Kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluiden asiakasedut

Glory for You Salonki palkitsee kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluiden asiakkaat. Sinulla on mahdollisuus tulla VIP-asiakkaaksi kun olet asioinut kampaamossamme tai kauneushoitolassamme muutamia kertoja. VIP-asiakkaaksi tullessasi, saat VIP-asiakaskortin, jota voit käyttää kätevästi avaimenperänä avainnipussasi.  Aina asioidessasi meillä vilauta maksun yhteydessä korttiasi: kortti kartuttaa sinulle pisteitä ja kun pistesaldosi nousee, ilahdutamme sinua maksuttomilla hoidoilla, kuten esimerkiksi kampaamo- tai hierontapalveluilla tai mahdollisesti myös tuotteilla. Pisteillä saadut hoidot vaihtelevat ja niitä ei voi itse valita. Kysymys on siis mukavasta yllätyksestä, jolla kiitämme sinua uskollisuudestasi. Samalla saat tutustua Glory for You Salongin moniin palveluihin maksutta.

Mikäli sinulla ei vielä ole VIP-korttia, mainitsethan asiasta seuraavan käyntisi yhteydessä. Voit kartuttaa myös pistetiliäsi tuomalla ystäväsikin Salongin asiakkaaksi, jolloin palkitsemme sinut ylimääräisillä pisteillä. VIP-asiakkuus on henkilökohtainen, paitsi alaikäisten lastesi palveluista kertyneet pisteet, voimme siirtää pistetilillesi.

Glory for You Salonki palvelee teitä Helsingin Kampissa Runeberginkatu 4, katutaso. Vain 100 metriä Kampin metroasemalta.

Palkitsemme kampaamo ja kauneudenhoito kanta-asiakkaat.

Palkitsemme kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluiden kanta-asiakkaat.