlatuotteet:

Instant Effects seerumit -15 %

Haluaisitko täyteläisemmät huulet, sileämmät kädet ja tuuheammat ripset? Entä turvotuksesta ja tummudesta eroon silmien alla? Instant Effects seerumit tuovat uskomattomia tuloksia huulille, silmänympärysiholle, ripsille ja kulmille sekä käsille. Ja mikä parasta, ne perustuvat puhtaasti turvalliseen happeen. Kokeile ja huomaa ero!

 

Sweet Body Salt & Oil Grapefruit Scrub

Ihastuttava greipintuoksuinen vartalokuorinta vie mukanaan kuolleen ihosolukon tehden ihostasi samalla silkinpehmeän hoitavien öljyjen ansiosta. Erinomainen tuote myös sokeroinnin jälkeen käytettäväksi 1-2 krt viikossa ehkäisemään sisäänkasvavia karvoja.

19,- (25,-)

 

Sweet Body Kehosuola

Luonnollinen hienojakoinen suola koko kehon syväpuhdistukseen ja hoitoon pitäen ihosi pH:n terveenä. Sopii monipuolisesti käytettäväksi myös hiuspohjan hoitoon, kylpyveteen, jalkojen kuorintaan sekä hauteisiin. Erinomainen ja helppo hoitokeino akneiholle!

8,- (11,90)

 

 

Kedman Body Butter & Body Scrub tuotesetti

Ylelliset kuolleen meren vartalonhoitotuotteet hoitavat ihosi silkinsileäksi. Näillä tuotteilla voit hemmotella itseäsi upealla Spa-hetkellä oman kotisi rauhassa!

99,- (118,-)

 

 

Kahden kasvohoitotuotteen ostajalle

Dermalogican heleyttävä tehotuotesetti

KAUPAN PÄÄLLE!

(Arvo 37€, etu voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää)

Tuotesetti sisältää: Rapid Reveal Peel 3ml, Multi-Vitamin Power Recovery Masque 10ml, BioLumin-C Serum 3ml ja Prisma Protect SPF30 7ml

 

Muistathan myös!

Monipuoliset ryhmäpakettimme pikkujouluihin niin pienille kuin isoillekin seurueille!

 

Sydämellisesti tervetuloa Salonkiimme!