Kampaamo ja kauneudenhoito asiakasedut

Glory for you salonki palkitsee kampaamo ja kauneudenhoito asiakkaansa. Sinulla on mahdollisuus tulla VIP-asiakkaaksi. Kun olet asioinut kampaamossamme tai kauneushoitolassamme muutamia kertoja, voit halutessasi saada Vip-asiakaskortin, jota voit käyttää kätevästi avaimenperänä avainnipussasi.  Aina asioidessasi meillä vilauta maksun yhteydessä korttiasi.  Kortti kartuttaa sinulle pisteitä. Kun pistesaldosi nousee, ilahdutamme sinua maksuttomilla hoidoilla, kuten esimerkiksi kampaamo-, parturi- tai hierontapalveluilla tai mahdollisesti myös tuotteilla. Pisteillä saadut hoidot vaihtelevat ja niitä ei voi itse valita. Eli kysymys on mukavasta yllätyksestä, jolla kiitämme sinua uskollisuudestasi. Samalla saat tutustua Glory for you hius- ja kauneussalongin moniin palveluihin maksutta.

Mikäli sinulla ei vielä ole VIP-korttia, mainitsethan asiasta seuraavan käyntisi yhteydessä. Voit kartuttaa myös pistetiliäsi tuomalla ystäväsikin salongin asiakkaaksi, jolloin palkitsemme sinut ylimääräisillä pisteillä. VIP- asiakkuus on henkilökohtainen, paitsi alaikäisten lastesi palveluista kertyneet pisteet, voimme siirtää pistetilillesi.

Glory for you hius- ja kauneussalonki palvelee teitä Helsingin Kampissa Runeberginkatu 4 katutaso. Vain 100 metriä Kampin metroasemalta.

Palkitsemme kampaamo ja kauneudenhoito kanta-asiakkaat.

Palkitsemme kampaamo ja kauneudenhoito kanta-asiakkaat.