KEVÄT ON TÄÄLLÄ!

Kevät on alkanut kukoistamaan ja nyt onkin hyvä aika huolitella itsesi kevääseen. Haluaisitko elvyttää talven kuivattaman vartalon kevääseen ja saada ihollesi hieman väriä? Haluaisitko puhtaamman ja tasaisemman ihon? Entä haluaisitko oppia, miten saat kasvosi hehkumaan ja silmäsi sävähtämään?

Iki-ihanat Kauden Kruunumme tarjoavat sinulle kaiken tämän!

 

 

Kauden Kruunut:

(Edut voimassa 31.5. asti)

 

Biodrogan elvyttävä vartalohoito 60 min 110,- (120,-)

Koko vartalosi kuoritaan ainutlaatuisella suolakuorinnalla, joka aktivoi pintaverenkiertoa vieden kuivan hilseilevän ihosi mennessään samalla kun eteeriset öljyt elvyttävät vartaloasi. Ihollesi levitetään ihanan aromaattista kiinteyttävää naamiota, joka nopeuttaa kuona-aineiden poistumista sekä kosteuttavaa naamiota, joka hoitaa kuivat ihoalueesi jälleen suloisen pehmeiksi. Hoidon kruunaa rentouttava päänhieronta, joka vapauttaa sinut suorittamisen taakasta. Hoidon jälkeen vartalon ihosi on silkinpehmeä ja koko olemuksesi on elpynyt!

Biodrogan rentouttava vartalohoito 90 min 130,- (140,-)

Vartalosi hoidetaan eteerisellä suolakuorinnalla samettisen pehmeäksi taltuttaen talven aiheuttaman kuivuuden ja virkistäen ihosi kevääseen. Kiinteyttävällä ja kosteuttavalla vartalonaamiolla parannetaan ihosi kimmoisuutta, tehostetaan kuona-aineiden poistumista sekä tehohoidetaan kuivimpia ihoalueitasi. Lisäksi väsähtäneet lihaksesi rentoutetaan taivaallisella hieronnalla hoitavan vartaloöljyn avulla. Koe tämä ainutlaatuinen vartalohoito ja ota kevät vastaan kauniimmalla iholla!

 

 

HYDRA FACIAL -KASVOHOIDOT

HydraFacial –kasvohoidoissa hyödynnetään markkinoiden kehittyneintä ihonhoitoteknologiaa, jossa on saatu näkyviä tuloksia erityisesti epäpuhtauksien, juonteiden sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Jokaisessa Hydra Facial –kasvohoidossa ihosi puhdistetaan, kuoritaan ja ihohuokosesi tyhjennetään musta- ja valkopäistä täysin kivuttomasti. Sitten ihoosi syötetään ravitsevia ja vahvistavia aineita jättäen ihollesi hyvää oloa hehkuvan kuulauden! Tätä perushoitoa muunnellaan eri vahvuisilla happokuorinnoilla sekä erikoishoitopäillä erilaisten tulosten aikaansaamiseksi.

Nyt on viimeinen hetki tehdä tehokkaat hoidot ennen kesää!

 

Hoitojen yhteydessä kaikki Hydra Facial tuotteet -20 %

 

Hydra Facial Hydration -kasvohoito 102,-

+ decolte 35,-

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito.

 

Hydra Facial Deep Clean -kasvohoito 145,-

+ decolte 79,-

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoitoon kuuluu GlySal –happokuorinta.

 

Hydra Facial Special -kasvohoito 159,-

+ decolte 79,-

Syväpuhdistava kasvohoito, jossa tehdään lisäksi tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille, kuten arvet, pigmenttimuutokset, paksuuntunut iho sekä GlySal –happokuorinta.

 

Hydra Facial Anti-Age -kasvohoito 169,-

+ decolte 99,-

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal –happokuorintaa sekä erikoisampulleja ja tehouutteita.

 

Hydra Facial SkinTone -kasvohoito 179,-

+ decolte 65,-

Ihon hyperpigmentaatiota korjaava kasvohoito, jossa tehdään tehohoito ihon värihäiriöille, kuten maksaläiskille tai arpipohjaisille värimuutoksille. Hoitomuodolla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan ja jokainen hoitokerta vähentää niiden näkyvyyttä!

 

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

 

AMMATTITAITOISET MEIKKIOPASTUKSET

 

Haluaisitko näyttää kauniin huolitellulta päivittäin, mutta meikkitaitosi ovat ruosteessa? Haluaisitko oppia korostamaan parhaita puoliasi tai oppia säväyttämään silmilläsi? Hyödynnä ammattitaitoiset meikkiopastuksemme ja kehitä meikkaustaitojasi! Käytämme meikkiopastuksissamme laadukkaita Make Up Storen meikkejä ja siveltimiä.

Meikkiopastuksien yhteydessä saat 5 valitsemastasi meikkituotteesta tai siveltimestä 10 % alennuksen

 

Meikkiopastus (90 min) 78,-

Opi korostamaan parhaita puoliasi henkilökohtaisen meikkiopastuksen avulla, jossa käydään koko kasvosi läpi vaihe vaiheelta. Opastamme sinua toiveidesi mukaan edustavan arkimeikin tai vaikka näyttävämmän juhlameikin luomiseen. Opit varjostamaan ja korostamaan kasvonpiirteitäsi, peittämään epäkohtia sekä käyttämään värejä imartelevasti. Pääset harjoittelemaan meikkitekniikoita ammattilaisen opastuksella, jotta onnistut varmasti itsekin jatkossa!

 

Silmämeikkiopastus (30 min) 37,-

Silmämeikkiopastuksessamme näytämme sinulle, miten kauniit silmäsi saa parhaiten esiin! Jokaisella silmän muoto on hivenen erilainen, joten samanlainen silmämeikki ei imartele kaikkia samalla tavalla. Siksi monilla silmämeikin tekeminen tuntuukin haastavalta. Me opastamme sinulle, minkälainen meikki sopii parhaiten juuri sinun silmillesi!

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

 

Suihkurusketus 35,-

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kaunis väri ihollesi ilman UV-säteilyn haittavaikutuksia. Sillä saadaan luonnollinen rusketus myös herkälle ja erityisen vaaleallekin iholle, joka ei luonnostaan rusketu helposti. Suihkurusketus kehittyy valmiiksi 3-4 tunnissa ja se kestää yksilöllisesti noin viikon verran. Hyvillä esivalmisteluilla ja kotihoidolla suihkurusketuksen kestoa voi pidentää.

 

Geelilakkaus 62,-

– sormille tai varpaille –

Geelilakkauksella saat sileät ja superkiiltävät kynnet, jotka suojaavat omia kynsiäsi tehden niistä vahvemmat! Se sopiikin erinomaisesti hauraille ja lohkeileville kynsille. Se pysyy siistinä jopa 3 viikkoa menettämättä upeaa kiiltoaan tehden siitä huomattavasti kestävämmän vaihtoehdon verrattaen tavalliseen lakkaukseen. Geelilakan kuivumista ei myöskään tarvitse odotella eikä kynsiä tarvitse varoa. Pidä kätesi ja jalkasi ylpeästi esillä ja nauti kauniin huolitelluista kynsistäsi!

Poistamme meillä tehdyn geelilakkauksen huollon yhteydessä aina veloituksetta!

 

 

 

Nettiajanvaraus – Varaa aikasi tästä!

 

 

 

Sydämellisesti tervetuloa Salonkiimme!