Kauneushoitola Helsingin keskustassa, Glory for You Spa Salonki

Glory for you spa Salonki on Day Spa kauneushoitola Helsingin keskustassa, keskeisellä paikalla Kampissa. Glory for you on spa salonki, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja näköyhteyden päässä Kampin metro- ja bussiasemalta (Runeberginkatu 4).  Meiltä saat kattavasti kaikki kauneushoitola, hieronta palvelut myös pareille ja ryhmille.

Glory for You avaa Lokakuussa ovensa myös toisessa toimipisteessä Pasilan Triplassa asemahalli 2. krs, ole lämpimästi tervetullut tutustumaan!

Kuvat ovat linkkejä joita klikkaamalla näet ne isompina.

kauneushoitola Runeberginkatu 4 Helsinki  kauneushoitola Kampissa Autotaloa vastapäätä  Kauneuden hoito asiakastila Helsingin kampissa

Viihtyisät hoitotilat kauneudenhoitoon ja rentoutumiseen

Glory for you spa Salongin kauneushoitolassa palvelemme sinua kahdessa kerroksessa yli 300 neliön avarissa tunnelmallisissa tiloissa. Tule ja viihdy vaikka pidempäänkin, valiten itsellesi hoitoja vaikka koko päiväksi. Aulatiloissa voit levätä hoitojen välillä, nauttia kupin kahvia tai teetä. Haluamme panostaa hoitavaan ja rauhalliseen ilmapiiriin.

Hieronta kahdelle  kauneudenhoitoja kahdelle  kosmetologi hoidot helsinki  jalkahoitola helsinki

Hemmotteluhoidot ryhmille

Kaari-ikkunallinen  rauhallinen 1. ryhmätilamme, toivottaa tervetulleeksi  niin pieniä kuin isompiakin ryhmiä. Pieni ryhmätilamme on lämminhenkinen pienemmille ryhmille rentoutumiseen ja hoitojen lomassa seurusteluun sopiva tila.  Ryhmähoidoille tarkoitetuissa tiloissamme onnistuu hoidot ryhmille, kuten vaikkapa työhyvinvointi päivään, ystävyksien tapaamiseen, polttariryhmille tai syntymäpäiväjuhlahoitoihin, häävalmisteluihin, asiakkaillesi, liikekumppaneille arvostuksen osoittamiseen tai vieraillesi erityiseksi vieraanvaraisuudeksi! Äitien ja tyttärien kohtaamispaikkana suosittu, kuin myös isien ja poikien yhtälailla! Tervetuloa Lämpimästi ystävällisen henkilökuntamme hoiviin!

 

kauneudenhoitoa arkeen ja juhlaankasvohoito yksin tai kahdelle tai ryhmille

Hieronta tai jalkahoito kahdelle

Sinulla asiakkaanamme on mahdollisuus levähtää salonkimme hoidoissa yksin tai suosituissa – hoidot kahdelle tai hoidot lisäpalveluineen koko ryhmälle. Olette sydämellisesti tervetulleet!

Manikyyrisalissa teemme rakennekynnet, geelilakkaukset, erillaisia manikyyrejä ja pidempiä käsihoitoja, voimme palvella myös  useita  henkilöä samaan aikaan. Vietä ihana hetki tyttäresi, äitisi, sisaresi tai ystävättären kanssa!

jalkahoitola kamppi keskusta helsinkikuumakivihieronta kampissa Rakennekynnet Helsingissä

Hieronta huoneessa sinua palvelee koulutettu hieroja. Saat Helsingin keskustassa Kampissa, klassista hierontaa, klassisen ja kuumakivihieronnan yhdistelmää, aromahierontaa eksoottista ja tehokasta bambukeppihierontaa ja lymfahierontaa. Näitä kaikkia toteutamme vartalohoitohuoneessamme vaikka kahdelle samaan aikaan samassa tunnelmallisessa tilassa, ylellinen häälahja tai vain huomion osoitus. Lisäksi  myös: jalkahoidot kahdelle, kasvohoidot ja pakettihoidot kahdelle,  yllätä hänet!!

hieronta tila kamppi helsinki Kasvohoito huone

Kasvohoito huoneissa tapahtuu ihmeitä: kansainvälisestikkin tunnetut laitteemme Hydra Facial ja Zoner laitteet niin naisille kuin miehillekkin suunnatut tehohoidot ovat suositut, näissä huoneissa voit vierailla pikaisessa kasvohoidossa vaikka lounastunnillasi!

 

Glory for You Spa Salongissamme kosmetologit työskentelevät viihtyisissä hoitohuoneissa. Henkilökuntamme on useana vuonna palkittu erityisen hyvästä ystävällisestä palvelusta!

 

Ripsienpidennyksiä tehtäessä saat ottaa kauneusunet mukavasti pehmeällä hoitopedillä, jossa selkä ei kipeydy. Samassa tilassa saat myös ripsipermanentin ja ylelliset pitkät tai lyhyemmät pakettihoidot.

.

Hemmotteluhoito helsingissä  Romanttiset kauneushoito tilat

Glory for You Spa Salongissamme panostamme kaikkiin hoitoihin, erityisesti myös jalkahoitoihin. Tästä linkistä pääset katselemaan tarkemmin kauneushoitolamme palveluita ja hintoja.

pikkujoulu helsingissäripsihuolto Helsingissä

Glory for you Spa Salonki Tripla kuviin ja tarinaan pääset TÄSTÄ

Olet lämpimästi tervetullut!

Kauneushoitola Glory for you Spa Salonki, Runeberginkatu 4 B, Kamppi, Helsinki.