Kauneushoitola Helsingin keskustassa

Glory for you Salonki on kauneushoitola Helsingin keskustassa, keskeisellä paikalla Kampissa. Glory for you on spa-tyyppinen hoitola, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja näköyhteyden päässä Kampin metro- ja bussiasemalta (Runeberginkatu 4).  Meiltä saat kattavasti kaikki kauneushoitola, hieronta ja pukeutumispalvelut, myös pareille ja ryhmille.

Kuvat ovat linkkejä joita klikkaamalla näet ne isompina.

kauneushoitola Runeberginkatu 4 Helsinki  kauneushoitola Kampissa Autotaloa vastapäätä  Kauneuden hoito asiakastila Helsingin kampissa

Viihtyisät hoitotilat kauneudenhoitoon

Glory for you Salongin kauneushoitolassa palvelemme sinua kahdessa kerroksessa yli 300 neliön avarissa tunnelmallisissa tiloissa. Tule ja viihdy vaikka pidempäänkin, valiten itsellesi hoitoja koko päiväksi. Aulatiloissa voit levätä hoitojen välillä, nauttia kupin kahvia tai teetä. Haluamme panostaa hoitavaan ja rauhalliseen ilmapiiriin.

Hieronta kahdelle  kauneudenhoitoja kahdelle  kosmetologi hoidot helsinki  jalkahoitola helsinki

Hemmotteluhoidot ryhmille

Kaari-ikkunallinen  rauhallinen tilamme, toivottaa tervetulleeksi  niin pieniä kuin isompiakin ryhmiä.  Tilassa onnistuu hoidot ryhmille, kuten vaikkapa työhyvinvointi päivään, ystävyksien tapaamiseen, polttariryhmille tai syntymäpäiväjuhlahoitoihin, häävalmisteluihin, liikekumppaneille arvostuksen osoittamiseen tai vieraillesi erityiseksi vieraanvaraisuudeksi!

parturi-kampaamo HelsinkiAvarat tilat ryhmille

 

Kasvohoito tuotteitakauneudenhoitoa arkeen ja juhlaankasvohoito yksin tai kahdelle tai ryhmille

Hieronta tai jalkahoito kahdelle

Sinulla asiakkaanamme on mahdollisuus levähtää salonkimme hoidoissa yksin tai suosituissa – hoidot kahdelle tai hoidot lisäpalveluineen koko ryhmälle. Olette sydämellisesti tervetulleet!

Kynsistudiossa teemme rakennekynnet, geelilakkaukset, erillaisia manikyyrejä ja käsihoitoja, voimme palvella kolmea henkilöä samaan aikaan. Vietä ihana hetki tyttäresi, äitisi, sisaresi tai ystävättären kanssa!

geelilakkaus helsingissä    jalkahoitola kamppi keskusta helsinkikuumakivihieronta kampissa Rakennekynnet Helsingissä

Hieronta huoneessa sinua palvelee koulutettu hieroja. Saat Helsingin keskustassa Kampissa, klassista hierontaa, hermoratahierontaa, klassisen ja kuumakivihieronnan yhdistelmää, aromahierontaa ja lymfahierontaa. Näitä kaikkia toteutamme vartalohoitohuoneessamme vaikka kahdelle samaan aikaan samassa tunnelmallisessa tilassa, ylellinen häälahja tai vain huomion osoitus. Lisäksi  myös: jalkahoidot kahdelle, kasvohoidot ja pakettihoidot kahdelle,  yllätä hänet!!

hieronta tila kamppi helsinki Kuumakivihieronta tila kahdelle

Glory for you hius ja kauneussalongissa kosmetologit työskentelevät viihtyisissä hoitohuoneissa. Perushoitojen lisäksi mm. hyalyroni täyteainehoitoja, mikroneulaushoitoja, sähköimpulssihoitoja jne.

Ripsienpidennyksiä tehtäessä saat ottaa kauneusunet mukavasti pehmeällä hoitopedillä, jossa selkä ei kipeydy. Samassa tilassa saat myös Helsingin kauneimmat kestopigmentoinnit kulmiin, huuliin ja silmänrajaukset.

.Kasvohoito huoneRomanttinen hemmotteluhoito Helsingissä

Hemmotteluhoito helsingissä  Romanttiset kauneushoito tilat

Glory for yoy hius ja kauneussalongissa panostamme kaikkiin hoitoihin, erityisesti myös jalkahoitoihin,   Jalkojenhoitohuone. Tästä linkistä pääset katselemaan tarkemmin kauneushoitolamme palveluita ja hintoja.

pikkujoulu helsingissä

kauneudenhoito tuotteet      kampaamo-kamppi-116

Glory for you kampaamo helsinki

ripsihuolto Helsingissä

Olet lämpimästi tervetullut!

Kauneushoitola Glory for you Salonki, Runeberginkatu 4 B, Kamppi, Helsinki.