Kauneudenhoitopalveluiden ja Day Span asiakasedut

Glory for You Spa Salonki palkitsee kauneudenhoitopalveluidensa asiakkaita. Sinulla on mahdollisuus tulla VIP-asiakkaaksi kun olet asioinut kauneushoitolassamme muutamia kertoja. VIP-asiakkaaksi tullessasi, saat VIP-asiakaskortin, jota voit käyttää kätevästi avaimenperänä avainnipussasi.  Aina asioidessasi meillä vilauta maksun yhteydessä korttiasi: kortti kartuttaa sinulle pisteitä ja kun pistesaldosi nousee, ilahdutamme sinua maksuttomilla hoidoilla, kuten esimerkiksi kauneus- tai hierontapalveluilla tai mahdollisesti myös tuotteilla. Pisteillä saadut hoidot vaihtelevat ja niitä ei voi itse valita. Kysymys on siis mukavasta yllätyksestä, jolla kiitämme sinua uskollisuudestasi. Samalla saat tutustua Glory for You Spa Salongin moniin palveluihin maksutta.

Mikäli sinulla ei vielä ole VIP-korttia, mainitsethan asiasta seuraavan käyntisi yhteydessä.

Voit kartuttaa myös pistetiliäsi tuomalla ystäväsikin Salongin asiakkaaksi, jolloin palkitsemme sinut ylimääräisillä pisteillä ja ystäväsi saa euromääräisen alennuksen valitsemastaan normaalihintaisesta palvelusta. Samoin ystäväsikin saa silloin pienen alennuksen normaalihintaisesta hoidostaan. Pyydä vastaanotostamme tähän tarkoitettuja “suosittelu-korttia”.

VIP-asiakkuus on henkilökohtainen, paitsi alaikäisten lastesi palveluista kertyneet pisteet, voimme siirtää pistetilillesi.

Glory for You Spa Salonki palvelee Helsingin Kampissa Runeberginkatu 4, katutaso ja Mall of Triplassa Pasilan asemahallin hyvinvointikerroksessa. Kampin hoitola sijaitsee vain 100 metriä Kampin metrolta.

Palkitsemme kampaamo ja kauneudenhoito kanta-asiakkaat.

Palkitsemme Spa- ja kauneudenhoitopalveluidemme kanta-asiakkaat.